Zauważyłem, że dość często pojawiają się prośby o pozytywne fluidy. Widzę, że osoby, które je "przyjmowały" wychodziły z różnych opresji obronną ręką. Co prawda z tymi fluidami to tak jak z cholesterolem....nikt ich nie widział, ale trzeba wierzyć że są . Mając powyższe na względzie, wykombinowałem sobie, że takie fluidy mogłyby i mi pomóc (bo czemu nie ?). A zatem proszę o pozytywne fluidy jak będę wypełniał kupon totolotka. Ale jeszcze nie teraz. Poczekam na kumulację. (nie warto marnować fluidów na niską wygraną). Bahus
żartowniś....nie ma co....a może lepiej poproś o nie kiedy już wygrasz, no...aby pomysły na wydanie kasy były trafne a teraz masz, przesyłam Ci jednego fluidka, niech humor dopisuje Ci nadal, wszak podobno lepiej żartować niż chorować
Hmmmm ...............a na czorta Ci tyle pieniędzy .... Stracisz przyjaciół .....bedą chcieli pożyczać ....będziesz się pocił .. co z nimi począć ...a nóż jeszcze serduszko Ci stanie z wrażenia ....i co ...pomyśl Bahus ..czy oby warto tak narażać sie na to wszystko ...??? No ale zęby nie wyszło że sknera ze mnie okrutna - to posyłam Ci całą moc fluidów .......a może mały systemik /wspólne granie znam sie na tym ...hihihihi ...co sądzisz o takim pomyśle ... Ale cóż niech ......leca te fluidy w Twoją stronę .............
A ode mnie tez....tylko jak wygrasz to nie zapomnij o nas, bo "szmal" lubi przyslonic mozgowniczke hi hi hi........i ja tez kiedys wygram.....jeszcze nie wiem co....ale wygram hi hi hi POWODZENIA BAHUSIE
Eh Ty!! Uśmieje sie zawsze do łez!! Wysyłam Ci moje fluidy i obyś tylko wygrał!! Nie trać humoru bo ja jak wchodzę na forum to szukam Twoich wątków tryskajacych humorem, pozdrawiam danka
Bahus,gdybyś wygrać grosik chciał, najpierw szansę Bogu raczej daj. Prośby do Niego nie docierają, gdy Twe ręce kuponu nie skreślają. Więc nic fluidy nasze nie zdziałają, kiedy tylko na kumulację czekają. Każdy zaraz na WŻ się dowie, że duża suma zawroci Ci w głowie. Więc słusznie niektórzy zauważają, że tylko po jednym fluidzie Ci dają. Osobiście nie tylko fluida Ci funduję, to jeszcze dla śmiechu Ci zrymuję.
Milion fluidow pod warunkiem, ze podzielisz sie choc troche (fluidami?), inaczej zero , zaklinam, przypluje, do siedmiu policze, ze jednak zero fluidu. A jeszcze moge odwolac jako stara czarownica te najlepsze.
Zauważyłem, że dość często pojawiają się prośby o pozytywne fluidy. Widzę, że osoby, które je "przyjmowały" wychodziły z różnych opresji obronną ręką. Co prawda z tymi fluidami to tak jak z cholesterolem....nikt ich nie widział, ale trzeba wierzyć że są
. Mając powyższe na względzie, wykombinowałem sobie, że takie fluidy mogłyby i mi pomóc (bo czemu nie ?). A zatem proszę o pozytywne fluidy jak będę wypełniał kupon totolotka. Ale jeszcze nie teraz. Poczekam na kumulację. (nie warto marnować fluidów na niską wygraną).
Bahus
żartowniś....nie ma co....a może lepiej poproś o nie kiedy już wygrasz, no...aby pomysły na wydanie kasy były trafne
a teraz masz, przesyłam Ci jednego fluidka, niech humor dopisuje Ci nadal, wszak podobno lepiej żartować niż chorować
http://www.fluidy.pl
Czy mam rozumieć, że ci , co nie znają się na takich żartach i nie prześlą, będą traktowani jako zawistni, bo nie życzą Ci wygranej ? ;)
ja Ci (na szczeście) nie prześlę fluidów na totolotka, bo jakbym przesłała to na pewno byś nie trafił ani trójeczki marnej hehehe
Hmmmm ...............a na czorta Ci tyle pieniędzy
....
co z nimi począć ...a nóż jeszcze serduszko Ci stanie z wrażenia ....i co ...pomyśl Bahus ..czy oby warto tak narażać sie na to wszystko
...???
znam sie na tym
...hihihihi ...co sądzisz o takim pomyśle
...
Stracisz przyjaciół .....bedą chcieli pożyczać ....będziesz się pocił ..
No ale zęby nie wyszło że sknera ze mnie okrutna - to posyłam Ci całą moc fluidów .......a może mały systemik /wspólne granie
Ale cóż niech ......leca te fluidy w Twoją stronę .............
Takie fluidy to by się nam wszystkim przydały :)) Pozdrawiam:)
Wysyłam ale w razie wygranej i zawału.....nie przyznam się za skarby świata !!!!
Wysyłajcie ludziska całe tony fluidów - będziemy mieli sponsora na imprezę w Otominie!!
Karolciu, super pomysl :))) Ja tez pcham caly balonik fluidow w strone Bahusa :)))
Masz i moje pozytywne fluidy.A wygraj sobie,tylko nie oszalej potem
Wygraj duuużo,ale potem nie sfiksuj od nadmiaru przyjaciół .
Fluidy ślę w nieograniczonych ilościach
A ode mnie tez....tylko jak wygrasz to nie zapomnij o nas, bo "szmal" lubi przyslonic mozgowniczke
hi hi hi........i ja tez kiedys wygram.....jeszcze nie wiem co....ale wygram hi hi hi POWODZENIA BAHUSIE
a masz - moje fluidy i cholesterol tez :))))))
Eh Ty!! Uśmieje sie zawsze do łez!! Wysyłam Ci moje fluidy i obyś tylko wygrał!! Nie trać humoru bo ja jak wchodzę na forum to szukam Twoich wątków tryskajacych humorem, pozdrawiam danka
A masz i ode mnie miarke fluidow
Bahus,gdybyś wygrać grosik chciał,
najpierw szansę Bogu raczej daj.
Prośby do Niego nie docierają,
gdy Twe ręce kuponu nie skreślają.
Więc nic fluidy nasze nie zdziałają,
kiedy tylko na kumulację czekają.
Każdy zaraz na WŻ się dowie,
że duża suma zawroci Ci w głowie.
Więc słusznie niektórzy zauważają,
że tylko po jednym fluidzie Ci dają.
Osobiście nie tylko fluida Ci funduję,
to jeszcze dla śmiechu Ci zrymuję.
Ja też za Lajanem fluida ślę a w Otominie na imprezkę liczę :-)
Prześlę fluidy i buziaka za zupełną darmochę
ha ha ha. Powodzenia.
Użytkownik Agapis napisał w wiadomości:
> Prześlę fluidy i buziaka za zupełną darmochę ha ha ha.
> Powodzenia.
Ten buziak to naprawdę lepszy niż ta ewentualna wygrana ;)
Bahus
bahus w czwartek kumulacja...to znaczy jutro, ślę fluidy w twoim kierunku, ale ty tez prześlij w moim...
podzielimy sie wygraną...co ty na to?
Milion fluidow pod warunkiem, ze podzielisz sie choc troche
(fluidami?), inaczej zero , zaklinam, przypluje, do siedmiu
policze, ze jednak zero fluidu. A jeszcze moge odwolac jako
stara czarownica te najlepsze.