W dzień swojego urodzenia przyjmij ode mnie najlepsze życzenia : Zdrowia -... przede wszystkim ... i szczęścia życzę ... i powodzenia , No i oczywiście marzeń spełnienia , no i ...a jakże : wieczorem dużo gości !! W dniu TAK pięknym i wspaniałym życzę niespodzianek i dużo z nich radości !! Ściskam cieplutko - tak ... po matczynemu i.... cmoków posyłam Ci moc , I od Andrzeja - właśnie prosi o przekazanie życzeń - choć u nas już noc !! :)
dziekuje pieknie za zyczenia Wszystkim :) po polskiemu mi wychodzi pisanie ale to dlatego, ze ja w maratonie pracowniczym jestem i padam na pyszczek :)
ales mnie urzadzila :) ja sie tu ciesze z przedostatnich urodzin z dwojka na przodzie a Ty mnie trojka straszysz :D:D:D:D dziekuje pieknie, tort smakowity :):):) zdmucham swieczki juz na zapas :)
W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...
Prozą , jak wżyciu ślę Ci więc życzenia kochaj, bądź kochana i niech na gorsze nic się Tobie w życiou nie zmienia ... no oprócz samochodu ...na "Porsche"... Nie nie zapomniałem o najważniejszym, bo jakbym mógł.... Ślę WIELKIEGO PYCHOLA...dla Ciebie....MIAUKOLA ... Kazik
Miaukolu, a ja siem spoznilam :(( Ale choc pozno, zycze Ci wszystkiego najlepszego, czego tylko zapragniesz i sama sobie zyczysz, aby sie spelnilo :))) Sto lat !!!!
Kochany Miaukolu : ...
W dzień swojego urodzenia przyjmij ode mnie najlepsze życzenia :
Zdrowia -... przede wszystkim ... i szczęścia życzę ... i powodzenia ,
No i oczywiście marzeń spełnienia , no i ...a jakże : wieczorem dużo gości !!
W dniu TAK pięknym i wspaniałym życzę niespodzianek i dużo z nich radości !!
Ściskam cieplutko - tak ... po matczynemu i.... cmoków posyłam Ci moc ,
I od Andrzeja - właśnie prosi o przekazanie życzeń - choć u nas już noc !! :)
..........Mama Elek
zdrówka i jeszcze raz zdrówka :)) sto lat!!!
Wszystkiego naj najlepszego
najlepsze życzenia z okazji urodzin i wszystkiego naj naj życzy Piter
Gorace zyczenia , zdrowia i szczescia
Ściskam mocno :) i życzenia urodzinowe przesyłam:)))
dziekuje pieknie za zyczenia Wszystkim :) po polskiemu mi wychodzi pisanie ale to dlatego, ze ja w maratonie pracowniczym jestem i padam na pyszczek :)
dziekuje pieknie :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wszystkiego najlepszego!!!
Radości, szczęścia i oceanu miłości:)
Zdrowia,szczescia,pomyslnosci.
Powodzenia i milosci
.... i czego sobie tylko zyczysz:)
cmok :)
cmokkk :)
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!!
ales mnie urzadzila :) ja sie tu ciesze z przedostatnich urodzin z dwojka na przodzie a Ty mnie trojka straszysz :D:D:D:D dziekuje pieknie, tort smakowity :):):) zdmucham swieczki juz na zapas :)
wszystkiego naj naj
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
i w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki, troski,
by nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...
Z najlepszymi życzeniami
Krystyna ...........
Wiele szczęśliwych chwil
życzy Basia
Wierszem Ci Zyczeń w Twoim Dniu nie złożę,
Prozą , jak wżyciu ślę Ci więc życzenia
kochaj, bądź kochana i niech na gorsze
nic się Tobie w życiou nie zmienia ...
no oprócz samochodu ...na "Porsche"...
Nie nie zapomniałem o najważniejszym, bo jakbym mógł....
Ślę WIELKIEGO PYCHOLA...dla Ciebie....MIAUKOLA ...
Kazik
Wszystkiego najlepszego :)))
Wapno Ty moje paskudnie kochane :) dziekuje :* cmok
Wszystkiego najlepszego !!!!
Lo matulu kochana a ja myslalam zes zapomniala, ze dziecko Twoje sie starzeje :) a tu niespodzianka :) dziekuje Ci kochana moja :)
Jeszcze ja, jeszcze ja. Troszkę spóźniona ....
Wszystkiego co najlepsze życzy Agapis.
Wszystkiego najlepszego!!
Miaukolu, a ja siem spoznilam :(( Ale choc pozno, zycze Ci wszystkiego najlepszego, czego tylko zapragniesz i sama sobie zyczysz, aby sie spelnilo :))) Sto lat !!!!
Słodkiego, miłego życia życzy piq
dziekuje pieknie Wszystkim. :)
cudne slonczniki