Forum

Rozmowy wolne i frywolne

oh..wwwwwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-27 16:54:16

Nawiązując do wątku ekkore http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=16435&post=16435&offset=105

"Narzekania to nasza chyba najgorsza cecha narodowa." kiedyś tu na forum powiedziała klio, gdzie Ona jest Klio??odezwij się

Uzgodniłam z ekkore autorką o podobnym profilu wątku ze mogę założyć" dział" do powarczenia wtedy, kiedy będzie nam żle, albo co niedaj Bóg pokócimy się,abo chandra od rana , albo paskudny dziś dzień lub, gdy wstaniemy lewą nogą, jeżeli już to ma miejsce, proponuję wskakujemy tu na tę stronkę i ostro warczemy o tak wwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwww
    Nosy do góry, usta wpodkówkę do góry, nie dać złemu
    Wejdżmy na moment i powarczemy ale pogoda dzisiaj wrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrr
    pozdrawiam kamaxyz

• Autor: andzik.78 Data: 2008-01-27 17:26:50

$#$%$%^%^%$^%#^#$%@#$@%#%#%^^&&^ wwwwwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .tak też można?

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-27 17:41:35

tak też mozna , jeżeli ulżyło
    pozdrawiam

• Autor: SłodkaMrruczka Data: 2008-01-27 17:48:16

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buuuuuuuuuuuuuuuu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - dzis pojechal (nie wiem na jak dlugo) do Polski moj przyjaciel i zle i smutno mi bez niego :(

• Autor: Ave Data: 2008-01-27 19:11:39

Kamo, z tego co pamiętam, (ale mogę źle pamiętac, bo z roku na rok człek sie starzeje :))) to były juz propozycje zakładania takich wątków, a tu proponujecie nawet cały dział ??? Wtedy forumowicze wypowiedzeli sie na "nie" argumentując, ze takie dołujace wątki zawierające tylko pesymistyczne rzeczy spowodują, że tylko zupełni straceńcy będą chcieli tam wchodzić i czytając, dołować sie jeszcze bardziej... Może forumowicze są teraz inni, i taki dział będzie im potrzebny, ja osobiście wolę sobie powarczeć w jakims małym poście, bo mam szansę na jakaś pozytywną energię od innych. Jeśli mam chandrę, ta raczej (podświadomie) chciałabym pogłskania, a nie czytania , że inni też mają beeeeee. Moze to na początku pozwala pomysleć : "o ktos tam ma tez do d.... dzień", ale po którys tam poście o kolejnej tragedii może być przygnebiające. Czy tam będzie można sobie ulewać żółć bez ograniczeń, czy z cenzurą ;))) I jak go zatytułujecie , ten dział, Dział dla Smutasów ;))) a podobno szukamy na tej stronce chwili wytchnienia od smutnej rzeczywistości i codziennych dołków.

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-27 19:26:05

słuszna uwaga...chodziło mi o wątek...dział nie...z rozpędu napisałam sorry
    tu można warczeć i z radości czemu nie

• Autor: ekkore Data: 2008-01-27 19:36:29

jak dobrze, że się nie myliłam...

• Autor: ekkore Data: 2008-01-27 19:35:52

Sądzę, że kama nie miała na myśli całego działu - a tylko wątek.Tak też odczytałam ten post. Dopiero jak zwróciłaś uwagę - wróciłam jeszcze raz do pierwszego postu - i faktycznie jest dział. I mam nadzieję, że sie nie mylę.

Ja zakładając kiedyś cytowany wątek, faktycznie napisałam  dział - ale nie miałam na myśli całego osobnego działu, nigdy cos takiego nie przyszło mi do głowy - a jedynie malutkie miejsce, aby sobie powarczeć na cały świat, nie wtedy kiedy potrzebujemy wsparcia, gdy cały świat dotykaja tragedie, a wtedy, gdy wszystko dookoła nas złości, gdy czepiamy się wszystkiego... I myślę, że kama zasugerowała się tym działem...

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-27 21:20:07

dziękuję Kasiu..
    tak chciałam tak jak Ty wzorem lat ubiegłych, aby był to wątek śmieszno...warczący...ale nie dla smutasów
    ja nie jestem smutasem
    ale sami zadecydujecie.....
    pozdrawiam

• Autor: basilek Data: 2008-01-27 19:14:30

A ja jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie tralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

• Autor: luckystar Data: 2008-01-27 19:30:34

Brawo Basilek !!!!!! Ja tez jestem przeszczesliwa i tak wlasnie uwielbiam szczescie, ze nie pozwalam aby mnie opuszczalo :))))))
    luckystar - czyli najszczesliwsza ze szczesliwych gwiazd :)))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu