Potrzebuje pilnie pomysl na nadzienie do roladek z szynki. Jadłam kiedys takie roladki z nadzieniem chrzanowym, ale nie wiem z czym ten chrzan był wymieszany. Jezeli ktos ma pomysl na takie lub inne nadzienie to prosze o pomysly :)
Dobrze jest do tego celu użyć dobrego serka śmietankowego lub chrzanowego Almette, do tego dodać chrzan, doprawić do smaku. Z takimi rożkami można trochę pofantazjować...:))) Może skorzystasz z bardzo fajnego rozwiązania Ave: http://wielkiezarcie.com/przepis22226.html Życzę powodzenia...:)))
Mozna zrobić roladki z szynki z nadzieniem ze zwyklaj salatki jarzynowej z majonezem, dobre tez są szparagi z majonezem ( szparagi z puszki). , pasta jajeczna
Polecam nadzienie z mango pokrojonego w kostkę plus majonez. Może też być brzoskwinia, ale z mango lepsze. Przy czym ja robię raczej rożki z szynki , a nie roladki, ale wsio rawno. Robiłam je wiele razy na przyjęcia, zawsze bardzo wszystkim smakowały .
Dziekuje wszystkim za szybkie pomysły :) Kupiłam serek kanapkowy i polączyłam go z chrzanem, potem zalałam rosołkiem z żelatyną, ozdobiłam zieleniną i mam nadzieje ze bedzie smakowało :) Nastepnym razem sprobuje nadziać mango lub brzoskwinia. A co do szparagów to wstyd sie przyznac ale ich jeszcze w zyciu nie jadlam :)
A może fetę byś domieszała...może z chrzanem się skomponuje smakowo i z odrobiną śmietany ,koperkiem czy pietruszką.
Dobrze jest do tego celu użyć dobrego serka śmietankowego lub chrzanowego Almette, do tego dodać chrzan, doprawić do smaku.
Z takimi rożkami można trochę pofantazjować...:)))
Może skorzystasz z bardzo fajnego rozwiązania Ave: http://wielkiezarcie.com/przepis22226.html
Życzę powodzenia...:)))
Mozna zrobić roladki z szynki z nadzieniem ze zwyklaj salatki jarzynowej z majonezem, dobre tez są szparagi z majonezem ( szparagi z puszki). , pasta jajeczna
Znam jeszcze takie nadzienie:żółty ser drobno starty wymieszany z ketchupem.Może się taki pomysł przyda.A z chrzanem ja używam serka Tosca
1. Bita smietanka kremowka z chrzanem
2. Szparagi - na wierzchu roladki "kleks" z majonezu
Sprawdzone, pyszne!
Pozdrawiam.
Polecam nadzienie z mango pokrojonego w kostkę plus majonez. Może też być brzoskwinia, ale z mango lepsze. Przy czym ja robię raczej rożki z szynki , a nie roladki, ale wsio rawno. Robiłam je wiele razy na przyjęcia, zawsze bardzo wszystkim smakowały .
Dziekuje wszystkim za szybkie pomysły :) Kupiłam serek kanapkowy i polączyłam go z chrzanem, potem zalałam rosołkiem z żelatyną, ozdobiłam zieleniną i mam nadzieje ze bedzie smakowało :) Nastepnym razem sprobuje nadziać mango lub brzoskwinia. A co do szparagów to wstyd sie przyznac ale ich jeszcze w zyciu nie jadlam :)