Witam w imieniu Łusi, która co tu dużo mówić, jest Wżetowym maluchem:) Pamiętam jak zamieściłam mój post "Radością podzielenie", kiedy dowiedziałam się, że zostanę mamą. A tu czas leci, zwłaszcza, że wcale go nie ma... a Łucja ma już 11 miesięcy. Zdjątka robione jednak jakiś czas temu, ale co tam pochwalę się, jak pociecha nam rośnie i mając 10 miesięcy sama spaceruje, bo teraz to już biega po domu, że ciężko nadążyć;) Pozdrawiamy cieplutko:)
Ha ha ha...jaka przejęta chodzeniem :-) No, ale co tu się dziwić pzecież profesjonalne modelki jak są na wybiegu, to też się nie uśmiechają. A druga sprawa, że jeszcze zębów mało więc Łusia zacznie obsypywać nas uśmiechami w kolejnej sesji, prawda? ;-). Och eNka! Jak to fajnie popatrzeć na Tego Twojego ślicznego szkraba. Łusia jest urocza. Miło, że pomyślałaś o tym aby podzielić się z nami swoim "szczęściem". Będziemy z przyjemnością śledzili Jej dalsze kroki. A pomyśleć, że niedawno kręciła się w brzuszku :-))). Pozdrawiam Ciebie i męża a dla Łusi zasyłam buziaka.
Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa i komplementy:) Smakosiu Kochana, ja wiem, że Ty nam kibicujesz i wielkie całusy i uściski Ci ślemy:) Musisz jednak wiedzieć, że nic bardziej mylnego...Łusia ma już ząbków 6, którymi często podgryza, jak coś jej nie pasuje... oto dowód:) Pozdrawiamy!!!
Jaka laska!!!! A jaka przejęta!!! :)) No ale to w końcu Wielka Wyprawa. Podejrzewam jednak że rodzice byli bardziej przejęci niż mała Gwiazda :) Powodzenia i pozdrowienia.
A ja namawiam na boku eNkę, żeby się spotkała raz jeszcze we wrześniu:))))) dla mnie to równie daleka przyszłość, ale grunt to dobry plan, eNko:))))) najwyżej później będzie się trochę naginać rzeczywistość, żeby go zrealizować:)))))
Łusia jest słodka jak cukierek...:))) Na wszystkich zdjęciach pięknie wygląda ale przedostatnie zdjęcie z zadartą główką i tą małą rączką w ręce swojego taty... Cała ufność i bezbronność dziecka w tym geście zostały uchwycone...
ENeczko - cóż ja tu mogę dodać po takiej ilości postów pochwalnych , pełnych zachwytów !! Ja poprostu pod każdym z nich się podpisuje , za każdym postem cmokam Ciebie i cudowną Łusie , a dla Twojego męża przesyłam moc pozdrowień !! Cudownie by było znów sie spotkać - mam na mysli Wielki ZJazd Żarłoczków , ...pogawędzić , ....powspominać , .... pośmiać się !! ENko - działąj , planuj i ........... realizuj !!!!!!!!!!! :)))))))) Do miłęgo !!! :))))))))
Dzięki Eleczku, ja myślę o Tobie często i ciepło:) Również byłabym rada spotkać się z Wami, a czy się uda, czas pokaże:) Pozdrowienia dla Was serdeczniaste:))))
eNko oj pamietam i ja! Cudna dziewczynka. Wszystkie zdjecia sa sliczne a to przedostatnie bardzo wzruszajace. Niech Wam sie dalej zdrowo chowa. Wszystkiego co najlepsze dla calej Rodzinki.Przesylam serdeczne usciskidla Was i calusy dla Lusi. Bardzo sie ciesze waszym szczesciem!
Ja juz nawet nie pamietam pierwszego spaceru mojej Łucji ( ) Szkoda,że nikt nie powiedział na forum jak piękne imie ma........Bo moja narzeka,ze takie brzydkie jej dałam :(. A jakby nie było WŻ jest jakimś dla niej wyznacznikiem...... Ale niech mała Łucja rosnie zdrowo i nie przysparza kłopotu rodzicom hihihi.
