A dlaczego nie chcesz ich udostepnic szerszej publicznosci, inaczej mowiac wstawic w Twoje przepisy? To chyba najwygodniejsza metoda, a na dodatek ile niespo- dziewanych obiadkow dla najprzerozniejszych forumowiczow.
szczerze mowiąc lubie tylko wieprzowine w sosie slodko kwasnym wiec nie bede nic innego gotowac ,po co mają lezeć niech ktos sobie cos upichci.pozdrawiam
Ja niesmiało chcę zapytać czy mogę?Jeśli nie to sie nie pogniewam.Jeśli tak to: romkwie@poczta.onet.pl Słyszałem tylko o "sajgonkach"-jadłem b.dobre. Pozdrawiam.
Do "malutka_megi" Dziękuję za tak szybką przesyłkę z przepisami.Naprawdę się nie spodziewałem.Jestem mile zaskoczony.Bedę częściej odwiedzał te strony. To jest to, czego szuka bardzo wielu ludzi-porad,przepisów i.t.d.Jestem od niedawna użytkownikiem tego portalu i coraz bardziej jestem zadowolony.Także dlatego, iż jako mężczyźnie trudniej mi jest się z tym oswoić, ale mam chęci.Jeszcze raz wielkie dzięki.
Hej malutka_megi jeśli byś mogła to prześlij mi prosze przepisy i te z mcDolnalda i KFC o których pisałaś w innym poście kate.tiga@interia.pl Z góry dzięki :))
ja też poproszę annawolowiec@interia.pl co do mięs mam jeszcze dodatkowe pytanie czy wiesz w czym marynować bekon i wołowinę aby się rozpływała w ustach bęz wielogodzinnego gotowania
Kochani mam fajne przepisy kuchni chinskiej chętnie sie z wami podzielę , jezeli ktos ma ochotę chetnie wyslę piszcie na moje gg lub na forum.
Z mezem uwielbiamy chinska kuchnie, wiec jestem chetna na te przepisy ;)
inaczej mowiac wstawic w Twoje przepisy?
To chyba najwygodniejsza metoda, a na dodatek ile niespo-
dziewanych obiadkow dla najprzerozniejszych forumowiczow.
szczerze mowiąc lubie tylko wieprzowine w sosie slodko kwasnym wiec nie bede nic innego gotowac ,po co mają lezeć niech ktos sobie cos upichci.pozdrawiam
to ja poproszę :) adres w ustawieniach :) z góry dziekuję :)
jeżeli można to ja też poprosze mój email :anna_chomkowicz@o2.pl z góry dziękuje.
ja rowniez poprosze o wyslanie przepisow na maila
kormag@gmail.com
z gory bardzo dziekuje
ja też poproszę. Mój adres e-mail ala_zet@o2.pl
Ja tez mogłabym poprosic ruti12@wp.pl.Dziekuję uprzejmie .
Słyszałem tylko o "sajgonkach"-jadłem b.dobre.
Pozdrawiam.
tez pięknie prosze. kinka_n@wp.pl
Dziękuję za tak szybką przesyłkę z przepisami.Naprawdę się nie spodziewałem.Jestem mile zaskoczony.Bedę częściej odwiedzał te strony.
To jest to, czego szuka bardzo wielu ludzi-porad,przepisów i.t.d.Jestem od niedawna użytkownikiem tego portalu i coraz bardziej jestem zadowolony.Także dlatego, iż jako mężczyźnie trudniej mi jest się z tym oswoić, ale mam chęci.
i ja poprosze:) bunia23@buziaczek.pl
Hej malutka_megi jeśli byś mogła to prześlij mi prosze przepisy i te z mcDolnalda i KFC o których pisałaś w innym poście kate.tiga@interia.pl
Z góry dzięki :))
moge tez ladnie prosic?tylko mam ostatnio klopoty z mailem..podam Ci gadu: 6611208
i ja slicznie dziekuje za przesyłkę :)) pozdrawiam Magda
Czy ja tez moge sie uśmiechnąc po przepisy.
Bardzo lubie kuchnie chińską
gosia1965@o2.pl
Dzięki
Jeśli można to ja też poproszę i z góry dziękuję.Oto mój adres ania98ania@op.pl
Jeśli można to poproszę i ja :-)) jakajamajka@interia.pl
Ja też poprosze twoja_s@wp.pl
Czy moge też prosić?
b.kotlinowska@poczta.onet.pl
Bardzo proszę hala121@o2.pl
Megi ja równiez poprosze przepisy , uwielbiam kuchnie chińską , szczególnie wszelkiego rodzaju kurczaki. Mój mail : dkomenda@op.pl
Dziewczyny ten watek jest chyba nieaktualny? Malutka_megi zostala przeciez zablokowana...
ja też poproszę: szecla@interia.pl
Dziewczyny ten watek jest chyba nieaktualny? Malutka_megi zostala przeciez zablokowana...
Proszę również o przepisy. Mail i gg w profilu.
Wątek założony 3 lata temu więc nie wiem czy Twoja prośba zostanie spełniona.
ja też poproszę annawolowiec@interia.pl co do mięs mam jeszcze dodatkowe pytanie czy wiesz w czym marynować bekon i wołowinę aby się rozpływała w ustach bęz wielogodzinnego gotowania
pozdrawiam
Wątek jest nieaktualny, więc go zamykam. Jeśli ktoś szuka przepisów kuchni chińskiej może założyć nowy.