Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Dyskusje w komentarzach

• Autor: Pampas Data: 2008-02-02 21:12:47

Apeluję o nieprowadzenie nie merytorycznych dyskusji w komentarzach pod przepisami. Komenarze mają dotyczyć tylko i wyłącznie kwesti związanych z wykonaniem danej potrawy. Jeżeli macie ochotę na obgadanie innych spraw, luźno związanych z przepisem, to zapraszam na forum - to jest odpowiednie miesce.
    Chcielibyśmy aby komentarze były sposobem oceny przepisu i pozwalały innym użytkownikom zorientować się czy jest coś wart. Niestety co jakiś czas rozkwita dyskusja nie dotyczą bezpośrednio samego przepisu i mamy taki efekt, że jest wiele stron komentarzy, które nic nam nie mówią o samej recepturze. Takie dyskusje zazwyczaj były kasowane przez moderatorów i będą nadal usuwane aby zachować porządek.

pozdrawiam
    Pampas

ps. do napisania tego posta skłoniła mnie zazarta dyskusja, która dzisiaj się rozwinęła pod przepisem Nuteli na pączki

• Autor: malutka_megi Data: 2008-02-02 21:27:59

Pampas zastanawiam się na jednym skoro można wstawiać kupne ciasta i pączki na stronce to co ma za sens ich pieczenie skoro je i tak kupujemy , tu chyba chodzi oto żeby samemu pochwalić się swoimi zdolnosciami prawda?

• Autor: Pampas Data: 2008-02-02 21:34:26

Jeżeli masz ochotę przedyskutować ten problem, to proszę załóż sobie odpowiedni wątek, a nie próbuj się podpinać tam gdzie nie trzeba - najpierw w komentarzach a teraz tutaj. Ten wątek skierowałem do osób, które właśnie w ten sposób się zachowują.
    I tylko nie próbuj mi się tu obrażać - fakt daje Ci troszkę po łapkach, ale to po to aby zrobić mały porządek - nie zabraniam dyskutować.

pozdrawiam

• Autor: malutka_megi Data: 2008-02-02 22:04:36

juz to zrobiłam nie jestem obrażalska.pampas wkleiłam tamten wątek omyłkowo do galerii czy da go radę jakoś przenies tutaj?

• Autor: Wkn Data: 2008-02-02 22:12:43

Megi, jak już napisałam wyżej, poczekajmy na odpowiedź samej autorki przepisu. Nadmierne drążenie skały może być szkodliwe.
    Oficjalnie się przyznaję, nie przenoszę Twojego watku, lecz go kasuję. Dajmy dojść do słowa osobie najbardziej zainteresowanej, zamiast robić zawieruchę :)

• Autor: malutka_megi Data: 2008-02-02 22:15:39

Oki Wkn

Przejdź do pełnej wersji serwisu