Mam taką propozycje a jednoczesnie prośe d naszych kochanych moderatorów ( przy okazji wszystkich pozdarwiam), czy jest taka mozliwosc zeby do naszego profilu dołączyć własne zdjęcie tak aby pokazywało sie wraz z wypowiedzią na forum bądz dodawanym komentarzem. Tak jak to wygląda np. na "naszej klasie ". Mysle ze to by pozwoliło nam sie lepiej poznawac i zapamietywac, i bardzo ułatwiłoby spotkania na corocznych zlotach. Bardzo sie ciesze na ten Nadmorski zlot i mam nadzieje ze uda mi sie na nim byc ale troszke sie stresuje ze nie znam z wyglądu wielu osób i przez to bede sie czuła troche obco i pewnie nie tylko ja. Moze dałoby sie cos z tym zrobic zebysmy mogli czesciej popatrzec na swoje piękne buźki ?
Pomysł na pewno wielu osobom wyda sie dobry, ale... - czy chcesz, aby Wielkie Zarcie zaczelo ladowac sie tak wolno jak Nasza Klasa? - i czy na pewno chcemy, zeby obecnie czytelne forum z jedna strona, na ktorej miesci sie sporo zwykle krotkich wiadomosci zmienilo sie w kilometrowego pionowego jamnika? To wlasnie ze wzgledow praktycznych zaniechalismy takiego rozwiazania i kazdy, kto chce zamiescic swoje zdjecie w postaci Avatara, dodaje je na swojej stronie w ustawieniach :)
A mnie ta strona dlatego tak odpowiada, że nie ma idiotycznych awatarów, z których albo za każdym razem uśmiecha się ta sama facjata, albo też jakiś głupi obrazek, że nie ma żadnych rankingów, że nikt nikomu nie musi pomagać dla zdobycia kilku punktów w hierachii nie wiem czego - wszystko odbywa się spontanicznie i z potrzeby serca.
Domyslałam sie własnie ze to by utrudniało i zwalniało poruszanie sie po WZ. A skoro to potwierdzasz to juz nie zawracam głowy :-) Moze rzeczywiscie nie jest to najlepszy pomysł ale tak mi sie spontanicznie pomyślało no i napisałam. Zwracam Wam honor.
A my i tak dziękujemy, cenne są wszystkie pomysły - nawet gdyby 99% z nich nie dało się zrealizować z różnych powodów, to zawsze zostaje ten 1%, który później przyniesie wszystkim wiele satysfakcji.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > A my i tak dziękujemy, cenne są wszystkie pomysły - nawet gdyby 99% z > nich nie dało się zrealizować z różnych powodów, to zawsze zostaje ten 1%, > który później przyniesie wszystkim wiele satysfakcji.
kochana aniu :) mysle ze jesli chcesz poznac ludzi po twarzy to najlepiej sie wybrac na spotkanie :) tak jak ja to zrobilem :) pomaga nasa klasa -- niektozy maja fotki :) ale nie wydaje mi sie ze to by bylo ciekawe dla serwera jak imaamy aby go obciazac:) pozdr....
Zatem pozwólmy umrzeć mojemu pomysłowi :-) Chciałam jeszcze tylko kilka słow o "naszej klasie" - pisząc o zaczerpnięciu pomysłu na te zdjęcia nie chciałam wyrazic uwielbienia do tamtego portalu ( niektórzy tak chyba to odebrali). Myśle ze ta klasa umrze szybciej niż nam sie zdaje, to wielki BUM! , który nie umywa sie do Wielkiego Żarcia, znalazłam tam wielu znajomych ale co z tego skoro wymienilismy po 1 wiadomosci i dalej wszyscy sie mają w d....! a tutaj ludzie chcą ze sobą rozmawiac , poznawac sie i pomagac sobie a nawet sie spotykac (coroczne zloty). A na naszej klasie wiecej słow zamieniłam z naszymi Żarłokami niz z kolegami z klasy. Tak wiec WIELKI CAŁUS DLA WIELKIEGO ŻARCIA :-)
Bardzo to miłe, co piszesz, ale nie przesadzajmy :) Wiele osób bardzo lubi Naszą-Klasę i niech im i twórcom tamtej strony idzie na zdrowie :) Zresztą trudno jest porównywać te dwie strony, i nie pisze to oczywiście o wielkości, ale o składzie osobowym :) Całusy oprószone cukrem pudrem z drożdżowych faworków
Mam taką propozycje a jednoczesnie prośe d naszych kochanych moderatorów ( przy okazji wszystkich pozdarwiam), czy jest taka mozliwosc zeby do naszego profilu dołączyć własne zdjęcie tak aby pokazywało sie wraz z wypowiedzią na forum bądz dodawanym komentarzem. Tak jak to wygląda np. na "naszej klasie ". Mysle ze to by pozwoliło nam sie lepiej poznawac i zapamietywac, i bardzo ułatwiłoby spotkania na corocznych zlotach. Bardzo sie ciesze na ten Nadmorski zlot i mam nadzieje ze uda mi sie na nim byc ale troszke sie stresuje ze nie znam z wyglądu wielu osób i przez to bede sie czuła troche obco i pewnie nie tylko ja. Moze dałoby sie cos z tym zrobic zebysmy mogli czesciej popatrzec na swoje piękne buźki ?
