Ucze sie robic kwiaty nowa metoda- uzywajac nie znanej mi wczesniej masy"sugar florist paste" i barwnikow w proszku.Kupilam ostatnio ksiażke poswiecona tej metodzie(Lesley Herberts Complete Book of Sugar Flowers)gdzie opisana jest ta metoda krok po kroku.A oto efekty: Dodam tylko ze załosc jest jadalna(trzeba tylko uważac na druty :) Pozdrawiam
Gosiu, Ty się chyba urodziłaś po to, by robić takie słodkie "cuda". Najpierw Twoje torty zamurowały mnie na amen a teraz ta ozdoba... Wygląda niewiarygodnie. Jak sobie pomyślę, że Ty potrafisz robić tak urocze torty i masz jeszcze do tego ogromną cierpliwość, bo o talencie to już nawet nie muszę wspominać, to nie mogę się pozbyć dręczącej myśli, że się marnujesz. Powinnaś zrobić (jak modelki) takie własne "tortowe portfolio" i zanieść je do najlepszych cukierni w mieście, albo i jeszcze gdzieś dalej. Niech się o Ciebie biją. A tak naprawdę najlepiej by było gdybyś zorganizowała sobie reklamę (na początek w internecie), że wykonujesz na specjalne zamówienia torty i dołączyła do tego zdjęcia. Może potem jakiś własny "interes"...? A może byś tak zaniosła te fotki do firm zajmujących się organizacją wesel...? Moje wielkie gratulacje.
Już niejednokrotnie wspominałam, że mam szczególny szacunek do osób , które potrafią zrobić użytek ze swojego talentu. Twoje ręce są rzeczywiście chyba stworzone do tego aby te małe "cudeńka" mogły cieszyć czyjeś oczy i to nie przy byle lakich okazjach. Takie ozdoby zasługują na uznanie dla Twoich zdolności i dobrego smaku. Gratuluję Gosiu i mam nadzieję zobaczyć jeszcze inne Twoje piękne "słodkie dzieła"....:)))
Po prostu zamurowało mnie z wrażenia. Ja jestem totalne beztalencie w sensie artystycznym. Ale zawsze bardzo lubilam i lubię otaczac się pięknymi rzeczami. Bardzo podziwaim ludzi z takim talentem jak Twój. I nieważne jest czy to malarz, rzeźbiarz lub inny twórca. Talent to talent. Nawet gdybym miała i 20 takich książek, to i tak nie dała bym rady zrobic takiego cuda. Gratuluję talentu
jeśli to efekt pierwszych dni nauki to nie wiem co zobaczymy za pare tygodni jak juz ,,nauczysz ,, sie robić te kwiaty. Dziewczyny mają rację.... powinnaś wykorzystać swój talent i dać wielu ludziom radość z patrzenia na te cudenka:)
Dziekuje wszystkim za tak mile slowa.Bardzo lubie robic takie ozdoby, a tym wieksza czerpie satysfakcje gdy innym sie te prace podobaja.Zainteresowanych ksiazka odsylam do strony http://www.amazon.com/Lesley-Herberts-Complete-Sugar-Flowers/dp/1853913561 .Ja swoja nabylam w Londynie w sklepie z artykulami dekoracyjnymi(cukierniczymi).Prawda jest ze teraz nie mam problemow z kupnem potrzebnych mi materiałow.Przyznam ze nie sa to tanie rzeczy, ale za to czesto wystarczy tylko raz cos kupic i poszanowac.
Ale masz TALENT dziewczyno!!! Przez wielkie "T". Cuuuudowne. Zrób więcej zdjęć, daj nacieszyć oczy takimi pięknymi rzeczami biedakom w Polsce. Super! Jak najszybciej pomyśl o jakimś biznesie. Dziewczyny mają rację, nie marnuj talentu. Możesz połączyć przyjemność z interesem. Pozdrowienia i życzę weny twórczej na następne cudeńka.
Z wrażenia spadłam z krzesła , dopiero sie wgramoliłam i moge pisać .Jestem w szoku.Podziwiem Twój ogromny talent i radze Ci założyć coś własnego bo dlaczego ktoś ma bogacić się na Twoim talencie!!
