Wczoraj 13-go w późnych godzinach wieczornych w siedzibie tajger odbyło sie spotkanie którego głównym tematem było -przeniesienie morza na południe Polski:)))...Na spotkanie wstawiła się agent ABA z ochoną-Sarą, oraz agent Kropcia z obstawą Suzi i przystojnym panem który się zwał mężem X.:))))))))))) Nad porządkiem obrad czuwali dwaj tajniacy Damian X. i Jakub X.
Po rozpatrzeniu wszystkich "za" i "przeciw" nie udało się znaleźć rozwiązania mimo sprzyjających ;))))okoliczności:))).W obec czego w tajnej misji na wyżej wymienione spotkanie udadzą sie agenci Aba i Kropcia ale ciiiiiiiii..... Tajger zostaje na posterunku pilnować siedziby:)))))))))))))....a szkoda:(
A oto relacje prawie na żywo:))))))))))z obrad. Panowie X,X oraz X niestety nadal zostali utajnieni:))))))))
Noooooooooo:))))))))) Ale super są takie spotkania.... Basiu cieszę sie ogromnie że Cię poznałam:))). A Ciebie Kropciu to mam wrażenie jakbym znała od lat,choć poznałyśmy sie niedawno dzięki WŻ:)))))) .Szkoda że jednak nie da sie przenieść tego morza na południe:(...;)))) Pozdrawiam:))))
Oj! Super było, chociaż nie udało się przenieść morza w okolice gór. Ale za to spotkanie (wcześniej nie planowane) udało się rewelacyjnie! Aha!! Przy okazji - Bodek dziękuję za przesłanego całusa (a co niech inne zazdraszczają hihi), którego tajger od Ciebie mi przekazała!
Jak fajnie Was zobaczyć Dziewczyny, tez sie wzruszyłam jak Smakosia. :)))))))) Może takie spotkanka WŻ w miejszych składach uda sie organizowac częściej w różnych miejscowościach.
Bardzo fajna sprawa ,naprawdę:))))i bardzo miło spędzony czas:))). A ile czlowiek może sie nauczyć!! Ja przeszłam dwa szybkie kursy,jeden to robienie pięknych koszyczków,a drugi to otwieranie wina bez odpowiedniego sprzętu:)))))))))).
Kochane ......miło Was widziec ......pozdrawiam serdecznie .....a przenoście sobie to morze blizej gór ...jestem jak najbardziej ZAAAAAA!!!!!!!!......w końcu może częściej będę w górach .....które są moją miłoscią i pragnieniem zdobywania ich (...ech ,te widoki ) .....i one jako jedyne zapierają mi dech w piersiach (póki co ). Cieszę sie Kropcia ...że mogłam CIe ponownie zobaczyć pozdrawiam
Krysiu zapraszam do nas! Nie mieszkamy w "centrum" gór, ale od nas to już prawie "rzut beretem".A nocleg u nas zawsze znajdziesz, więc jeśli tylko masz ochotę, to zapraszam serdecznie!!!!
Bardzo dziekuję Tajger za prawdziwie przyjacielską gościnę. Ja też się czegoś nauczyłam od Ciebie. NIE WOLNO SIĘ PODDAWAĆ ! Jesteś naprawdę WSPANIAŁA! Dziekuję, że zaprosiłaś na nasze spotkanie także Kropcię. Miło spedziłam czas wśród żarłocznej rodzinki. ABA
I ja też WAS wszystkie TRZY sciskam :*:*:* cmokam i ......... czekam na te ........bojkotowane spotkanie z ABĄ ... i nie tylko ...... nad morzem :))) :) Pozdrawiam - Elek
Wczoraj 13-go w późnych godzinach wieczornych w siedzibie tajger odbyło sie spotkanie którego głównym tematem było -przeniesienie morza na południe Polski:)))...Na spotkanie wstawiła się agent ABA z ochoną-Sarą, oraz agent Kropcia z obstawą Suzi i przystojnym panem który się zwał mężem X.:)))))))))))
Nad porządkiem obrad czuwali dwaj tajniacy Damian X. i Jakub X.
Po rozpatrzeniu wszystkich "za" i "przeciw" nie udało się znaleźć rozwiązania mimo sprzyjających ;))))okoliczności:))).W obec czego w tajnej misji na wyżej wymienione spotkanie udadzą sie agenci Aba i Kropcia ale ciiiiiiiii.....