Póki co imię wzbudza zainteresowanie a nawet podziw, zobaczymy, co na to powie sama posiadaczka, jak dorośnie..;) Przesyłamy pozdrowienia dla imienniczki i jej mamy:)
Sliczna !!!! A rzesy pewnie zostana, bo i dlaczego by nie .... juz sobie wyobrazam, jak dorosnie i zacznie trzepotac tymi firankami, toz chlopcy beda lezeli pokotem pod Twoimi drzwiami :)) i do tego jeszcze te fiolki w oczach .... Niech sie chowa jak najlepiej ta WZtowa slicznotka :)))
Jak to roczek?! Już roczek?! Nie mogłam się powstrzymać i powiedziałam sama do siebie i to głośno - "Jeeeeny, jak ona śliczna... eNka! Szczęściaro!". Nic wiecej nie dodam. A nie! Dodam...eNka, Ty też świetnie wyglądasz. Pozdrawiam serdecznie :-)
Smakosiu najdroższa dziękuję pięknie i dodam, iż byłabym przeszczęśliwa gdybym zobaczyła też Twoje oblicze:) Dodam dla sprostowania, że Łucja roczek skończy dziś w nocy o 4 rano, ale świętowaliśmy z małym wyprzedzeniem, będąc u dziadków na urlopie:) Wielkie całusy dla Ciebie:) Cmok:)
eNeczko - i ja się dołączam do tych wszystkich ooochów i aaaachów !!! Łusia naprawdę jest cudowna !!! Niech Wam rośnie zdrowo na wielką pociechę !!
Tak jak Smakosia i ja sobie na głos westchnęłam - jaka Ona piękana i .....to już roooook ??? A przecież pamiętam , tak jakby to było wczoraj - to nasze WuŻetowe spotkanie w Miedzyzdrojach !!!! Miuaki przypuszczenia co do Twojego stanu wtedy - a przecież nawet nie uroniłaś rąbka tajemnicy :) Jak ten czas leci !!
Podpisuję się też pod tymi wszystkimi gratulacjami dla Ciebie i Twojego męża ( bo .............. toć to i Jego zasługa ,że Łusia jest TAKA cudna :P)
Eleczku, aż mi szczena opadła... dziękuję za wszelkie serdeczności:) Cmok, cmok.... a ja już się bałam, że zapomniałaś o WŻ-owych znajomościach;) Co do spotkania, to aż mnie się łezka zakręciła w oku. Co do tajemnicy, to ja sama o niczym nie wiedziałam, dowiedziałam się kilka dni później;) Co do osób ze zdjątka, to szkoda, że wszystkich z nami nie ma:( Jeszcze raz pozdrawiam gorąco:)
eNko - ja nie zapomniałam ..... nio coś Ty :P Zapomnieć się NIE da :))) i nie chcę zapominać :) Ja wróciłam do pracy i jestem teraz .... ....kobietą pracującą i czasu ""niemającą"" Masz rację - szkoda ,ze nie ma z nami wszystkich :( Cmoki dla Ciebie i Łusi , a dla szanownego Pana Połówka pozdrowionka :))))
Witam w imieniu Łusi, która co tu dużo mówić, jest Wżetowym maluchem:) Pamiętam jak zamieściłam mój post "Radością podzielenie", kiedy dowiedziałam się, że zostanę mamą. A tu czas leci, zwłaszcza, że wcale go nie ma... a Łucja ma już 11 miesięcy. Zdjątka robione jednak jakiś czas temu, ale co tam pochwalę się, jak pociecha nam rośnie i mając 10 miesięcy sama spaceruje, bo teraz to już biega po domu, że ciężko nadążyć;) Pozdrawiamy cieplutko:)
śliczne dzieciatko :)) i te piekne niebieska oczka :)) gratuluję i pozdrawiam |Madzia
Łucja była tak przejęta spacerem, że tylko raz się uśmiechnęła...za to my cieszyliśmy się jak głupi do sera, że nasze dziewcze samo spaceruje;)
:)))) pamiętam ten post... i kilka innych też.
Fajnie eNko miła, że znowu się tu odzywasz.
Całusy dla Łusi!
Alez ona sliczniutka !!!! To milo, ze nam od czasu do czasu pozwolisz sie napatrzec i razem z Toba cieszyc .....faktycznie jak ten czas leci :)
O matko jaka śliczna panienka!! :-)
Sliczna dziewczynka!!!
Pozdrawiamy cieplutko!!!
