To jest nielegalne!!!! Ten program jest płatny - kosztuje krocie. Pomijam fakt, że to nie jest zabaweczka której można się nauczyć w 15 minut. Jest sporo innych programów darmowych, które świetnie spełnią swoje zadanie. Poleciłbym dwa: Picasa dla początkujących (i do prostej edycji i katalogowania), a dla bardziej wymagających Gimp (typowy program do zaawansowanej obróbki grafiki).
Wiem że to jest nielegalne ,ale ja mam wersje triaolową 30 dniową,wczesniej używałam pain net 3,20 i byłam z niego bardzo zadowolona i do niego wrócę.O ile mi wiadomo trial jest wersją demonstracyjną, i może używać jej każdy.Iwonie chodziło o szybką odpowiedz,a co do stopnia trudnosci nie widzę żadnego,a co do ceny to dobrze wiem ile kosztuje najnowszy Adobe Creative Suite Designers cs3 i już ci mówię około 10000tyś.
Są ludzie których stać,widocznie kupują. Tak samo jest z systemami jednego stać na vistę ,innego na xp inni chwalą linuxa.Ja napewno sobie nie kupię bo mnie nie stać,ale wersję trialową mogę przetestować,bo program jest naprawdę wart uwagi.
Buniu mam pytanie z jakiego programu korzystasz, że na Twoich zdjęciach jest obiekt, który nas interesuje a reszta to białe tło? Bardzo podobają mi się takie zdjęcia a widzę, że Picasa nie ma takich możliwości.
Witaj ,sprubój sobie coś sciągnąc z internetu jakiś program z polska wersją ,jesli wykonujesz obróbke zdięć amatorsko to naprawde znajdziesz coś dla siebie.Ja mam od niedawna program po polsku : corel PHOTO -PAINT 12 .Pozdrawiam....Piter ;)
Mam program do obróbki zdjęć XnView. Jest on w j.angielskim czy jest możliwość żeby był po polsku? Dzięki za szybką pdpowiedż!
iwona-po prostu pobierz z internetu wersje po polsku.
Najlepszy do obróbki zdjęc jest adobe photoshop.CS3pl.sciągnij sobie z torenrów.
a co to jest torenrów??? ja tez sobie sciagne tylko jeste troche nie w temacie
To jest nielegalne!!!! Ten program jest płatny - kosztuje krocie.
Pomijam fakt, że to nie jest zabaweczka której można się nauczyć w 15 minut. Jest sporo innych programów darmowych, które świetnie spełnią swoje zadanie. Poleciłbym dwa: Picasa dla początkujących (i do prostej edycji i katalogowania), a dla bardziej wymagających Gimp (typowy program do zaawansowanej obróbki grafiki).
ja mam PICASA 2 tez jest dobry
Wiem że to jest nielegalne ,ale ja mam wersje triaolową 30 dniową,wczesniej używałam pain net 3,20 i byłam z niego bardzo zadowolona i do niego wrócę.O ile mi wiadomo trial jest wersją demonstracyjną, i może używać jej każdy.Iwonie chodziło o szybką odpowiedz,a co do stopnia trudnosci nie widzę żadnego,a co do ceny to dobrze wiem ile kosztuje najnowszy Adobe Creative Suite Designers cs3 i już ci mówię około 10000tyś.
Użytkownik malutka_megi napisał w wiadomości:
> około 10000tyś.
Ciekawe kogo na to stać.......
Są ludzie których stać,widocznie kupują. Tak samo jest z systemami jednego stać na vistę ,innego na xp inni chwalą linuxa.Ja napewno sobie nie kupię bo mnie nie stać,ale wersję trialową mogę przetestować,bo program jest naprawdę wart uwagi.
10000tyś.- to jest ogromna kwota no chyba, że miałaś na myśli 10 000 zł.....(też dużo).
Dziś przypadkiem trafiłam na ten wątek i zciągnełam sobie ten proram... ale miałam zabawe :))))
Buniu mam pytanie z jakiego programu korzystasz, że na Twoich zdjęciach jest obiekt, który nas interesuje a reszta to białe tło? Bardzo podobają mi się takie zdjęcia a widzę, że Picasa nie ma takich możliwości.
Witaj ,sprubój sobie coś sciągnąc z internetu jakiś program z polska wersją ,jesli wykonujesz obróbke zdięć amatorsko to naprawde znajdziesz coś dla siebie.Ja mam od niedawna program po polsku : corel PHOTO -PAINT 12 .Pozdrawiam....Piter ;)
piq sorry nie wcisnelam spacjii po zerze ,ale mialam na mysli około 10 tyś i wyszlo jak wyszlo a pożniej juz nie mogłam edytowac.
Dzięki Wam za pomoc, ściągnełam sobie Picasa 2, jest naprawdę super. Wreszcie coś rozumiem, jest prosty w obsłudze i po polsku.
Pozdrawiam!
Tak myślałam.