Ogłaszam Wielki Konkurs na największego (w sensie pozytywnym) gadułę na Wielkim Żarciu. Chodzi o forum i czat. Nagrodą będzie pół godzinna możliwość wypowiedzi na "I Zlocie Wielkiego Żarcia". Jeśli będą odpowiednie warunki techniczne to zwyciężca dostanie do ręki mikrofon i wszyscy będą musieli (bez przerywania) go wysłuchać. Proszę o podawanie kandydatur. (Ja swoją narazie utajnię)... Bahus
Ogłaszam Wielki Konkurs na największego (w sensie pozytywnym) gadułę na Wielkim Żarciu. Chodzi o forum i czat. Nagrodą będzie pół godzinna możliwość wypowiedzi na "I Zlocie Wielkiego Żarcia". Jeśli będą odpowiednie warunki techniczne to zwyciężca dostanie do ręki mikrofon i wszyscy będą musieli (bez przerywania) go wysłuchać. Proszę o podawanie kandydatur. (Ja swoją narazie utajnię)...
Bahus
Moja kandydatura to AVE ile ta kobitka sie nagada heheh:))
Pozdrawiam
J.
dziekuję Juciu za kandydature, ale chyba mnie przeceniasz, znam na WŻ większe gaduły :)))))))) Popatrz na statystyki Lajana, odpadam w przedbiegach...
Jak zabawa to zabawa!!!!!
Dla mnie nr 1 to ...........uwaga !!!!! uwaga!!! Panie i Panowie ............BODEK !!!!!!!!!!.