Ale mam stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś jedziemy w końcu po te nasze aparaty na nogi...Obydwoje z Kubą przeżywamy to okropnie... O 6.00 mamy PSK. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok:)))))))))pliiiiiiissssssss..................Wrócimy najprawdopodobnie pod wieczór,to się odezwę,a może zdjęcie zrobię tych aparatów.....OBY BYŁY DOBRE!!!!!!!!!!!!!! Normalnie płakać mi się chce na samą myśli ze zobaczę znowu jak stoi na prostych nogach............................żeby tylko były dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tajgerku, właśnie jesteście w pociągu. Będę cały czas myślami przy Was i pełna nadziei czekam na radosne wieści. Coś czuję, że to będzie dzień pełen wzruszeń
Witaj Tajger! jest juz 11,00 wiec pewnie juz zbierasz z podlodi te litry lez , ktore wylalas jak zobaczeylas stojacego synka:) Pozdrawiam Was i szczęśliwego powrotu!
Pewnie już po wszystkim, ale i tak zasyłam duuuuużo dobrych fluidów dla Kuby i dla Ciebie również - dajcie znać jak to się wszystko odbyło i jakie są efekty Pozdrawiam!
Ale milo:))).Już jesteśmy w domku ,aparaty mamy.....chyba będą dobre....napisze coś więcej jak troszkę odpocznę ,bo calą noc nie spalam... i padam normalnie...Dziękuję Wam bardzo:))))))
Tajgerku, ja tez spozniona o lata swietlne ale trzymam kciuki i zycze powodzenia, odpocznij i na spokojnie zobaczycie jak to bedzie dzialalo..... tak sie ciesze, ze Kuba bedzie mogl sie w nich poruszac :)))
Ale mam stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś jedziemy w końcu po te nasze aparaty na nogi...Obydwoje z Kubą przeżywamy to okropnie... O 6.00 mamy PSK. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok:)))))))))pliiiiiiissssssss..................Wrócimy najprawdopodobnie pod wieczór,to się odezwę,a może zdjęcie zrobię tych aparatów.....OBY BYŁY DOBRE!!!!!!!!!!!!!! Normalnie płakać mi się chce na samą myśli ze zobaczę znowu jak stoi na prostych nogach............................żeby tylko były dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki:)
Tajgerku, właśnie jesteście w pociągu. Będę cały czas myślami przy Was i pełna nadziei czekam na radosne wieści. Coś czuję, że to będzie dzień pełen wzruszeń
jestem z Tobą Grażynko będzie wszystko dobrze musi być dobrze nie ma innej opcji
pozdrawiam kamaxyz
Tajgerku, trzymaj się dzielnie i oby te słynne kieleckie wiatry Ci sprzyjały
Ja trzymam kciuki a Ty trzymajta sie też
ja rówież trzymam kciuki
Witaj Tajger! jest juz 11,00 wiec pewnie juz zbierasz z podlodi te litry lez , ktore wylalas jak zobaczeylas stojacego synka:) Pozdrawiam Was i szczęśliwego powrotu!
Będzie dobrze, jestem z Wami całym sercem!!!
Trzymajcie sie dzielnie !!!!
SIUP - za powodzenie :)))))))
Też trzymam mocno zaciśnięte kciuki i serdecznie Was pozdrawiam.
Ja też trzymam i wysyłam pozytywną energię - całą jaką mam. Będzie dobrze !
Trzymam kciuki i pozdrawiam!
Mam nadzieję że i moje pozytywne myśli się przydadzą .
Trzymam kciuki i POWODZENIA !!!
trzymam kciuki :)
trzymajcie sie cieplutko , jestem z Wami serduchem :)) wszystko będzie dobrze ;)) buziaczki
całym sercem jestem z wami, życzę dużo szczęścia i uśmiechu oraz łez radości, pozdrawiam,
Jestem z Wami - będzie dobrze.Pozdrawiam!
Jestem z Wami - będzie dobrze.Pozdrawiam!
Cala rodzinka trzymamy kciuki i czekamy na wiesci ;)
Mam nadzieję, że już po przymiarkach i jesteście szczęsliwi :)))))
Grażynko-i ja posyłam całą furę dobrych mysli.
Sciskam Was mocno. Basia
Trzymam kciuki :))
I ja trzymam kciuki!
Pewnie już po wszystkim, ale i tak zasyłam duuuuużo dobrych fluidów dla Kuby i dla Ciebie również - dajcie znać jak to się wszystko odbyło i jakie są efekty
Pozdrawiam!
Lepiej pózno niż wcale...:))) Mam nadzieję, że wszystko się udało. Życzę Wam tego z całego serca...:)))
Ale milo:))).Już jesteśmy w domku ,aparaty mamy.....chyba będą dobre....napisze coś więcej jak troszkę odpocznę ,bo calą noc nie spalam... i padam normalnie...Dziękuję Wam bardzo:))))))
Tajgerku, ja tez spozniona o lata swietlne ale trzymam kciuki i zycze powodzenia, odpocznij i na spokojnie zobaczycie jak to bedzie dzialalo..... tak sie ciesze, ze Kuba bedzie mogl sie w nich poruszac :)))
Rowniez przylaczam sie do trzymania kciukow i czekam z niecierpliwoscia na przymiarke ;)