Dobre! 16 lat i 7 dzieci, a ja mam 28 i tylko jedno i to dopiero roczne. heh Jak będzie w moim wieku to jej dzieci będą już prawie dorosłe jeśli na tym poprzestanie do 28 lat jeszce wiele trojaczków może urodzić :-D
Ale nie rozumiem, dlaczego zakładacie, że te dzieci są "wpadkowe". Może dziewczyna ambitny plan sobie założyła, a że predyspozycje najwyraźniej ma, więc może zostać najbardziej dzietną kobietą w historii. A do historii nie każdy przejść może/umie - a to jest całkiem niezły patent.;)) p.
http://wiadomosci.onet.pl/1697932,69,item.html
tak się otworzy
szok))
rozumiem zdarzaja sie przypadki ze zajdzie w ciąże szesnastolatka i ma jedno dziecko ale 7???współczuje jej rodzicom ile im narobiła roboty...
Dobre! 16 lat i 7 dzieci, a ja mam 28 i tylko jedno i to dopiero roczne. heh Jak będzie w moim wieku to jej dzieci będą już prawie dorosłe jeśli na tym poprzestanie do 28 lat jeszce wiele trojaczków może urodzić :-D
ja mam prawie 17 lat i jak ma sie rozum to sie nie wpadnie.ta dziewczyna chyba nie wie co to antykoncepcja (?)
Ale nie rozumiem, dlaczego zakładacie, że te dzieci są "wpadkowe".
Może dziewczyna ambitny plan sobie założyła, a że predyspozycje najwyraźniej ma, więc może zostać najbardziej dzietną kobietą w historii. A do historii nie każdy przejść może/umie - a to jest całkiem niezły patent.;))
p.