Czy ktoś miał kontant z tym urządzeniem? Są takie sprzedawane na Allegro i ludzie kupują. W opisie jest napisane że filet z pstrąga w 8 minut, większość ryb w 20 minut. Czy mięso też się da? No i jest zasilane na paliwo turystyczne w formie stałej lub płynnej? Czyli wędzenie w wysokiej temperaturze bez dymu? Odpiszcie proszę. pozdr.
Pierwsze słyszę, aby wędzenie odbywało się bez dymu. Co prawda kiedyś czytałem, że istnieją preparaty o zapachu i smaku dymu, w których się moczy lub smaruje rybę. Następnie poddaje się ją obróbce termicznej w strumieniu rozgrzanego powietrza. Jednak sposób ten do wędzenia ma się tak jak "Ałma Mater do k**** m*ć Bahus
Czy ktoś miał kontant z tym urządzeniem? Są takie sprzedawane na Allegro i ludzie kupują. W opisie jest napisane że filet z pstrąga w 8 minut, większość ryb w 20 minut. Czy mięso też się da? No i jest zasilane na paliwo turystyczne w formie stałej lub płynnej? Czyli wędzenie w wysokiej temperaturze bez dymu?
Odpiszcie proszę.
pozdr.
Pierwsze słyszę, aby wędzenie odbywało się bez dymu. Co prawda kiedyś czytałem, że istnieją preparaty o zapachu i smaku dymu, w których się moczy lub smaruje rybę. Następnie poddaje się ją obróbce termicznej w strumieniu rozgrzanego powietrza. Jednak sposób ten do wędzenia ma się tak jak "Ałma Mater do k**** m*ć
Bahus
Nie, jednak nie bez dymu, doczytałam się, że się tam daje specjalne trociny.