Witam się serdecznie z Wami WIELKIE ŻARŁOCZKI , jestem bardzo ucieszona , że do Waes trafiłam , miejsce jest żarąbiste , uwielbiam buszować po przepiskach , poszukiwać inspiracji i nowych pomysłów, a niektóre są fantastycznie łechtające kubki smakowe oraz zmysł wzoku, ciacha wyborne , dziękuję bardzo za przepisy, dzięki którym umiliłam życie pałaszującym je bliskim . Sama będę starała się wzbogacać dział : z szybkowaru , na razie dania podstawowe ( przeznaczone bardziej dla początkujących , oraz na zachętę do kupna tego wspaniałego garnka ) , które będę uzupełniała w miarę wzbogacania kolekcji zdjęciowej , pozdrawiam .Bergamotka
Dziwne, ale mam wrazenie jakbys u nas byla ho ho a moze i dluzej ;))) ale skoro mowisz, ze sie witasz wiec ja rowniez powitam Cie goraco i serdecznie ;)
Witam Cie milo Ale uwazaj,bo stronka(ktora jest super) uzaleznia,a po za tym mozna zaczac miec problemy z waga( ha ha ha.)od probowania tych smakowitych przepisow..
Witaj Ja bede zagladac do twoich przepisów z szybkowara - jestem ciekawa - może sie do niego przekonam dzięki Tobie :) Ciesze się, że moge Cie przywitać - jestem poczatkująca i chętna wiedzy i poznawania nowych smaków Pozdrawiam
Witam się serdecznie z Wami WIELKIE ŻARŁOCZKI , jestem bardzo ucieszona , że do Waes trafiłam , miejsce jest żarąbiste , uwielbiam buszować po przepiskach , poszukiwać inspiracji i nowych pomysłów, a niektóre są fantastycznie łechtające kubki smakowe oraz zmysł wzoku, ciacha wyborne , dziękuję bardzo za przepisy, dzięki którym umiliłam życie pałaszującym je bliskim .
Sama będę starała się wzbogacać dział : z szybkowaru , na razie dania podstawowe ( przeznaczone bardziej dla początkujących , oraz na zachętę do kupna tego wspaniałego garnka ) , które będę uzupełniała w miarę wzbogacania kolekcji zdjęciowej , pozdrawiam .Bergamotka
Witaj!!!! i ... POWODZENIA :-))
Witaj wśród uzależnionych !!!
Gotuj z nami smacznie i dobrze z nami się baw !!
Pozdrawiam - Elek
dziękuję , bardzo się cieszę , że jestem w Waszym gronie
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni:)
witaj wsrod zarloczkow :)
Witaj Bergamotko i szybciutko wstawiaj przepisy:)
Ja tez Cie witam!
Jest mi bardzo miło , jeszcze rzadno miejsce mnie tak nie wciągnęło
jak ten portal
Witaj serdecznie!!!
Witaj !!!
Powitać!!!!!!
Dziwne, ale mam wrazenie jakbys u nas byla ho ho a moze i dluzej ;))) ale skoro mowisz, ze sie witasz wiec ja rowniez powitam Cie goraco i serdecznie ;)
witaj !!!
I ja Cię witam serdecznie.
Też Cię witam serdecznie! Bergamotko odezwij się na moje gg jest w ustawieniach.
witam Cię serdecznie , przejżałam Twoje przepisy ,są bardzo ciekawe i zacznę je próbować :))
Witam Cie milo
Ale uwazaj,bo stronka(ktora jest super) uzaleznia,a po za tym mozna zaczac miec
.
problemy z waga( ha ha ha.)od probowania tych smakowitych przepisow.
Witaj
Ja bede zagladac do twoich przepisów z szybkowara - jestem ciekawa - może sie do niego przekonam dzięki Tobie :)
Ciesze się, że moge Cie przywitać - jestem poczatkująca i chętna wiedzy i poznawania nowych smaków
Pozdrawiam
Mi również jest bardzo miło żarłoczki
Witaj...
...
Janek
Witam na pokładzie :)