Witajcie Kochani . Chciałam podzielić sie z Wami fotkami jakie udało mi sie zrobić na kąpieli morsów ( brrrrrrr...matko ..na samo wspomnienie ciartki mnie przeleciały po plecach ). Pogoda nie za bardzo popisała sie przed kapiącymi morsami.Ale ich to nie odstraszyło .Wiał tak silny wiatr ...że ja przemarzłam do ,,szpiku kosci ,,...a na sam widok ich w wodzie ...to już nie wspomnę . Odbyła sie parada ...cały pochód .....wygladało to naprawde uroczyscie ,miło i symaptycznie ...przygrywała kapela ,była królowa śniegu , Neptun z cała rodziną który otwierał zlot ,nie wspominająć już o tancach jakie sie odbyły na plaży.no i ekipa TV .... .Nad bezpieczeństwem kąpiących sie czuwała Nasza Koszalinska ekipa płetwonurków z klubu MARES ..i wogóle było bosko !!!,a zresztą .....sami zobaczcie . oto fotki ...miałam problem które wybrać .....bo natrzaskałam tyle tego ...zę ho ho ho :-)) Fotografie są ułożone w/g kolejności od poczatku pochodu ....do zakonczenia kapieli..... Życzę miłego ogladania :-)))))
I tu kończy się już oglądanie fotek.....to byłoby na tyle .Myslę ze nie zbanują mnie za zajecie tyle m-ca na serwerze .....
Podziwiam uczesników i kobietę uwieczniającą to dzieło!!!Zazdroszczę hartu ciała przede wszyskim,a tobie krynia że to wszystko własnymi oczyma jak to mówią oglądałaś,i przykro że mnie nie zabrałaś.Pozdrawiam!!!
Zosiu ......ja mam 12 km. do Mielna ...wiec co roku jeżdzę ......pamiętam 1 zlot , kiedy mała garstka osób sie kąpała . W tym roku już było dobrze ponad 850 osób ......a za rok ...fiu fiu .....Mielno stało sie oficjalną stolicą Morsów..więc co roku będą już tu pozdrawiam
Beatko ..na następny zlot masz jak w przysłowiowym banku ....zapraszam. Ale dwa razy się zastanów ...bo nawet nie wiesz jak mi zmarzły cztery litery ...hihihi ...ale warto było .....naprawde pozdrawiam
Krysiu. fotorelacja świetna :)))) Ja widac impreza się udała, i ta ilośc ludzi... gdyby nie wasze zimowe ubranka w tle, to patrząc na kąpiące sie Morsy mozna by pomysleć, ze lato :))) Oj , od samego patrzenia zmarzłam, chyba zrobie sobie herbatkę z prądem, zeby dalej ogladać :))))))
Witajcie Kochani .
na samo wspomnienie ciartki mnie przeleciały po plecach
).
za zajecie tyle m-ca na serwerze .....
Chciałam podzielić sie z Wami fotkami jakie udało mi sie zrobić na kąpieli morsów ( brrrrrrr...matko ..
Pogoda nie za bardzo popisała sie przed kapiącymi morsami.Ale ich to nie odstraszyło .Wiał tak silny wiatr ...że ja przemarzłam do ,,szpiku kosci ,,...a na sam widok ich w wodzie ...to już nie wspomnę .
Odbyła sie parada ...cały pochód .....wygladało to naprawde uroczyscie ,miło i symaptycznie ...przygrywała kapela ,była królowa śniegu , Neptun z cała rodziną który otwierał zlot ,nie wspominająć już o tancach jakie sie odbyły na plaży.no i ekipa TV .... .Nad bezpieczeństwem kąpiących sie czuwała Nasza Koszalinska ekipa płetwonurków z klubu MARES ..i wogóle było bosko !!!,a zresztą .....sami zobaczcie .
oto fotki ...miałam problem które wybrać .....bo natrzaskałam tyle tego ...zę ho ho ho :-))
Fotografie są ułożone w/g kolejności od poczatku pochodu ....do zakonczenia kapieli.....
Życzę miłego ogladania :-)))))
I tu kończy się już oglądanie fotek.....to byłoby na tyle .Myslę ze nie zbanują mnie
Podziwiam uczesników i kobietę uwieczniającą to dzieło!!!Zazdroszczę hartu ciała przede wszyskim,a tobie krynia że to wszystko własnymi oczyma jak to mówią oglądałaś,i przykro że mnie nie zabrałaś.Pozdrawiam!!!
Krysia ! super te fotki - widać ,że to dobrze zorganizowane -zazdroszcze ci że tam byłas i widziałaś na żywo podziwiam tych ludzi bardzo.
Zosiu ......ja mam 12 km. do Mielna ...wiec co roku jeżdzę ......pamiętam 1 zlot , kiedy mała garstka osób sie kąpała .
W tym roku już było dobrze ponad 850 osób ......a za rok ...fiu fiu .....Mielno stało sie oficjalną stolicą Morsów..więc co roku będą już tu
pozdrawiam
Beatko
..na następny zlot masz jak w przysłowiowym banku ....zapraszam.
...bo nawet nie wiesz jak mi zmarzły cztery litery
...hihihi ...ale warto było .....naprawde 
Ale dwa razy się zastanów
pozdrawiam
Krysiu. fotorelacja świetna :)))) Ja widac impreza się udała, i ta ilośc ludzi... gdyby nie wasze zimowe ubranka w tle, to patrząc na kąpiące sie Morsy mozna by pomysleć, ze lato :))) Oj , od samego patrzenia zmarzłam, chyba zrobie sobie herbatkę z prądem, zeby dalej ogladać :))))))
Dzięki Krysiu za fotorelacje i za to,że podzieliłaś sie z nami swoimi wrażeniami.To sie nazywa impreza!