A ja mam jutro wolneeeeeee - huuuuuurrrrraa !! Bedę trzymała kciuki !!!!!!! ......... ale , ale !! za to Andrzej ucierpi , bo .... chory niestety nie zostanie ""zapielęgnowany"" należycie :P:P:P a co taaam , .........napewno przeżyje !! :))) A tak na poważnie - jasne ,ze i moje wszystkie dobre fluidy i trzymane kciuki lecą w kierunku Islandii !!!!!!!!!!!!
ojoj..... Krysia Ty babko kochana :) ja nawet nie smialam prosic na Wz o fluidy z powodu mojego malutkiego tu przebywania ostatnimi czasy. Sama malo kiedy podsylam moje mmmmrrrrrruczanki ..... ehhh jezor mi sie placze calkiem, na oczka nie widze i w ciemno klikam
Krysiaku babolku dziekuje :)
Smakosiu i Eleku i Bodku mordki Wy moje :)
znikam bo mi cos sie placze klawiaturka przed oczyma :)
Miaukolu, Nasze zagraniczne nieboże, Sama wiesz doskonale, WŻ Ci pomoże. Taką eksportową florystkę tam mamy, wszyscy Ci dobre fluidy wysyłamy. Niech zagraniczniaki zębami zgrzytają, że takiej Miauki swojej nie mają. Pokaż im więc na co Cię stać, Mają przykład z Ciebie brać. Wszyscy się Tobą szczycimy, konkurencji fluidami dołożymy.
... no Lajanie - toż to teraz Miaukolowi sie łzy pokapią ze wzruszenia !!! I .... po przeczytaniu tylu postów z dobtymi fluidami , ........ nio i po ............po TAKIM wierszyku od Ciebie !!! :)
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości: > 7 rano to swit:) ale niech bedzie... zwlekę się z wyrka i będę trzymac kciuki. > Powodzenia Miauko!!!!!!!!
Vikuniu - czasem nie zrywaj sie jutro !!!!!!!!!! ......to było kciuków trzymanie dzisiejsze :) Mam nadzieję ,że Miaukolowi poszło tak jak należy !!!!!!!!! Ja jeszcze nie mam żadnych wieści :( .......... wciaż czekam na infoooooooooooooo !!!!!!!!!!!
kochani moi, wszystko odebrala i spozytkowalam. Przydalo sie bardzo i wyszlo na korzysc :) Tak mysle :)
A teraz moze powiem o co chodzi : zostalam zaproszona do poprowadzenia zajec w tutejszej szkole florystycznej, zajecia byly w tematyce pogrzebowej. Konkretnie wience. Strach moj polegal na barierze jezykowej :) ale dalam rade i poszlo fajnie i baaardzo Wam dziekuje.
Jutro drugi etap i jesli moge niesmialo prosic to pomrrrrrruczcie do mnie jutro rowniez :)
Czułam, że jak teraz zerknę, to już będą na nas czekały te upragnione, dobre wieści :-) Brawoooooooo! Uściski i gratulacje, że masz w sobie tyle samozaparcia i odwagi. Super - talent się nie zmarnuje i teraz to już z górki. Jutro też będziemy myślami z Tobą. Buźka! :-)
Miaukolu ........ masz jak w banku !!!!!!!! Mimo ,że bede w pracy to bedę do Ciebie mrrrr mrrrrr mrrrruczała ........ no i wyjdzie na to ,że swoich klientów bedę obsługiwała mrrrruuuczącooo :))))))))) Kciuki bedę trzymała w myslach --- ... bo nie da sie pracować "" kciukowo "" :P
Miaukolu - dumniasta jestem z Cię !!!!!!!!!!!!!!!! Cmok :*
a nie pisalem??? teraz sie rozwin nad drugim etapem :) mysl tylko nad slowami -- twoje raczki pokaza co potrafia jak dotkna kwiatkow!!!!!! co ja bede pisal .... wiesz jak jest!!!!! cmok i pozdr...
