Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione! życzy makusia
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,nadziei w sercu,wiary w samego siebie,trafnych zrządzeń losu,ile gwiazd na niebie,wielu wrażeń i morza radości,spełnienia marzń i bezkresnej miłości,szczęście w swe ręce łap każdego dnia,życzy Ci .tego rynia2.
W dniu urodzin życzę Ci by się spełniły wszystkie sny. Abyś zawsze żyła jak w niebie i mnóstwo przyjaciół miała w koło siebie. Oby miłości nie zabrakło Ci i żebyś wiedziała co to znaczy ŻYĆ!Życzy Ci z całego serducha Alicja.
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.
Urodziny dzień radosny, Pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, Szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, I w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone.
Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz już jeden roczek więcej :) Krysiu wszystkiego naj,naj,naj...
Z okazji urodzin , ktore są raz w roku niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku . Radości z każdego dnia , szczęścia , które wiecznie trwa i sukcesów w każdej dziedzinie życia .
Dziś Twojego święta pora, Już od rana wielki ruch, Stań przed lustrem, wciągnij brzuch! Jeśli nie chcesz się stresować, Musisz ostro zabalować!STO LAT,STO LAT,STO LAT NIECH ŻYJE,ŻYJE NAM.........
Duzo zdrowka, milosci, pieniedzy, szczescia, gromadki dzieci, jeszcze wiecej wnukow, wspanialego meza, willi z basenem, bmw w garazu a reszta jakos sama przyjdzie:-)))
Zyczenia juz jak widze Ci skladali Twarz Twoja byla usmiechnieta Ale jest jeszcze jedna osoba ktora o Tobie pamieta. Ona wlasnie Tobie zyczy; wiele szczescia i slodyczy wiele wspomnien,milych wrazen i spelnienia wszystkich marzen.
MOI MOCHANI !!!!!!!!!!!!!!! Zaniemówiłam z wrażenia .....po tych wszystkich serdecznościach ...życzeniach ...miłych słowach . Poprostu ......rozkleiłam sie .. dziękuję bardzo Wszystkim za te miłe ..przemiłe życzenia ....jesteście KOCHANI !!! dziękuję ......... Zapraszam na wirtualnego (żałuję niestety że tylko wirtualnego ) torta .....kawę i szampana lub drinka ....co kto lubi ........ ... ..................smacznego !!!
Krysiaczku - przyjmij i ode mnie jak najserdeczniejsze życzenia , Samych słonecznych i uśmiechniętych dni , duuuuuużo zdrówka , życzę również spełnienia marzeń :) Żyj nam 100 lat :))))))))
.....Krysiu no nie wiem co mam napisać i jak przeprosić za swoje gapiostwo wiem, że nic mnie nie usprawiedliwia bo dzisiaj mija 5 dni od twojego święta....WYBACZ i przyjmij te skromne życzenia moja przyjaciółko - w zdrowiu i chorobie, w doli i niedoli, w dzień czy w nocy, zimą czy latem, gdy wiatr w oczy i kiedy z prądem bądź zawsze sobą, zawsze szczęśliwą, radosną i wiedz, że masz przyjaciół na, których zawsze możesz liczyć (nawet jak czasem spóźnią się z życzeniami). A z okazji dzisiejszego święta .....wszystkiego co tylko sobie wymarzysz - pamiętający Tomasz.
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
życzy makusia
Wszystkiego Najlepszego!
Wszystkiego najlepszego Krysiu !!!!
Wszystkieego najlepszego Krysiu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
" Wszystko co piękne i wymarzone niech w twoim życiu będzie spełnione"
Dużo zdrowia, pomyślności i spełnienia marzeń życzy ADA
Niech Cię los obficie darzy
wszystkim o czym marzysz,
jasnym słońcem i radością
oraz wszelką pomyślnością.
życzy Stasia
Bądź taka jaką jesteś
niech Cię lata nie zmieniają
niech przyszłość przyniesie Ci
dużo radości
Basia
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,nadziei w sercu,wiary w samego siebie,trafnych zrządzeń losu,ile gwiazd na niebie,wielu wrażeń i morza radości,spełnienia marzń i bezkresnej miłości,szczęście w swe ręce łap każdego dnia,życzy Ci .
tego rynia2.
W dniu urodzin , przede wszystkim zdrowia szęścia spełnienia marzeń życzy
kamaxyz
Wszystkiego dobrego, spełnienia wszystkich marzeń :-))
W dniu urodzin życzę Ci
Życzy Ci z całego serducha Alicja.
by się spełniły wszystkie sny.
Abyś zawsze żyła jak w niebie
i mnóstwo przyjaciół miała w koło siebie.
Oby miłości nie zabrakło Ci
i żebyś wiedziała co to znaczy ŻYĆ!
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.
