Witam milo i serdecznie wszystkich w W.Ż zajrzałam tu przypadkowoi bardzo mi się tu podoba. Chciałabym zostac tu zWami lubię gotowac i piec ciasta pozdrawiam tutunia
Witaj Tutuniu wśród Żarłoczków :) Jesli chcesz wpisać jakiś przepis, to musisz sie zalogować, na samej górze strony jest zakładka "moje", po kliknieciu możesz wybrac opcję "dodaj przepis" - tam wpisujesz swój przepis, wstawiasz w okienku "udostepniony" takiego ptaszka, wskazujesz w jakim dziale (grupie) ma sie znaleźć przepis i na samym dole klikasz "zapisz" i juz możemy sobie czytać Twój przepis. Pozdrawiam Ewa
Witam milo i serdecznie wszystkich w W.Ż zajrzałam tu przypadkowoi bardzo mi się tu podoba. Chciałabym zostac tu zWami lubię gotowac i piec ciasta pozdrawiam tutunia
witaj tutuniu serdecznie! oddawaj sie z nami swoim ulubionum zajęciom:) i dziel się swoimi przepisami i korzystaj z zasobów WŻ
Witaj wśród żarłoczków!!!
Witaj!!!!!!!
Witam serdeczie:) A zatem gotujmy razem! Pozdrawiam cieplutko!
dzieki za mile przyjecie chcialabym przesłac wam przepis na pasztet ale nie wiem jak pozdrawiam tutunia
Witaj Tutuniu wśród Żarłoczków :)
Jesli chcesz wpisać jakiś przepis, to musisz sie zalogować, na samej górze strony jest zakładka "moje", po kliknieciu możesz wybrac opcję "dodaj przepis" - tam wpisujesz swój przepis, wstawiasz w okienku "udostepniony" takiego ptaszka, wskazujesz w jakim dziale (grupie) ma sie znaleźć przepis i na samym dole klikasz "zapisz" i juz możemy sobie czytać Twój przepis. Pozdrawiam Ewa
Witaj serdecznie wśród wielkich żarłoków!!!:))
witaj !!!
oj wciaga to fakt

ale za to skutecznie
pozdrawiam
Witaj !!!