Jaki przystojny młody facecik. Fantastyczny maluch. A jego siostra to prawdziwa młoda dama. Śliczne dzieciaczki. Rozumiem, że imprezka bardzo się udała. Mój synek dzisiaj kończy 8 miesięcy. Też już powoli będę musiała pomyśleć o roczku. Twój tort jest fantastyczny i będzie dla mnie inspiracją. Pozdrowienia :))
Tort który dla niego zrobiłam Rafałek z rodzicami z ciocią i siostrzyczką mały jubilat
Najlepsze życzenia dla małego Jubilata!!! Świetny torcik!!!
wszystkiego dobrego dla wnusia
Wszystkiego najlepszego dla Małego Jubilata :-))
Jubilat fantastyczny, a jaki wytworny i elegancki... wszystkiego najlepszego dla małego przystojniaka:) A torcik jak malowany, śliczny i pomysłowy:)
super chłopczyk :) życzę zdrówka
Ale fajny chłopaszek. A jaki ładny torcik!
Gratuluję wnuczka!
Jaki przystojny młody facecik. Fantastyczny maluch. A jego siostra to prawdziwa młoda dama. Śliczne dzieciaczki. Rozumiem, że imprezka bardzo się udała.
Mój synek dzisiaj kończy 8 miesięcy. Też już powoli będę musiała pomyśleć o roczku. Twój tort jest fantastyczny i będzie dla mnie inspiracją.
Pozdrowienia :))
No prosze, jaki przystojny kawaler :))) wyglada bardzo powaznie w tym eleganckim, doroslym ubraniu :))) Gratuluje trotu - super pomysl.
Ale elegant z niego ;))))
A na widok tortu slinka cieknie....
Tort wspaniały, a wnuczek śliczny, no i jak przystało na jubilata odpowiednio ubrany i poważny.
Śliczny wnusio.100 latek dla małego jubilata.
Uroczy ten Wasz jubilat ! Niech się zdrowo chowa.
Dziękuję bardzo za miłe życzenia w imieniu wnusia.
Pomysł na tort zgapiłam od ABY (dzięki za inspirację).Pozdrawiam serdecznie - Krysia
bardzo przystojny jubilat:) najlepsze zyczenia dla niego a tobie gratulije pieknego tortu