Witam wszystkich bardzo serdecznie! Przepraszam, że robię to dopiero teraz bo tak naprawdę to jestem z Wami już ponad rok, ale brakowało mi odwagi. Przyznam się, że wypróbowałam trochę przepisów, niedawno odważyłam się nawet kilka skomentować - oczywiście pozytywnie, zresztą zgodnie z prawdą. Mam wrażenie, że część z Was już trochę znam, szczególnie tych, którzy częściej się wypowiadają. Cieszę się , że mogę do Was dołączyć.
Beata
Witaj ujawniona Beatko/Figutko :))))) fajnie jak osoby, które juz troche z nami są, dają sie poznać w Przywitalni, mam nadzieję, że dalej będzie Ci z nami jak we własnej kuchni :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Przepraszam, że robię to dopiero teraz bo tak naprawdę to jestem z Wami już ponad rok, ale brakowało mi odwagi. Przyznam się, że wypróbowałam trochę przepisów, niedawno odważyłam się nawet kilka skomentować - oczywiście pozytywnie, zresztą zgodnie z prawdą. Mam wrażenie, że część z Was już trochę znam, szczególnie tych, którzy częściej się wypowiadają. Cieszę się , że mogę do Was dołączyć. Beata
witaj !!!
Witaj!!!
witaj Beatko , nie bój się nas .. żarłoczki lubią jeść
, rozgosść sie i daj sie nam poznać ;))) całuski
Witam Cię serdecznie - baw się z nami dobrze.
Dzięki wszystkim za miłe powitanie.
witaj