Jestem z Wami już prawie od 4 miesięcy ale nie trafiłam jeszcze do Powitalni. Najpierw nie wiedziałam, że taka istnieje a potem było mi troszkę głupio tak późno się witać, aż w końcu stwierdziłam, że jednak lepiej późno niż wcale. Także witam wszystkich bardzo serdecznie i przepraszam, że tak późno.
Moja droga Mysho,nie martw się i nikogo nie przepraszaj, bo nkomu nie jesteś nic winna, baw się dobrze i korzystaj do woli ze stronki, no i czasami odezwij się na forum, tak dla zaznaczenia że jesteś.Witaj wśród nas
Jestem z Wami już prawie od 4 miesięcy ale nie trafiłam jeszcze do Powitalni. Najpierw nie wiedziałam, że taka istnieje a potem było mi troszkę głupio tak późno się witać, aż w końcu stwierdziłam, że jednak lepiej późno niż wcale
.
Także witam wszystkich bardzo serdecznie i przepraszam, że tak późno.
Moja droga Mysho,nie martw się i nikogo nie przepraszaj, bo nkomu nie jesteś nic winna,
baw się dobrze i korzystaj do woli ze stronki, no i czasami odezwij się na forum, tak dla zaznaczenia że jesteś.Witaj wśród nas
Witaj!. Trochę mi raźniej ,że nie jestem jedyną spóźnioną, ale tak jak powiedziałaś" lepiej późno niż wcale".
Witaj Mysho :) Tylko w naszej kuchni bedziesz bezpieczna, bo u nas wszelkie myszki mają się znakomicie :)