Moja córka została zaproszona na urodziny do swojej kolezanki z przedszkola maja po 4 lata.Ale co kupic dziewczynce na prezent?Dodam ze impreza bedzie w parku zabaw ale pod dachem.2 godziny
puzle,koraliki do samodzielnego wykonania bizuterii dzieciecej,tablica magnetyczna,moze jakis zestaw do rysowania...nie wiem ile chcesz pieniazkow przeznaczyc na prezent..moze corcia Ci podpowie czym jej kolezanka lubi sie bawic a moze cos zbiera.
Moja coreczka tez ma 4 latka, jesli chce kupic prezent, biore ja ze soba. Zawsze dobrze wybierze. Mysle ze Twoja tez Ci dobrze doradzi. Ja z gory zaznaczam ze idziemy po prezent dla...,i mamusi nie starczy pieniazkow zeby i jej cos kupic. Jesli bedzie grzeczna czeka na nia nagroda, i tu pole do popisu.Idziemy na lody, do parku, razem malujemy, bawimy sie , czytamy ksiazeczki lub co nam wpadnie do glowy:-).Zawsze dziala:-)
Moja córka została zaproszona na urodziny do swojej kolezanki z przedszkola maja po 4 lata.Ale co kupic dziewczynce na prezent?Dodam ze impreza bedzie w parku zabaw ale pod dachem.2 godziny
Zapytaj córkę co sama chciałaby dostać :)
puzle,koraliki do samodzielnego wykonania bizuterii dzieciecej,tablica magnetyczna,moze jakis zestaw do rysowania...nie wiem ile chcesz pieniazkow przeznaczyc na prezent..moze corcia Ci podpowie czym jej kolezanka lubi sie bawic a moze cos zbiera.