Ucze sie robic kwiaty nowa metoda- uzywajac nie znanej mi wczesniej masy"sugar florist paste" i barwnikow w proszku.Kupilam ostatnio ksiażke poswiecona tej metodzie(Lesley Herberts Complete Book of Sugar Flowers)gdzie opisana jest ta metoda krok po kroku.A oto efekty:
Dodam tylko ze załosc jest jadalna(trzeba tylko uważac na druty :) Pozdrawiam
Gosiu, Ty się chyba urodziłaś po to, by robić takie słodkie "cuda". Najpierw Twoje torty zamurowały mnie na amen a teraz ta ozdoba... Wygląda niewiarygodnie. Jak sobie pomyślę, że Ty potrafisz robić tak urocze torty i masz jeszcze do tego ogromną cierpliwość, bo o talencie to już nawet nie muszę wspominać, to nie mogę się pozbyć dręczącej myśli, że się marnujesz. Powinnaś zrobić (jak modelki) takie własne "tortowe portfolio" i zanieść je do najlepszych cukierni w mieście, albo i jeszcze gdzieś dalej. Niech się o Ciebie biją. A tak naprawdę najlepiej by było gdybyś zorganizowała sobie reklamę (na początek w internecie), że wykonujesz na specjalne zamówienia torty i dołączyła do tego zdjęcia. Może potem jakiś własny "interes"...? A może byś tak zaniosła te fotki do firm zajmujących się organizacją wesel...? Moje wielkie gratulacje.
podpisuje sie pod tym co napisała Smakosia "rencami i nogami" :)))))))) Przepiekne....
piękne, masz zręczne palce. a swoją drogą gdzie kupiłas ksiazke bo ja tez lubie takie "robótki",pozdrawiam,
Już niejednokrotnie wspominałam, że mam szczególny szacunek do osób , które potrafią zrobić użytek ze swojego talentu.
Twoje ręce są rzeczywiście chyba stworzone do tego aby te małe "cudeńka" mogły cieszyć czyjeś oczy i to nie przy byle lakich okazjach.
Takie ozdoby zasługują na uznanie dla Twoich zdolności i dobrego smaku.
Gratuluję Gosiu i mam nadzieję zobaczyć jeszcze inne Twoje piękne "słodkie dzieła"....:)))
Te kwiaty wyglądaja tak prawdziwie,że trudno mi uwierzyć w ich jadalność...Są przepiękne...
Po prostu zamurowało mnie z wrażenia. Ja jestem totalne beztalencie w sensie artystycznym. Ale zawsze bardzo lubilam i lubię otaczac się pięknymi rzeczami. Bardzo podziwaim ludzi z takim talentem jak Twój. I nieważne jest czy to malarz, rzeźbiarz lub inny twórca. Talent to talent. Nawet gdybym miała i 20 takich książek, to i tak nie dała bym rady zrobic takiego cuda. Gratuluję talentu
Siedzę sobie i patrzę sobie i oczom nie wierzę.Cudne..
Niesamowite !!!!!!!!!!!! normalnie mnie zatkalo
Gosiu przepiękne, przezdolniacha z Ciebie, na Twoim miejscu szybko zaczęłabym zbijać na tym fortunę!!!
Gosiu, piękne!!!! Strasznie Ci "zazdroszczę" dostępu do gotowych mas, bawników i podręczników. W Polsce, to wszystko raczkuje:-((
Gdybyś nie napisała,że to jdalne nie uwierzyłabym)przecudne
jeśli to efekt pierwszych dni nauki to nie wiem co zobaczymy za pare tygodni jak juz ,,nauczysz ,, sie robić te kwiaty. Dziewczyny mają rację.... powinnaś wykorzystać swój talent i dać wielu ludziom radość z patrzenia na te cudenka:)
Po prostu PIEKNE, az sie zachlysnelam kawa jak zdjecie sie otworzylo.
Pozdrowienia
Alice oto fotki dla Ciebie.To wszystko co zrobilam od tamtej pory. Pozdrawiam.
Masz łapki ze złota :)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=yaBnwLZEpQg&feature=related Pozdrawiam