Tajger zostaje na posterunku pilnować siedziby:)))))))))))))....a szkoda:(
A oto relacje prawie na żywo:))))))))))z obrad. Panowie X,X oraz X niestety nadal zostali utajnieni:))))))))
widze ze nawet wyszkolony pies byl -- co by broni nikt nie wnosl :) hehe
Noooooooooo:)))))))))
Ale super są takie spotkania.... Basiu cieszę sie ogromnie że Cię poznałam:))). A Ciebie Kropciu to mam wrażenie jakbym znała od lat,choć poznałyśmy sie niedawno dzięki WŻ:)))))) .Szkoda że jednak nie da sie przenieść tego morza na południe:(...;))))
Pozdrawiam:))))
Dziewczyny! No ja się zastrzelę! Niech mi ktoś wytłumaczy czemu ja się tak wzruszyłam? Jak miło Was zobaczyć... Ech!
Oj! Super było, chociaż nie udało się przenieść morza w okolice gór. Ale za to spotkanie (wcześniej nie planowane) udało się rewelacyjnie! Aha!! Przy okazji - Bodek dziękuję za przesłanego całusa (a co niech inne zazdraszczają hihi), którego tajger od Ciebie mi przekazała!
Jak fajnie Was zobaczyć Dziewczyny, tez sie wzruszyłam jak Smakosia. :)))))))) Może takie spotkanka WŻ w miejszych składach uda sie organizowac częściej w różnych miejscowościach.
Bardzo fajna sprawa ,naprawdę:))))i bardzo miło spędzony czas:))). A ile czlowiek może sie nauczyć!! Ja przeszłam dwa szybkie kursy,jeden to robienie pięknych koszyczków,a drugi to otwieranie wina bez odpowiedniego sprzętu:)))))))))).
:)
Kochane ......miło Was widziec ..
....pozdrawiam serdecznie
) .....i one jako jedyne zapierają mi dech w piersiach (póki co
).
.....a przenoście sobie to morze blizej gór ...jestem jak najbardziej ZAAAAAA!!!!!!!!......w końcu może częściej będę w górach .....które są moją miłoscią i pragnieniem zdobywania ich (...ech ,te widoki
Cieszę sie Kropcia ...że mogłam CIe ponownie zobaczyć
pozdrawiam
Krysiu zapraszam do nas! Nie mieszkamy w "centrum" gór, ale od nas to już prawie "rzut beretem".A nocleg u nas zawsze znajdziesz, więc jeśli tylko masz ochotę, to zapraszam serdecznie!!!!
No! I będzie kolejna okazja by sie spotkać:)))))
i otwierać winko bez odpowiedniego sprzętu

ojjj...cieżko było:))))chyba trzeba kupić sprzęt jednak:)))))
A we wrześniu to widziałem Cię we Wrocławiu..
... wcale nie tęskniłaś za morzem
Jak nie tęskniłam:)))))a jak myślisz to czemu tak spoglądam na północ;P
Użytkownik tajger napisał w wiadomości:
> Jak nie tęskniłam:)))))a jak myślisz to czemu tak spoglądam na północ;P
Patrzyłaś na pólnocny zachód ...
No co Ty?....to Ty robiłeś zdjęcie stojąc przodem na pólnocny wsód
:))))))))))
Bardzo dziekuję Tajger za prawdziwie przyjacielską gościnę.
ABA
Ja też się czegoś nauczyłam od Ciebie.
NIE WOLNO SIĘ PODDAWAĆ !
Jesteś naprawdę WSPANIAŁA!
Dziekuję, że zaprosiłaś na nasze spotkanie także Kropcię.
Miło spedziłam czas wśród żarłocznej rodzinki.
Dziękuję Basiu:))))) i mam nadzieję że będziemy mogły to jeszcze powtórzyć;)))))
Ściskam Cię mocno!!!!
I ja też WAS wszystkie TRZY sciskam :*:*:* cmokam i ......... czekam na te ........bojkotowane spotkanie z ABĄ ... i nie tylko ...... nad morzem :))) :)
Pozdrawiam - Elek
...nie rycz Mała , ... nie rycz !!
Relację Ci zdamy napewnooooooooo ........ a może jednak i Ty się skusisz i z Chłopakami przyjedziesz na Zjazd :)))
Oj by się działo , oj działooooooooo :))))))))