Co miłe i przyjemne szybko sie kończy.Tak i mój urlop sie skończył i trzeba było wrócić do domku.Miasteczko w którym mieszka mój mąż to SwadlincoteTroszke deszczu troszke słońcaZakupowe szaleństwaMoje córy były zachwycone..Miasteczko nocą.Moja połówka.A to moje córy..Nauka skakania...Było suuuuuuuuper..
Oj widać, że było wspaniale. Minki szczęśliwe, zakupy zrobione... Tylko te rozstania są zawsze takie trudne, prawda? Ale co tam! Pewnie już niedługo znów będziecie razem. Dziękujemy, że podarowałaś nam swoje "szczęśliwe chwile" i wspomnienia.
Ps. Fajna z Was para :-)
urlop widać że udany i to spotkanie zmężem ;)a pozegnanie ..hmm widać ze troszkę masz smutna minkę , ale czas szybko zleci i znów będziecie razem :) pozdrawiam i życzę szybkiego ponownego spotkania z ukochanym :)
Urlop udany,zakupy udane,córki zadowolone a mama? Jasne że zadowolona ,ale jeszcze trochę musisz wytrwać i będziesz mieć drugą połowe w domciu. Trzymaj się i nie smuć się!!! Pozdrawiam
Widzę, że podróż w jedna i druga stronę , w porządku :) Dziewczyny zadowolone, ach ta młodość, która skrzydeł dodaje :) Fajna fotorelacja. Super rodzinka :) Dzieki, ze podzieliłas się wrażeniami z urlopu. Uśmiechnij się Alu :)))) jeszcze trochę...
Po zdjęciach, na których jesteś z mężem widać, jak bardzo tęskniłaś do Niego i z jaką niecierpliwością wyczekiwałaś na ten upragniony urlop. W Twoich oczach jest tyle tęsknoty i uzasadnionego smutku, ale jak tu sie nie smucić, kiedy ma się świadomość, że za chwilkę trzeba odjechać bez ukochanej osoby- pozdrawiam Kasia
Wspaniala fotorelacja, wspaniala rodzinka, nie smuć się i ciesz się już na kolejne spotkanie czas szybko płynie niedługo się znow zobaczycie!!! Pozdrawiam!
Alu ......wiem ,domyślam sie jak Ci/Wam cieżko było sie rozstac . Ale najważniejsze ze spędziliście te kilka dni razem ze soba ...cała rodzinką .Następne pewnie juz niebawem spotkanie ;-))))) dziekuję za relację ....miło było Was razem zobazcyć .
Co miłe i przyjemne szybko sie kończy.Tak i mój urlop sie skończył i trzeba było wrócić do domku.Miasteczko w którym mieszka mój mąż to SwadlincoteTroszke deszczu troszke słońcaZakupowe szaleństwaMoje córy były zachwycone..Miasteczko nocą.Moja połówka.A to moje córy..Nauka skakania...Było suuuuuuuuper..
Ala super urlop
Oj widać, że było wspaniale. Minki szczęśliwe, zakupy zrobione... Tylko te rozstania są zawsze takie trudne, prawda? Ale co tam! Pewnie już niedługo znów będziecie razem. Dziękujemy, że podarowałaś nam swoje "szczęśliwe chwile" i wspomnienia. Ps. Fajna z Was para :-)
Oj ciężko było.Już tęsknie.
urlop widać że udany i to spotkanie zmężem ;)a pozegnanie ..hmm widać ze troszkę masz smutna minkę , ale czas szybko zleci i znów będziecie razem :) pozdrawiam i życzę szybkiego ponownego spotkania z ukochanym :)
Urlop udany,zakupy udane,córki zadowolone a mama?
Jasne że zadowolona ,ale jeszcze trochę musisz wytrwać
i będziesz mieć drugą połowe w domciu.
Trzymaj się i nie smuć się!!!
Pozdrawiam
miły urlop,najważniejsze że z najbliższymi
Pzdr
Fajną rodzinkę tworzyciewidać że szczęśliwi jesteście
Widzę, że podróż w jedna i druga stronę , w porządku :) Dziewczyny zadowolone, ach ta młodość, która skrzydeł dodaje :) Fajna fotorelacja. Super rodzinka :) Dzieki, ze podzieliłas się wrażeniami z urlopu. Uśmiechnij się Alu :)))) jeszcze trochę...
cieszy mnie to ze spedzilas wyczerpujacy urlop z "dorga polowka" :)
zadowolenie zakupow i zwiedzania :)
dzieki za fotorelacje...
pozdr.....
Po zdjęciach, na których jesteś z mężem widać, jak bardzo tęskniłaś do Niego i z jaką niecierpliwością
wyczekiwałaś na ten upragniony urlop. W Twoich oczach jest tyle tęsknoty i uzasadnionego smutku, ale jak tu sie nie smucić, kiedy ma się świadomość, że za chwilkę trzeba odjechać bez ukochanej osoby- pozdrawiam Kasia
Gratuluję udanego urlopu i zazdroszczę...Po zdjęciach widać, że jest czego, oj jest:)))
Wspaniala fotorelacja, wspaniala rodzinka, nie smuć się i ciesz się już na kolejne spotkanie czas szybko płynie niedługo się znow zobaczycie!!! Pozdrawiam!
No witaj Alicja fotki wyszły super :) i pewnie urlopik też ci sie udał,a więc gratulacje z udanego wyjazdu.Pozdrawiam
Alu ......wiem ,domyślam sie jak Ci/Wam cieżko było sie rozstac .
Ale najważniejsze ze spędziliście te kilka dni razem ze soba ...cała rodzinką .Następne pewnie juz niebawem spotkanie ;-)))))
dziekuję za relację ....miło było Was razem zobazcyć .