Ponawiam wątek ze wstawianiem zdjęcia w ustawieniach, bo nie mogę sobie poradzieć. Po wykasowaniu starego chcę wlepić nowe, które ma być i JEST na 100% w formacie JPEG! A TO COŚ mi mówi, że pownno być w JPEG, oszaleję ! Nie kumam WAS IST GRANE ???? HELP!
JPEG jest to format zdjęcia.Jeżeli masz POINT to wstaw tam zdjęcie następnie pliki i zapisz jako......................i tu powinnaś mieć formaty zdjęć i tam jest to JPEG kliknij na to i masz zapis.Życze powodzenia.
Kurczaki ! Alicja, ja wiem co to JPEG; ja tak właśnie robię od wieków, wstawiam cały czas w ten sposób zdjęcia na np. "Naszą Klasę" itp.. Może Pampas pomoże, bo tylko na WŻ mnie się tak zdarzyło (od kilku dni NIC; oprócz zdjątek z Biblioteki NIC WSTAWIĆ NIE MOGUUUUUUUUU :((( )
Po wykasowaniu starego chcę wlepić nowe, które ma być i JEST na 100% w formacie JPEG!
A TO COŚ mi mówi, że pownno być w JPEG, oszaleję ! Nie kumam WAS IST GRANE ????
HELP!
mam ten sam problem!!! dziś próbowałam wstawić zdjęcie i wciąż ten sam komunikat JPEG...i nie wiem co to znaczy! :-/
JPEG jest to format zdjęcia.Jeżeli masz POINT to wstaw tam zdjęcie następnie pliki i zapisz jako......................i tu powinnaś mieć formaty zdjęć i tam jest to JPEG kliknij na to i masz zapis.Życze powodzenia.
Kurczaki ! Alicja, ja wiem co to JPEG; ja tak właśnie robię od wieków, wstawiam cały czas w ten sposób zdjęcia na np. "Naszą Klasę" itp..
Może Pampas pomoże, bo tylko na WŻ mnie się tak zdarzyło (od kilku dni NIC; oprócz zdjątek z Biblioteki NIC WSTAWIĆ NIE MOGUUUUUUUUU :((( )
HILFE!!!!!
A więc nie jestem sama mam ten sam problem.
To ja już nie wiem,ja wstawiam bez problemu.
Ślicznie dziękuję, już w porządku. Pozdrawiam jak nie wiem CO!!!!
ANKA...