Serdecznie gratuluję wszystkim osobom, które wzięły udział w konkursie walentynkowym. Wasze "prace" pieściły nasze oczy i pewnie niejednemu ślinka pociekła. Oczywiście największe uznanie dla Ilki76 za zdobycie pierwszej nagrody. Nawiasem mówiąc - jeśli mam być szczera, to ja bym miała wielki problem z wyborem tej najlepszej pracy :-) Uściski.
I ja dołączam się do gratulacji...:))) Miło było pooglądać efekty Waszych kulinarnych starań o apetyt nie tylko dla żołądka ale przede wszystkim dla oczu Waszych walentynkowych, najblizszych sercu adresatów...:)))
Zastanawiałam sie gdzie by tu pogratulować konkursowiczom - pod wynikami nie mozna było wstawiac komentarzy, a najprostsze rozwiązanie wogóle do łepetynki nie przyszło - założyc taki wątek , ech starośc nie radość ;))))) Dzieki Emilko, ze Ty chociaz pomyslałas :))) Przyłączam się do gratulacji. Z duzym zainteresowaniem przyglądałam sie rywalizacji i szczerze mówiąc - wszystkie fotki mi sie podobały, kazda miała to coś... kawałek Waszego serducha...
Gratulacje! Dobrze, że nie byłam w Jury bo nie wiedziałabym komu przyznać nagrody:) takimi pięknymi pysznościami napewno trafiłyście do tych właściwych, najbliższych serc; ale bez problemu trafiłybyście do każdych:)
Ave u mnie jedy gorzej . ja czytalam o konkursie i zapomnialam o nim:) Gdzie mozna ogladnąc te wszystkie smakowite fotki. I prosze sie se mnie nie smiac... w moim wieku mozna juz czegos zapomiec!
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje a jury za uznanie. Jest mi naprawdę bardzo miło. Ja również chcę pogratulować reszcie uczestników. Pozdrawiam sedecznie.
Gratulacje dla wszystkich uczestnikow :))) jestem absolutna przeciwniczka wszelkich konkursow, ale ja jestem "wypaczona" to juz wiemy :))) dlatego wlasnie nie gratuluje zwyciezcom, tylko wszystkim :)))
Wszystkim biorącym udział w konkursie serdecznie gratuluję pomysłów i precyzji wykonania.Potrawy biorące udział w konkursie wygladały bardzo apetycznie.
Ja również przyłączam się do gratulacji:) i również dziękuję za gratulacje:))) Szczerze pisząc to troszkę się zawiodłam, myślałam że będzie więcej prac, tym bardziej że widziałam smakowitości serduszkowe w komentarzach i na forum. Ja wyskoczyłam jak "filip.... " aż z 5-ma fotkami:)))) Dziękuję szanownemu jury za docenienie mojej pracy:))) pozdrawiam. ania
Serdecznie gratuluję wszystkim osobom, które wzięły udział w konkursie walentynkowym. Wasze "prace" pieściły nasze oczy i pewnie niejednemu ślinka pociekła. Oczywiście największe uznanie dla Ilki76 za zdobycie pierwszej nagrody. Nawiasem mówiąc - jeśli mam być szczera, to ja bym miała wielki problem z wyborem tej najlepszej pracy :-) Uściski.
I ja dołączam się do gratulacji...:))) Miło było pooglądać efekty Waszych kulinarnych starań o apetyt nie tylko dla żołądka ale przede wszystkim dla oczu Waszych walentynkowych, najblizszych sercu adresatów...:)))
Zastanawiałam sie gdzie by tu pogratulować konkursowiczom - pod wynikami nie mozna było wstawiac komentarzy, a najprostsze rozwiązanie wogóle do łepetynki nie przyszło - założyc taki wątek , ech starośc nie radość ;))))) Dzieki Emilko, ze Ty chociaz pomyslałas :)))
Przyłączam się do gratulacji. Z duzym zainteresowaniem przyglądałam sie rywalizacji i szczerze mówiąc - wszystkie fotki mi sie podobały, kazda miała to coś... kawałek Waszego serducha...
Ave u mnie jedy gorzej . ja czytalam o konkursie i zapomnialam o nim:) Gdzie mozna ogladnąc te wszystkie smakowite fotki. I prosze sie se mnie nie smiac... w moim wieku mozna juz czegos zapomiec!
i ja serdecznie gratyluję ;))
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje a jury za uznanie. Jest mi naprawdę bardzo miło.
Ja również chcę pogratulować reszcie uczestników. Pozdrawiam sedecznie.
gratuluje pomyslow i wykonania. :)
gratuacje Ilko ! :D
prace rzeczywiście są b.fajne, idę dalej je podziwiać :))
ja dostałam wyróżnienie wiec równiez dziekuje za gratulacje a dla mnie bezapelacyjnym zwycięzcą były jajaka sadzone w parówkach super gratulacje
Gratulacje dla wszystkich uczestnikow :))) jestem absolutna przeciwniczka wszelkich konkursow, ale ja jestem "wypaczona" to juz wiemy :))) dlatego wlasnie nie gratuluje zwyciezcom, tylko wszystkim :)))
ja rowniez chce pogratulowac pomyslom :)
i smacznego :)
i ja dołączam do gratulacji wszystkim biorącym udział w konkursie :)
I moje gratulacje przyjmijcie, uczestnicy i zwycięzcy
Wszystkim biorącym udział w konkursie serdecznie gratuluję pomysłów i precyzji wykonania.Potrawy biorące udział w konkursie wygladały bardzo apetycznie.
Wszystkim serdecznie gratuluję !!!
Ja również przyłączam się do gratulacji:) i również dziękuję za gratulacje:)))
Szczerze pisząc to troszkę się zawiodłam, myślałam że będzie więcej prac, tym bardziej że widziałam smakowitości serduszkowe w komentarzach i na forum. Ja wyskoczyłam jak "filip.... " aż z 5-ma fotkami:)))) Dziękuję szanownemu jury za docenienie mojej pracy:))) pozdrawiam. ania
i ja gratuluje :)