Forum

Diety i kącik dużego Tadka Niejadka

bezpiecznie odchudzanie

• Autor: justysia Data: 2008-02-21 11:23:05

wszystkich, ktorzy sa w trakcie lub tez planuja odchudzanie, chcialabym namowic do konsultacji ze specjalista. najbezpieczniejsza dieta jest taka, ktora dostosowana jest do indywidualnych wymagan organizmu i nie powoduje wycienczenia, a na pewno do grona takowych nie mozna zaliczyc roznych cu-diet publikowanych w kolorowych czasopismach.. z tego wzgledu i w trosce o zdrowie, radze udac sie na wizyte do lekarza. na xxxxxxxxx znajdziecie baze teleadresowa lekarzy, ktorzy na pewno nie odmowia pomocy! pozdrawiam i zycze rozsadnych decyzji w dziedzinie odchudzania:)

nie wolno reklamowac innych stron!!!!!
    to bylem ja Bodek

• Autor: Ave Data: 2008-02-21 13:26:59

No własnie, specjalista lekarzowi nierówny ;)))) Życzę wszystkim aby trafiali tylko na lekarzy z powołaniem, a nie "odbierających pensję", tylko, że tych pierwszych jest juz jak na lekarstwo...

• Autor: luckystar Data: 2008-02-21 13:37:33

Ot Ewusiu i w dwoch zdaniach zawarlas cala filozofie dzisiejszej medycyny :)) Ja mam dosc specjalistow, chce lekarza, ktory bedzie bral pod uwage cale moje cialo jako jednolity organizm... A tymczasem mam roznych specjalistow, ktorzy sa w stanie zajac sie poszczegolnymi organami czy tez 5-centymetrowymi kawalkami mojego ciala nie zwazajac na to jak ichne leczenie dziala na inne organy, czy tez inne 5-cio centymetrowki .... Specjalista od odchudzania ??? A moze tylko wystarczy logika myslenia ??? mniej zarelka i wiecej ruchu ....

• Autor: olusia1 Data: 2008-02-21 14:21:01

nalepsze na odchudzanie jest jedz połowe i dużo ruchu , mniej slodyczy , dużo wody ......i wystarczy :)

• Autor: Ave Data: 2008-02-21 23:04:16

Olusiu kochana, jak ja Ci zazdroszczę .....

Przejdź do pełnej wersji serwisu