Pomysł na pewno wielu osobom wyda sie dobry, ale...
- czy chcesz, aby Wielkie Zarcie zaczelo ladowac sie tak wolno jak Nasza Klasa?
- i czy na pewno chcemy, zeby obecnie czytelne forum z jedna strona, na ktorej miesci sie sporo zwykle krotkich wiadomosci zmienilo sie w kilometrowego pionowego jamnika?
To wlasnie ze wzgledow praktycznych zaniechalismy takiego rozwiazania i kazdy, kto chce zamiescic swoje zdjecie w postaci Avatara, dodaje je na swojej stronie w ustawieniach :)
A mnie ta strona dlatego tak odpowiada, że nie ma idiotycznych awatarów, z których albo za każdym razem uśmiecha się ta sama facjata, albo też jakiś głupi obrazek, że nie ma żadnych rankingów, że nikt nikomu nie musi pomagać dla zdobycia kilku punktów w hierachii nie wiem czego - wszystko odbywa się spontanicznie i z potrzeby serca.
Domyslałam sie własnie ze to by utrudniało i zwalniało poruszanie sie po WZ. A skoro to potwierdzasz to juz nie zawracam głowy :-) Moze rzeczywiscie nie jest to najlepszy pomysł ale tak mi sie spontanicznie pomyślało no i napisałam. Zwracam Wam honor.
A my i tak dziękujemy, cenne są wszystkie pomysły - nawet gdyby 99% z nich nie dało się zrealizować z różnych powodów, to zawsze zostaje ten 1%, który później przyniesie wszystkim wiele satysfakcji.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> A my i tak dziękujemy, cenne są wszystkie pomysły - nawet gdyby 99% z
> nich nie dało się zrealizować z różnych powodów, to zawsze zostaje ten 1%,
> który później przyniesie wszystkim wiele satysfakcji.
dokładnie
Aniu , wejdź na "naszą klase" tam żrłoczki w całej okazałosci ...no może prawie w całej , pozdrawiam :))
kochana aniu :) mysle ze jesli chcesz poznac ludzi po twarzy to najlepiej sie wybrac na spotkanie :) tak jak ja to zrobilem :) pomaga nasa klasa -- niektozy maja fotki :) ale nie wydaje mi sie ze to by bylo ciekawe dla serwera jak imaamy aby go obciazac:) pozdr....
nieciekawe dla łącza Bodku
Zatem pozwólmy umrzeć mojemu pomysłowi :-)
Chciałam jeszcze tylko kilka słow o "naszej klasie" - pisząc o zaczerpnięciu pomysłu na te zdjęcia nie chciałam wyrazic uwielbienia do tamtego portalu ( niektórzy tak chyba to odebrali). Myśle ze ta klasa umrze szybciej niż nam sie zdaje, to wielki BUM! , który nie umywa sie do Wielkiego Żarcia, znalazłam tam wielu znajomych ale co z tego skoro wymienilismy po 1 wiadomosci i dalej wszyscy sie mają w d....! a tutaj ludzie chcą ze sobą rozmawiac , poznawac sie i pomagac sobie a nawet sie spotykac (coroczne zloty). A na naszej klasie wiecej słow zamieniłam z naszymi Żarłokami niz z kolegami z klasy. Tak wiec WIELKI CAŁUS DLA WIELKIEGO ŻARCIA :-)
Bardzo to miłe, co piszesz, ale nie przesadzajmy :) Wiele osób bardzo lubi Naszą-Klasę i niech im i twórcom tamtej strony idzie na zdrowie :) Zresztą trudno jest porównywać te dwie strony, i nie pisze to oczywiście o wielkości, ale o składzie osobowym :)
Całusy oprószone cukrem pudrem z drożdżowych faworków