Kochani Wielkożarcowcy! Jestem z Wami już od dłuższego czasu i strasznie lubię z Wami piec i pichcić przeróżne jedzonko! Nieustannie korzystam z Waszych przepisów i na bieżąco staram się wystawiać komentarze. Ostatnio nawet, żeby dać coś również od siebie, postanowiłam zacząć dzielić się z Wami moimi sprawdzonymi przepisami. Jestem od tej stronki uzależniona i buszowanie po Waszych przepisach, wypróbowywanie kolejnych dań i wypieków sprawia mi niesłychaną frajdę :) Dlatego chciałam Wam wszystkim podziękować za Wasze przepisy, inspiracje i gotowość niesienia pomocy w każdej chwili (kilka razy szukałam pomocy na forum i nigdy się nie zawiodłam, bo zawsze chcecie pomagać innym:) Odkąd jestem z Wami wiele się nauczyłam, dowiedziałam i wciąż jeszcze udoskonalam moją sztukę gotowania i pieczenia. I za to również chciałam Wam podziękować! Wasze przepisy wklejam sobie do ulubionych albo po prostu, gdy mam więcej czasu, drukuję i wpinam do segregatora, którego rozmiar zaczyna mnie już przerażać, bo nigdzie się już nie mieśći...:) Dziękuję szczególnie: Nutelli, Ave, Buni, Kasi.Terleckiej, Aleex, Malenie, MoniceK, Dareczce, Ilce76, Malbec, Ekkore, Irenie Sikorze, Basi19,Wróbelkowi, Alidab, Tekluni, Ence, ......i wszystkim innym, z których przepisów korzystałam, a których tutaj nie wymieniłam (za co przepraszam), ale jest Was tak wiele, że nie wszystkich pamiętam... Szczególnie dziękuje też twórcom tej stronki za to wszystko, co dla nas robią:)) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!
Patrycjo, masz rację - ta strona jest magiczna i potrafi od siebie uzależnić...:))) Miło, że znalazłam się w gronie osób, które mogły Ci kiedyś pomóc choć ja akurat tego nie pamiętam ale najważniejsze że pomoc okazała się skuteczna a Ty o tym nie zapomniałaś. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie...:)))
Dziekuje Patrycjo za pamięć i bardzo sie cieszę, ze stronka przypadła Ci do gustu, gdy mówisz o uzaleznieniu się od niej, ja bardzo dobrze Cię rozumiem. Fajnie, ze dzielisz się równiez swoimi przepisami. Ten kurczak w panierce z krakersów.... oj chodzi mi po głowie :))))))))) Serdecznie pozdrawiam :) Ewa/Ave
Ja jestem uzależniona od czerwca ubiegłego roku , a zalogowałam się w sierpniu .Cały czas się dobrze bawię z Żarłoczkami i wiem , że ta stronka uzależnia . Baw sie tak dobrze jak- ja . Pozdrawiam .
Kochani Wielkożarcowcy! Jestem z Wami już od dłuższego czasu i strasznie lubię z Wami piec i pichcić przeróżne jedzonko! Nieustannie korzystam z Waszych przepisów i na bieżąco staram się wystawiać komentarze. Ostatnio nawet, żeby dać coś również od siebie, postanowiłam zacząć dzielić się z Wami moimi sprawdzonymi przepisami.
Jestem od tej stronki uzależniona i buszowanie po Waszych przepisach, wypróbowywanie kolejnych dań i wypieków sprawia mi niesłychaną frajdę :) Dlatego chciałam Wam wszystkim podziękować za Wasze przepisy, inspiracje i gotowość niesienia pomocy w każdej chwili (kilka razy szukałam pomocy na forum i nigdy się nie zawiodłam, bo zawsze chcecie pomagać innym:)
Odkąd jestem z Wami wiele się nauczyłam, dowiedziałam i wciąż jeszcze udoskonalam moją sztukę gotowania i pieczenia. I za to również chciałam Wam podziękować! Wasze przepisy wklejam sobie do ulubionych albo po prostu, gdy mam więcej czasu, drukuję i wpinam do segregatora, którego rozmiar zaczyna mnie już przerażać, bo nigdzie się już nie mieśći...:)
Dziękuję szczególnie: Nutelli, Ave, Buni, Kasi.Terleckiej, Aleex, Malenie, MoniceK, Dareczce, Ilce76, Malbec, Ekkore, Irenie Sikorze, Basi19,Wróbelkowi, Alidab, Tekluni, Ence, ......i wszystkim innym, z których przepisów korzystałam, a których tutaj nie wymieniłam (za co przepraszam), ale jest Was tak wiele, że nie wszystkich pamiętam...
Szczególnie dziękuje też twórcom tej stronki za to wszystko, co dla nas robią:))
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!
Patrycjo, masz rację - ta strona jest magiczna i potrafi od siebie uzależnić...:)))
Miło, że znalazłam się w gronie osób, które mogły Ci kiedyś pomóc choć ja akurat tego nie pamiętam ale najważniejsze że pomoc okazała się skuteczna a Ty o tym nie zapomniałaś.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie...:)))
Dziekuje Patrycjo za pamięć i bardzo sie cieszę, ze stronka przypadła Ci do gustu, gdy mówisz o uzaleznieniu się od niej, ja bardzo dobrze Cię rozumiem. Fajnie, ze dzielisz się równiez swoimi przepisami. Ten kurczak w panierce z krakersów.... oj chodzi mi po głowie :)))))))))
Serdecznie pozdrawiam :) Ewa/Ave