Mrrrrrrrrr...mrrrrrrr,,,,mrrrrrrrrrr......nie musze udawać bo jestem tak ochrypła ze każde moje słowo brzmi jak mruczanka . Ale dalej mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............chyba nie wezmą mnie klientki za kotke hihiihihihihi. Trzymam kciuki nadal pyszczku kochany za Ciebie .
Miauka, moje szczere gratulacje. Spóźniłam się troszkę z trzymaniem kciuków, ale widze, że i tak sobie poradziłaś. Zresztą, taki zdolny miaukol, musial sobie poradzić. masz za to całusy jasia
Mój mały kocik już mrruuuczy, ja nadal trzymam kciuki, choć wczoraj się nie dopisałam, ale to przez złośliwość przedmiotów martwych. Wszystko pójdzie ja z płatka. Jesteś zuch-dziewczynka i Islandia już się na Tobie poznała. Całusy- Ala
zajecia sie udaly, lepiej bylo w pierwszym dniu ale drugi tez jakos poszedl. Dostalam propozycje sedziowania na zawodach :) Teraz czekam na wyplate heh za te zajecia, mam nadzieje, ze dobrze mnie wycenia :)
Dziekuje slicznie i musze przyznac, ze bylo wiele momentow kiedy czulam przyplyw energii i wierze, ze byla ona od Was :)
Użytkownik kawa3 napisał w wiadomości: > Pozdrawiam również i na Twoje ręce składam też gratulacje.Miło Cię znów > widzieć Elek.
A dzięki , dzięki piękne !! Mam nadzieję ,że już czas bedzie dla mnie bardziej łaskawy i pozwoli mi od czasu do czasu na zagladanie TU na stronkę !! Albo może ja nauczę sie częsciej ten czas wygospodarowywać :))))))))))) Cmok !!!
..... nio OSPA w tym roku juz Ci napewno nie przeszkodzi w ..................... reprezentowaniu Islandii na Światowym konkursie Florystycznym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Proszę wszystkich o wszystkie mozliwe fluidy na Islandię dla Miauki jutro między naszym czasem 7,00-15,00.
Magda ...powodzenia ....
Zawalę robotę, ale co tam! Jutro nie pracuję, tylko do Miaukola fluidy wysyłam. Wiem, że zawsze pomagały, to i tym razem tak będzie.
A ja mam jutro wolneeeeeee - huuuuuurrrrraa !!
Bedę trzymała kciuki !!!!!!! ......... ale , ale !! za to Andrzej ucierpi , bo .... chory niestety nie zostanie ""zapielęgnowany"" należycie :P:P:P
a co taaam , .........napewno przeżyje !! :)))
A tak na poważnie - jasne ,ze i moje wszystkie dobre fluidy i trzymane kciuki lecą w kierunku Islandii !!!!!!!!!!!!
mrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrr
ja zawsze wspierac nasza florystke bede :) hihihihih
cmok mialkoleczku:) hihih
sie splakalam i przez lzy pisze
ojoj..... Krysia Ty babko kochana :) ja nawet nie smialam prosic na Wz o fluidy z powodu mojego malutkiego tu przebywania ostatnimi czasy. Sama malo kiedy podsylam moje mmmmrrrrrruczanki ..... ehhh jezor mi sie placze calkiem, na oczka nie widze i w ciemno klikam
Krysiaku babolku dziekuje :)
Smakosiu i Eleku i Bodku mordki Wy moje :)
znikam bo mi cos sie placze klawiaturka przed oczyma :)
Nie pakusiaj babolku
wysyłam co trzeba.... :))))
Ja na pewno będę wysyłać od samego rana. POWODZENIA !!!!
Miaukolku, łezy prędko ocieraj, bo Elek smutno będzie, jak to przeczyta a przecie przytulić wzruszonej córuni nie może. Buźka!
Miaukola my się nie znamy w realu, ale jak zwykle WŻ-towa brać pomaga wszytkim!!!! Powodzenia!!!!!!
oj przeyłam fluidy , bo one działają ;)) sama sie o tym przekonałam , w nas siła :)))
Ja w tym czasie (rano) będę siedzieć w autobusie i fluidy posyłać))))
dziekuje pieknie... :)
jeszcze slecze na materialami ale juz juz prawie koniec..
hyh tylko w co ja sie ubiore ? heheh :):):)
a jutro, znaczy dzis do dziela i na podboj !
jeszcze raz dziekuje
Miaukus, chyba sie domyslam o co chodzi, ale to przeciez niewazne, przesylam Ci worek super energii i wszystko bedzie dobrze :)))
Miaukolu, Nasze zagraniczne nieboże,
Sama wiesz doskonale, WŻ Ci pomoże.
Taką eksportową florystkę tam mamy,
wszyscy Ci dobre fluidy wysyłamy.
Niech zagraniczniaki zębami zgrzytają,
że takiej Miauki swojej nie mają.
Pokaż im więc na co Cię stać,
Mają przykład z Ciebie brać.
Wszyscy się Tobą szczycimy,
konkurencji fluidami dołożymy.
... no Lajanie - toż to teraz Miaukolowi sie łzy pokapią ze wzruszenia !!!
I .... po przeczytaniu tylu postów z dobtymi fluidami , ........ nio i po
............po TAKIM wierszyku od Ciebie !!! :)
No i trzymamy dzisiaj te kciuki !!!
Lajanie ogrooooooomny buziaaaaak dla Ciebie :* :* :* :*
bardzo slicznie Ci dziekuje i musze powiedziec, ze wszystkie fluidy czulam i odieralam :)
Jesteśmy z Tobą Kochanieńka;)
Dołączam swoje malutkie fluidy :-))
Rowniez sie dolaczam.Zycze powodzenia Miaukolu:))
7 rano to swit:) ale niech bedzie... zwlekę się z wyrka i będę trzymac kciuki. Powodzenia Miauko!!!!!!!!
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> 7 rano to swit:) ale niech bedzie... zwlekę się z wyrka i będę trzymac kciuki.
> Powodzenia Miauko!!!!!!!!
Vikuniu - czasem nie zrywaj sie jutro !!!!!!!!!! ......to było kciuków trzymanie dzisiejsze :)
Mam nadzieję ,że Miaukolowi poszło tak jak należy !!!!!!!!!
Ja jeszcze nie mam żadnych wieści :( .......... wciaż czekam na infoooooooooooooo !!!!!!!!!!!
Ja też czekam i ciągle zaglądam, że może już..?
Moze sie spoznilam,ale przesylam ropwniez pozytywne fluidy :)
kochani moi, wszystko odebrala i spozytkowalam. Przydalo sie bardzo i wyszlo na korzysc :) Tak mysle :)
A teraz moze powiem o co chodzi :
zostalam zaproszona do poprowadzenia zajec w tutejszej szkole florystycznej, zajecia byly w tematyce pogrzebowej. Konkretnie wience. Strach moj polegal na barierze jezykowej :) ale dalam rade i poszlo fajnie i baaardzo Wam dziekuje.
Jutro drugi etap i jesli moge niesmialo prosic to pomrrrrrruczcie do mnie jutro rowniez :)
Krysiu pyszczku kochany dziekuje Ci bardzo !
Czułam, że jak teraz zerknę, to już będą na nas czekały te upragnione, dobre wieści :-) Brawoooooooo! Uściski i gratulacje, że masz w sobie tyle samozaparcia i odwagi. Super - talent się nie zmarnuje i teraz to już z górki. Jutro też będziemy myślami z Tobą. Buźka! :-)
Miaukolu ........ masz jak w banku !!!!!!!!
Mimo ,że bede w pracy to bedę do Ciebie mrrrr mrrrrr mrrrruczała ........ no i wyjdzie na to ,że swoich klientów bedę obsługiwała mrrrruuuczącooo :)))))))))
Kciuki bedę trzymała w myslach --- ... bo nie da sie pracować "" kciukowo "" :P
Miaukolu - dumniasta jestem z Cię !!!!!!!!!!!!!!!!
