Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Poszukuje Zarloczkow z Torunia :)

• Autor: luckystar Data: 2008-02-05 20:32:33

W mojej podrozy po Polsce, mam rowniez zaplanowany Torun, ale poniewaz bedziemy tam sami, zupelnie zdani na "los szczescia" chcialabym temu szczesciu troche pomoc i moze ktos z Was poleci mi nocleg, gdzies w centrum lub niedaleko centrum...(dwie noce).
    Rowniez mile widziane rekomendacje gdzie mozna zjesc "cos wspanialego" poza piernikami, bo to wiadomo...
    A tak wogole, to bede w Toruniu ok poltora dnia, wiec jesli macie jakies pomysly to bardzo prosze :)))

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2008-02-05 21:16:41

Marylko, a może Płock także jest w planach? Zapraszam, bo z Torunia do Płocka, to dosłownie rzut beretem:)

• Autor: luckystar Data: 2008-02-05 23:28:20

Kasiu, przykro mi, ale nie bede w Plocku......a moze Ty wybierzesz sie na zjazd do Otomina ????

• Autor: bunia Data: 2008-02-05 21:38:22

Marylko, w ubiegłym tygodniu byłam na rozmowie o prace właśnie w tej restauracji www.spichrz.pl w restauracji całkiem przytulnie, a w hotelu co widać ze zdjęć też całkiem, całkiem. Wydaje mi się że z okien hotelu widać panoramę Wisły a może nawet i mostu w nocy pięknie oświetlonego. Ale ceny za niskie to nie są. Torunia zbytnio nie znam, ale po starówce oprowadzić mogę(na studiach miałam na zaliczenie opisać trasę wycieczkową po Toruniu właśnie), kwestia tylko jaki to będzie dzień, jak będzie z moją pracą i czasem wolnym.Ale wrócimy jeszcze do tego:))) Pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2008-02-06 00:01:28

Buniu, skarbie dzieki, ze sie odezwalas. Obejrzalam caly ten film i faktycznie piekne toto, ale uwazam, ze za drogie po to tylko zeby sie przespac.... Moznaby co prawda siedziec w tym hotelu-karczmie przez tydzien i nie wychodzac zwiedzac, ale ja jednak wole polatac na zywo po Toruniu :)) Mysle, ze znajdzie sie cos tanszego, w koncu moge zaplacic za noc 150-160zl ale 270 to lekka przesada :))
    Bede w Toruniu 8 wrzesnia (poniedzialek) i mam zamiar wyjechac 10tego rano (sroda), mam nadzieje, ze bez wzgledu na wszystko uda nam sie chociaz spotkac na kawe czy tez lampke wina (niekoniecznie w tej karczmie :))).

• Autor: bunia Data: 2008-02-06 00:13:14

Miło by było:))) ja do Torunia mam, eh to prawie tak jak by za płot:))) a z tym spichrzem to tak moja pierwsza myśl, na pewno coś się jeszcze znajdzie.

• Autor: elo Data: 2008-02-06 09:10:50

Ja jestem z Torunia, zrobię rozeznanie jakie hotele są godne polecenia i gdzie mozna zjęść coś dobrego. Toruń jest bardzo ładny, jest co zwiedzać.Pozdrawiam.

• Autor: elo Data: 2008-02-06 11:37:48

Wysłałam parę propozycji na Twoje gg. Alicja

• Autor: luckystar Data: 2008-02-06 12:36:57

Dziekuje za pomoc i mila pogawedke na gg :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu