Izuś - bardzo prosze o kontakt - moj mail w ustawieniach. Moderatorow prosze o wykasowanie tego watku- jak juz kontakt zostanie nawiazany- o czym z pewnoscia poinformuje.
hehehe -- zobaczymy :) hihihhi kjto z nas zadziala najpierw:) hahaha -- taki mini konkurs na reakcje-- hmmm................. PAMPAS --- nie da sie aby serwer powiadamial o nowych wpisach w watkach zainetresowanych przeze mnie na komorke??? hehehehe hahahaha pozdr... czekamy na izus:)
Marinik!~Wysłałam Ci na maila gg i telefon. Moderatorów proszę o niekasowanie wątku. Jezdem wzruszona, że taką skromną osobą zainteresowali się najważniejsi. ZOSTAWCIE MI NA PAMIĄTKĘ- pllllliiiisssss!
Izuś - bardzo prosze o kontakt - moj mail w ustawieniach.
Moderatorow prosze o wykasowanie tego watku- jak juz kontakt zostanie nawiazany- o czym z pewnoscia poinformuje.
będziemy czyhać i ścigać się, kto pierwszy wykasuje :)
Będzie nagroda? Tytuł Kasownika Roku?
ja tez bede walczyl na to kasowanie!!! hehehehehe :P:P:P:P
Nie śpię, nie jem, nie piję...Czyham na kontakt, chcę być pierwszym....
Bahus
hehehe -- zobaczymy :) hihihhi kjto z nas zadziala najpierw:) hahaha -- taki mini konkurs na reakcje--
hmmm.................
PAMPAS --- nie da sie aby serwer powiadamial o nowych wpisach w watkach zainetresowanych przeze mnie na komorke??? hehehehe
hahahaha
pozdr...
czekamy na izus:)
Mariniku wyslij im wszystkim jednocześnie tego maila (jak Ci Iza już da znać) - zobaczymy kto "nie je, nie śpi i czuwa... "
hahahahaha
Marinik!~Wysłałam Ci na maila gg i telefon. Moderatorów proszę o niekasowanie wątku. Jezdem wzruszona, że taką skromną osobą zainteresowali się najważniejsi. ZOSTAWCIE MI NA PAMIĄTKĘ- pllllliiiisssss!
PIERWSZA!!!!
Co chcesz w nagrodę?
izus - dawaj na chat !!!!!
w życiu nie byłam!! Co się z tym robi???
kurna kliknij na gorze - CHAT
i till tez !! i luckystar !!!!
Brawka Till :))))))
LODZIANIE!!! - na chat !!!
W sumie szkoda kasować, śmieszny wątek z tego wyszedł :)
Nie kasuj Wkn- proszęęęęęęęęę!
He he - Dorotko, a zebys wiedziala co sie pozawatkowo na boku (czat i maile) dzieje !!!!!
szczesciara ze pracowalem !!!!! wrrrrr
i do tego nie kasowac watku -- hmmm
to jak bez utrzymania porzadku.
a tu fajna konkurencja wynikla,
co by nam nie znikla!!!!!
skoro prosisz izus,
uslucha cie moderator bogus!!!!!!
hehehehehe
Bo tym wątkiem, Bodku, nowy porządek rzeczy ustalamy sobie lokalnie:)))))
Jestem szalenie zobowiązana i dźwięczna jak nie wiem co!!!
Izus, jaka tam skromna osoba?? Ja tu cala purpurowa z radosci, ze sie znalazlas, tak sie ciesze !!!!!!!!!!!!!
Jestem cały czas, tylko mi się gadać nie chce
. Ale taki splendor....