Wszystkiego co w życiu piękne życzy piq
dla mojej zagadanej wiedzmy :) ...... hehe ty wiesz co !!! CMOK
Krysiu wszystkiego naj naj najlepszego Ci zycze. Usmiechaj sie pieknie i duzo !
No i wszystkiego naj............................
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.
Wszystkiego najlepszego!!!
Idzie misio, idzie słonik,
Krysiu wszystkiego naj,naj,naj...
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)
Krysiu wszystkiego najjjjjjlepszego!!! spełnienia marzeń i samych radosnych dni!!!!
Wszystkiego dobrego
Wszystkiego naj naj najlepszego
Wszystkiego najlepszego i spelnienia najskrytszych marzen!!!!! :)))
a ptaki śpiewają dziś tylko dla Ciebie.
Składam Ci szczere życzenia,
aby spełniły się Twe marzenia.
Moc życzeń szczęścia ,zdrowia oraz spełnienia wszystkich marzeń życzy Lucia55.
Wszystkiego najlepszego Krysiu!
Dużo zdrowia i słodyczy Eyta życzy:)
100 lat w szczesciu!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!
Krysieńko
wiatru w plecy i słońca na twarzy:)
Czuj się zawsze jak osiemnastka
Wszystkiego najlepszego z okazji 35-tych urodzin, moc szczęścia, zdrowia i pomyślności życzy
Bahus
Już od rana wielki ruch,
Stań przed lustrem, wciągnij brzuch!
Jeśli nie chcesz się stresować,
Musisz ostro zabalować!
Duzo zdrowka, milosci, pieniedzy, szczescia, gromadki dzieci, jeszcze wiecej wnukow, wspanialego meza, willi z basenem, bmw w garazu a reszta jakos sama przyjdzie:-)))
Ogrom usciskow i caluskow Krysiu.......wszystkiego co naj.....naj....zyczy Kaska
Krysiu, życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia i optymizmu na co dzień:)
Zyczenia juz jak widze Ci skladali
Twarz Twoja byla usmiechnieta
Ale jest jeszcze jedna osoba
ktora o Tobie pamieta.
Ona wlasnie Tobie zyczy;
wiele szczescia i slodyczy
wiele wspomnien,milych wrazen i
spelnienia wszystkich marzen.
Wszystkiego najlepszego!
Krysiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.Buziaczki.
WSzystkiego naj,dużo zdrówka i spełnienia marzeń:))))
Sto lat !!! Spełnienia marzeń !!!!
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego !!!
Wszystkiego naj naj naj Krysienko....sto lat, sto lat...... ;-))))))
MOI MOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!
...
..................smacznego !!!
Zaniemówiłam z wrażenia .....po tych wszystkich serdecznościach ...życzeniach ...miłych słowach .
Poprostu ......rozkleiłam sie ..
dziękuję bardzo Wszystkim za te miłe ..przemiłe życzenia ....jesteście KOCHANI !!!
dziękuję .........
Zapraszam na wirtualnego (żałuję niestety że tylko wirtualnego ) torta .....kawę i szampana lub drinka ....co kto lubi ........
Krysiaczku - przyjmij i ode mnie jak najserdeczniejsze życzenia ,

Samych słonecznych i uśmiechniętych dni , duuuuuużo zdrówka ,
życzę również spełnienia marzeń :)
Żyj nam 100 lat :))))))))
100 lat 100 lat 100 lat
Krysiu
Po prostu; spełnienia marzeń i duuuużo zdrówka!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
życzę Tobie sercem całym zdrowia,
szczęścia, pomyślności,
sto lat życia i radości.
Ciut się spóźniłam, ale życzenia nie mniej szczere. Żyj nam STO LAT i niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zadaśnie
Krysiu,życzę Ci spełnienia marzeń, zdrowia i radości.
Wszystkiego najlepszego!!
Krysieńko!!!Wszyskiego o czym zamarzysz,miłości,ciepełka,zdrówka i 6 w dużym lotku(podziesiętna kumulacja)!!!!
Kochani ......jeszcze raz serdecznie dziekuję za życzenia ....
Wszystkiego najlepszego Krysiu
Dla Krystyny ( IMIENNICZKI MOJEJ MAMY ) z okazji urodzin, STO LAT STO LAT !!
.....Krysiu no nie wiem co mam napisać i jak przeprosić za swoje gapiostwo wiem, że nic mnie nie usprawiedliwia bo dzisiaj mija 5 dni od twojego święta....WYBACZ i przyjmij te skromne życzenia moja przyjaciółko - w zdrowiu i chorobie, w doli i niedoli, w dzień czy w nocy, zimą czy latem, gdy wiatr w oczy i kiedy z prądem bądź zawsze sobą, zawsze szczęśliwą, radosną i wiedz, że masz przyjaciół na, których zawsze możesz liczyć (nawet jak czasem spóźnią się z życzeniami). A z okazji dzisiejszego święta .....wszystkiego co tylko sobie wymarzysz - pamiętający Tomasz.
Regina