w zamrazarce mam truskawki chciałabym cos z tym zrobic , moze np ciasto, albo jakies inne np danie... moze macie jakis pomysł , jakis przepis , by wykorzystac truskawki?
gotujesz makaron , jaki lubisz , moga byc swiderki , truskawki rozmrozić i zmiksować z cukrem i śmietaną , ew. z jogurtem , polać obficie makaron i wcinać :)) pychotka , a koktail , miksuję truskawki z kefirem lub maslanką , dodaję cukru do smaku i gotowe :) smacznego
w zamrazarce mam truskawki chciałabym cos z tym zrobic , moze np ciasto, albo jakies inne np danie... moze macie jakis pomysł , jakis przepis , by wykorzystac truskawki?
dziękuje ci za odp. wlasnie wczor5aj mama upiekła nam ciasto z trusk. z galaretka. pysznie :-)
możesz zrobić koktail truskawkowy , albo makaron z trusk., naleśniki z serem i sosem truskawkowym :)
wow.. a jak sie robi makaron z trusk? no i kokjal z trusk.?
gotujesz makaron , jaki lubisz , moga byc swiderki , truskawki rozmrozić i zmiksować z cukrem i śmietaną , ew. z jogurtem , polać obficie makaron i wcinać :)) pychotka , a koktail , miksuję truskawki z kefirem lub maslanką , dodaję cukru do smaku i gotowe :) smacznego
a z mlekiem może byc albo słodka smietana ? bo ja za kefirem nie przepadam ani za maślanką ... a szkoda. Bardzo ci dziekuję za pomoc. :-)
http://wielkiezarcie.com/przepis23662.html polecam jest to pyszny deser.