choć ponuro i deszcz, w sercu tęsknota za wiosną i słońcem póki co tłusty czwartek jeden pączek ma aż 250kal czy dużo.. chyba nie raz w roku mamy taki dzień, a wiec smacznego
Spojrzałam....brrrrr.....a spodziewałam się pięknych oczu, które nie mogą kłamać a ich spojrzenie byłoby jak plaster miodu.... a tu niestety....a za oknem biało, w nocy spadł znowu śnieg, i co z biednymi krzewami>??? niektóre zaczęły wypuszczać już listki....ach, coś mnie uwiera w ten tłusty czwartek, nawet pączka nie zjem, bo moja wątroba nie dała pozwolenia..... wrrrr....o, przepraszam, to nie ten wątek....zatem pozdrawiam wszystkich cieplutko w ten szary, zimowy dzień, a ja idę pooglądać po raz n-ty zdjęcia mojej ślicznej wnuczki, która liczy już 2,5 m-ca.
prawda..on się czegoś boi...myślę,że to bardzo inteligentny misiaczek, a te jego oczy ludzie nie mogę klikam i oczy moje robią się ogromniaste ze zdziwienia
http://www.tvn24.pl/26086,1537054,wiadomosc.html
choć ponuro i deszcz, w sercu tęsknota za wiosną i słońcem
póki co tłusty czwartek jeden pączek ma aż 250kal czy dużo.. chyba nie raz w roku mamy taki dzień, a wiec smacznego
pozdrawiam kamaxyz
Spojrzałam....brrrrr.....a spodziewałam się pięknych oczu, które nie mogą kłamać a ich spojrzenie byłoby jak plaster miodu.... a tu niestety....a za oknem biało, w nocy spadł znowu śnieg, i co z biednymi krzewami>??? niektóre zaczęły wypuszczać już listki....ach, coś mnie uwiera w ten tłusty czwartek, nawet pączka nie zjem, bo moja wątroba nie dała pozwolenia.....
wrrrr....o, przepraszam, to nie ten wątek....zatem pozdrawiam wszystkich cieplutko w ten szary, zimowy dzień, a ja idę pooglądać po raz n-ty zdjęcia mojej ślicznej wnuczki, która liczy już 2,5 m-ca.
Super! Dzieki kamuś :-)
Suuper!!! te oczy lemurka pozdrawiam madzina!!!!
Widziałam to rano w poranku TVN :)
To nie są oczy, to oczyyyyyyyyyyyyyyyyyska. Naprawdę warto obejrzeć :)
Oczy ma śliczniutkie.Tylko nie wiem dlaczego się tak zdziwił jak mnie zobaczył.Miłego dzionka i smacznego pączka.
ło matkoooooooooooooooooooo................chyba sie mnie wystraszył
prawda..on się czegoś boi...myślę,że to bardzo inteligentny misiaczek, a te jego oczy ludzie nie mogę klikam i oczy moje robią się ogromniaste ze zdziwienia
Jeszcze nie widziałam żeby ktoś na mój widok robił takie duże oczy