Cmok :*
a nie pisalem???
teraz sie rozwin nad drugim etapem :)
mysl tylko nad slowami -- twoje raczki pokaza co potrafia jak dotkna kwiatkow!!!!!!
co ja bede pisal .... wiesz jak jest!!!!!
cmok i pozdr...
Mrrrrrrrrr...mrrrrrrr,,,,mrrrrrrrrrr......nie musze udawać bo jestem tak ochrypła ze każde moje słowo brzmi jak mruczanka
.
pyszczku kochany za Ciebie .
Ale dalej mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............chyba nie wezmą mnie klientki za kotke hihiihihihihi.
Trzymam kciuki nadal
Miauka, moje szczere gratulacje.
masz za to całusy
Spóźniłam się troszkę z trzymaniem kciuków, ale widze, że i tak sobie poradziłaś.
Zresztą, taki zdolny miaukol, musial sobie poradzić.
jasia
pewnie sie spoznilem, ale - siupne - za powodzenie, lub gratulacyjnie
Wiesz zapewne,że WŻetowcy życzą innym wiele dobrego.Spóźniłam się z trzymaniem kciuków,ale szczerze gratuluję powodzenia.
Miaukolu, ja tez zlekka spozniona, ale siupne razem z Marinikiem za Twoje powodzenie :))
Jak zwykle nie ma wyjścia wszystko będzie jak należy
Mruczę za powdzenie, ale przeciez inaczej byc nie może :)
dziekuje kochani bardzo !!!
zajecia sie udaly, lepiej bylo w pierwszym dniu ale drugi tez jakos poszedl. Dostalam propozycje sedziowania na zawodach :)
Teraz czekam na wyplate heh za te zajecia, mam nadzieje, ze dobrze mnie wycenia :)
Dziekuje slicznie i musze przyznac, ze bylo wiele momentow kiedy czulam przyplyw energii i wierze, ze byla ona od Was :)
I jeszcze ja zasyłam buziaki!!!!! Elek, to chyba nam pęknie z dumy ;-))) Miakolku - gratuluję! Ale z Ciebie zdolna bestia, no!!!
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
........ nio i zastanawiam sie czy TO z dumy
, czy raczej z ..................przytycia
Elek, to chyba nam pęknie z dumy ;-)))
Smakosiu - prawie że pękam !!!!!
przyssalo mnie :)
Ten Krysi cmok taki ogromniasty, ze ja tez sie do niego przylacze :)) Gratulacje Mialkus !!!!
MIAUKUSIU - do GRATULACJI to i ja sie przyłączam i buziaki też slę !!!!!!!!!!
Kciuki za Twoje dalsze powodzenie nieustająco trzymam !!
:) cmok!!!
Zaglądam i zaglądam, kciuki trzymam,a tu proszę ,roztrzygnięcie, i w dodatku na ,,naszą" korzyść. gratulacje!!!!
Kawa3 - miło Cie widzieć !!
Pozdrawiam :)))))))))))))))))))))
Pozdrawiam również i na Twoje ręce składam też gratulacje.Miło Cię znów widzieć Elek.
Użytkownik kawa3 napisał w wiadomości:
> Pozdrawiam również i na Twoje ręce składam też gratulacje.Miło Cię znów
> widzieć Elek.
A dzięki , dzięki piękne !!
Mam nadzieję ,że już czas bedzie dla mnie bardziej łaskawy i pozwoli mi od czasu do czasu na zagladanie TU na stronkę !!
Albo może ja nauczę sie częsciej ten czas wygospodarowywać :)))))))))))
Cmok !!!
No gratulacje jurrorko))
heh dziekuje ale.....zastanawiam sie czy sama nie startowac w tym konkursie :)
rób co serce podpowiada bo rozum czasem zawodzi hehe
..... nio OSPA w tym roku juz Ci napewno nie przeszkodzi w .....................
reprezentowaniu Islandii na Światowym konkursie Florystycznym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ja już trzymam kciuki !!!!!
hehehe
ja rowniez trzymam:)