Ha ha ha...jaka przejęta chodzeniem :-) No, ale co tu się dziwić pzecież profesjonalne modelki jak są na wybiegu, to też się nie uśmiechają. A druga sprawa, że jeszcze zębów mało więc Łusia zacznie obsypywać nas uśmiechami w kolejnej sesji, prawda? ;-). Och eNka! Jak to fajnie popatrzeć na Tego Twojego ślicznego szkraba. Łusia jest urocza. Miło, że pomyślałaś o tym aby podzielić się z nami swoim "szczęściem". Będziemy z przyjemnością śledzili Jej dalsze kroki. A pomyśleć, że niedawno kręciła się w brzuszku :-))). Pozdrawiam Ciebie i męża a dla Łusi zasyłam buziaka.
Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa i komplementy:) Smakosiu Kochana, ja wiem, że Ty nam kibicujesz i wielkie całusy i uściski Ci ślemy:) Musisz jednak wiedzieć, że nic bardziej mylnego...Łusia ma już ząbków 6, którymi często podgryza, jak coś jej nie pasuje... oto dowód:) Pozdrawiamy!!!
Ech! Jak ja bym Ją chętnie przytuliła :-) Nawet jeśli to grozi ugryzieniem ;-) Buźka!
Śliczna mała kobietka rośnie :) A jakie ma piękne długie rzęsy... super :)
O widac po oczkach na ktorym zdjeciu Lusi cos nie podpasowalo. Oj bedzie sie od Kawalerow w przyszlosci opedzac musiala oj bedzie :-)!
o rany alez ona cudna...!!! przesliczna, jak lalka.! a te rzesy!!!! pozazdroscic
Jaka laska!!!! A jaka przejęta!!! :)) No ale to w końcu Wielka Wyprawa. Podejrzewam jednak że rodzice byli bardziej przejęci niż mała Gwiazda :) Powodzenia i pozdrowienia.
Sliczną macie córeczke. Buziaki dla malej i pozdrowienia dla rodziców.
Śliczny bobasek, nawet bez uśmiechu, taż śliczny
eNko niunia Wasza jest przepiekna :) powazna panna z pieknymi oczetami.
A ja pamietam Ciebie na pewnym morskim spotkaniu... a maluszek wtedy juz byl :) pozdrawiam serdecznie cala Wasza trojke :)
A ja namawiam na boku eNkę, żeby się spotkała raz jeszcze we wrześniu:))))) dla mnie to równie daleka przyszłość, ale grunt to dobry plan, eNko:))))) najwyżej później będzie się trochę naginać rzeczywistość, żeby go zrealizować:)))))
Bardzo bym chciała Tilluś i obiecuję dołożyć wszelkich starań, żeby się udało:)
Jaka słodziudka dziecinka.
Łusia jest słodka jak cukierek...:))) Na wszystkich zdjęciach pięknie wygląda ale przedostatnie zdjęcie z zadartą główką i tą małą rączką
w ręce swojego taty... Cała ufność i bezbronność dziecka w tym geście zostały uchwycone...
śliczna dziewczynka i pomysleć ze z takiej laleczki wyrośnie kobieta
czas leci a Łusia coraz śliczniejsza :) nawet sie nie obejrzysz jak pomaszeruje do przedszkola, a potem szkoły i juz będzie dorosła :)))))
ENeczko - cóż ja tu mogę dodać po takiej ilości postów pochwalnych , pełnych zachwytów !!
Ja poprostu pod każdym z nich się podpisuje , za każdym postem cmokam Ciebie i cudowną Łusie , a dla Twojego męża przesyłam moc pozdrowień !!
Cudownie by było znów sie spotkać - mam na mysli Wielki ZJazd Żarłoczków , ...pogawędzić , ....powspominać , .... pośmiać się !!
ENko - działąj , planuj i ........... realizuj !!!!!!!!!!! :))))))))
Do miłęgo !!! :))))))))
Dzięki Eleczku, ja myślę o Tobie często i ciepło:) Również byłabym rada spotkać się z Wami, a czy się uda, czas pokaże:) Pozdrowienia dla Was serdeczniaste:))))
eNko oj pamietam i ja! Cudna dziewczynka. Wszystkie zdjecia sa sliczne a to przedostatnie bardzo wzruszajace. Niech Wam sie dalej zdrowo chowa. Wszystkiego co najlepsze dla calej Rodzinki.Przesylam serdeczne usciskidla Was i calusy dla Lusi. Bardzo sie ciesze waszym szczesciem!
Ja juz nawet nie pamietam pierwszego spaceru mojej Łucji ( ) Szkoda,że nikt nie powiedział na forum jak piękne imie ma........Bo moja narzeka,ze takie brzydkie jej dałam :(. A jakby nie było WŻ jest jakimś dla niej wyznacznikiem......
