Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Lady-Comp,co kobietki o tym sądzicie???

• Autor: Mońcia Data: 2008-02-14 15:04:08

Dowiedziałam się wczoraj o istnieniu urządzenia zwanego Lady-Comp.Jest to komputer antykoncepcyjny,chyba tak to można nazwać a jego skuteczność wynosi ponad 99% czyli tyle ile tabletek antykoncepcyjnych przy czym w odróżnieniu od pigułek jest bezpieczny,nie ma skutków ubocznych i daje nam szanse poznania i obserwowania swojego organizmu.Opinie na temat tego produktu z jakimi się do tej pory zetknęłam są wręcz euforyczne.Muszę powiedzieć,że bardzo jestem tym produktem zainteresowana choć w pierwszej chwili cena mnie powaliła....prawie 2 tysiące złotych.Po ochłonięciu i głębszym zastanowieniu doszłam jednak do wniosku,że może to i drogo ale w ogólnym rozrachunku i tak się opłaca.Antykoncepcje hormonalną w postaci tabletek stosuje od 12 lat.Rocznie wydaje na nie około 400zł a więc zakup zwróciłby mi się po mniej więcej 5 latach,dalej to już tylko czysty zysk.Pomijam już,że przez te 12 lat przejadłam tabletkami 2,5 takich Lady-Comp czyli prawie 5 tysięcy złotych.Przy założeniu,że mam 36 lat mogę chyba śmiało założyć,że antykoncepcja będzie mi potrzebna jeszcze przez najbliższe 15 lat,no chyba że menopauza dopadnie mnie wcześniej.
    Wyczytałam,że istnieje możliwość zakupu na raty.Ciekawa jestem co Wy o tym sądzicie i czy też Was to zainteresuje.A może któraś z pań korzysta już z tego urządzenia?Piszcie kochane co o tym sądzicie,musze bowiem przed podjęciem konkretnej decyzji mieć szeroki horyzont tej sprawy.Nie jest to z pewnością zakup,którego dokonuje się pod wpływem chwili.
    Podaje link:http://www.ladycomp.pl/lady-comp.php

• Autor: galadriela Data: 2008-02-14 16:47:05

Wiesz co ja w pierwszym momencie czytając twój post, myślałam że to taki dowcip:)
    Hahaha że chodzi o zakup zwykłego kompa przed którym kobieta spędza tyle czasu ,że nie ma ochoty na sex:))))
    No a po obejrzeniu tej  stronki...no cóz, ja bym chyba sie bała temu zaufać,bo to jeszcze nowość i pewnie tak naprawdę do końca nie wiadomo czy skuteczna. No ale moze gdyby wypowiedziały się jakieś zadowolone użytkowniczki tego urządzenia, nabrałabym zaufania.

• Autor: Mońcia Data: 2008-02-14 17:09:55

Galadriela,aleś mnie rozbawiła!!!A jeśli chodzi o opinie o tym komputerku to czytałam wypowiedzi pań na różnych forach o medycynie i antykoncepcji i wszędzie piszą że warto w to zainwestować.Jeśli już miałabym to kupić to skontaktowałabym się najpierw z dystrybutorem,chciałabym najpierw to osobiście przetestować,móc wziąść do ręki,sprawdzić itp.Ten produkt można też kupić w aptekach więc musi być pewny i sprawdzony,nie może to być żadne oszustwo.

• Autor: galadriela Data: 2008-02-14 17:19:08

Sama sie nieżle ubawiłam:) Tłumaczy mnie tylko to chyba,że jestem niewyspana po nocce w pracy:)
    No to może faktycznie jest to niezłe,ale cena jest odstraszająca, no chyba że na raty:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu