Podziwiam...ale to nie jest naturalne ...nasze stawy bardzo sie męczą,gdy wykonują takie "wygibasy".Nie chcę nawet myśleć co będzie się działo z tymi stawami za lat dzieści.Zawsze boję się oglądając takie wyczyny,że któryś ze stawów wyskoczy...albo nie będzie chciał wrócic na swoje miejsce...ale i tak podziwiam ,dojście do takiej perfekcji wymagało wiele pracy i to pewnie od wczesnego dzieciństwa.
jak zobaczyłam ten filmik poprostu..nie moge uwierzyć,że można do perfekcji dojść do takiej sprawności fizycznej
Kobieta guma zobaczcie sami
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,91284,sortuj,n,st,,pozycja,4,Afrykanska_tancerka
słyszałam o kobiecie...kobieta kot? wąż?//
pozdrawiam kamaxyz
obejżałam to z zapartym tchem ..... niesamowite , jestem pełna podziwu :))
prawda makusiu...niesamowite jestem pełna podziwu
Niesamowite!!! Aż mi się gorąco robiło jak oglądałam. Poprostu nie wiarogodne że tak można.
Aż mi dech zaparło w piersi .
.................to wręcz nieprawdopodobne mieć taką giętkość ciała
Podziwiam...ale to nie jest naturalne ...nasze stawy bardzo sie męczą,gdy wykonują takie "wygibasy".Nie chcę nawet myśleć co będzie się działo z tymi stawami za lat dzieści.Zawsze boję się oglądając takie wyczyny,że któryś ze stawów wyskoczy...albo nie będzie chciał wrócic na swoje miejsce...ale i tak podziwiam ,dojście do takiej perfekcji wymagało wiele pracy i to pewnie od wczesnego dzieciństwa.
I pięknie i strasznie zarazem..... ciarki mnie przechodziły jak wyręcała nogi brrrr ....
Ło matulu ale sie wygina,a ja tak nie umiem.
Nitk normalny tak nie umie. Ciekawe jak będzie z jej stawami na starość?