Ale niech mała Łucja rosnie zdrowo i nie przysparza kłopotu rodzicom hihihi.
Póki co imię wzbudza zainteresowanie a nawet podziw, zobaczymy, co na to powie sama posiadaczka, jak dorośnie..;) Przesyłamy pozdrowienia dla imienniczki i jej mamy:)
10 miesiecy! wow, zdolniacha! a czapke ma przecudna. :)
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa;) Kasiu, Twój Elliot fantastyczny, szkoda że tak daleko mieszka;) Pozdrawiamy!!
Pozwolę sobie dołączyć kilka zdjątek z ostatniej uroczystości, czyli pierwszych urodzin naszej córci...było pysznie i bardzo miło:)
eNko, sliczna ta Twoja panienka, ale nie moge sie napatrzec na te dluuuuugasne rzesy......o matko z ojcem to przeciez jak firany :)))
Dzięki Marylko Kochana, firanki są i oby tak jej zostało, w końcu to atrybuty kobiety...;) Zapomniałam o jeszcze dwóch fajnych zdjątkach...
Jak to roczek?! Już roczek?! Nie mogłam się powstrzymać i powiedziałam sama do siebie i to głośno - "Jeeeeny, jak ona śliczna... eNka! Szczęściaro!". Nic wiecej nie dodam. A nie! Dodam...eNka, Ty też świetnie wyglądasz. Pozdrawiam serdecznie :-)
Smakosiu najdroższa dziękuję pięknie i dodam, iż byłabym przeszczęśliwa gdybym zobaczyła też Twoje oblicze:) Dodam dla sprostowania, że Łucja roczek skończy dziś w nocy o 4 rano, ale świętowaliśmy z małym wyprzedzeniem, będąc u dziadków na urlopie:) Wielkie całusy dla Ciebie:) Cmok:)
eNeczko - i ja się dołączam do tych wszystkich ooochów i aaaachów !!!
Łusia naprawdę jest cudowna !!! Niech Wam rośnie zdrowo na wielką pociechę !!
Tak jak Smakosia i ja sobie na głos westchnęłam - jaka Ona piękana i .....to już roooook ???
A przecież pamiętam , tak jakby to było wczoraj - to nasze WuŻetowe spotkanie w Miedzyzdrojach !!!!
Miuaki przypuszczenia co do Twojego stanu wtedy - a przecież nawet nie uroniłaś rąbka tajemnicy :)
Jak ten czas leci !!
Podpisuję się też pod tymi wszystkimi gratulacjami dla Ciebie i Twojego męża
( bo .............. toć to i Jego zasługa ,że Łusia jest TAKA cudna :P)
Pozdrawiam WAS baaaaardzo serdecznie !! Elek
Minął czas na edycję , a chciałam wkleić jeszcze linka na relację ze wspomnianego spotkania !
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=77395&post=77772
W wiadomości 48 dalszy ciag zdjęć :)
OJojjjjj .... jak fajnie powspominać :)))
Eleczku, aż mi szczena opadła... dziękuję za wszelkie serdeczności:) Cmok, cmok.... a ja już się bałam, że zapomniałaś o WŻ-owych znajomościach;) Co do spotkania, to aż mnie się łezka zakręciła w oku. Co do tajemnicy, to ja sama o niczym nie wiedziałam, dowiedziałam się kilka dni później;) Co do osób ze zdjątka, to szkoda, że wszystkich z nami nie ma:(
Jeszcze raz pozdrawiam gorąco:)
eNko - ja nie zapomniałam ..... nio coś Ty :P
Zapomnieć się NIE da :))) i nie chcę zapominać :)
Ja wróciłam do pracy i jestem teraz ....
....kobietą pracującą i czasu ""niemającą""
Masz rację - szkoda ,ze nie ma z nami wszystkich :(
Cmoki dla Ciebie i Łusi , a dla szanownego Pana Połówka pozdrowionka :))))
Piękną masz córeczkę. Gratuluję i niech się zdrowo chowa.
Nasz dzisiejszy spacer... do samochodu;)hihi
Ale zamaszyste kroki - hi hi hi... Ech! Moje ulubione dziewczynki - ściskam Was ciepło :-)
no prosze dwie damy nie wiadomo krora ladniejsza :-) czy pani czy panienka.Ni i to juz nie kroczki tylko kroooki. Sciskam was serdecznie!
ślicznosci :D