Właśnie skończyłam oglądać w TV "Jaka to melodia". AndyF24, jedna z pierwszych osób, jaką poznałam na starym chacie Wielkiego Żarcia, szedł jak burza i tylko przez wrodzona kulturę dał się wyprzedzić tuż przed finałem pewnej Młodej Damie. Andy, gratuluję Ci serdecznie! Trzymam kciuki za Twoje przygotowania do następnego podejścia we wrześniu! I powiem Ci, że wiem, gdzie popełniłeś błąd taktyczny: nie powiedziałeś wystarczająco wcześnie na WŻ, że trzeba trzymać kciuki i wysyłać dobre myśli. Bierz przykład z Miauki :))))) ona pół Europy rzuciła na kolana przy zastosowaniu dopingu WŻ-towiczów! Zaimponowałeś mi Andy! Jeszcze raz gratuluję! BRAWOOOOO!!!
Jejku, przecież że oglądałam, to ulubiony program naszej rocznej córci..... gdybym tylko wiedziała, to całą rodziną trzymalibyśmy kciuki:) Pozdrawiam i życzę powodzenia na przyszłość!!!!!
AndyF24, jedna z pierwszych osób, jaką poznałam na starym chacie Wielkiego Żarcia, szedł jak burza i tylko przez wrodzona kulturę dał się wyprzedzić tuż przed finałem pewnej Młodej Damie.
Andy, gratuluję Ci serdecznie! Trzymam kciuki za Twoje przygotowania do następnego podejścia we wrześniu! I powiem Ci, że wiem, gdzie popełniłeś błąd taktyczny: nie powiedziałeś wystarczająco wcześnie na WŻ, że trzeba trzymać kciuki i wysyłać dobre myśli.
Bierz przykład z Miauki :))))) ona pół Europy rzuciła na kolana przy zastosowaniu dopingu WŻ-towiczów!
Zaimponowałeś mi Andy! Jeszcze raz gratuluję!
BRAWOOOOO!!!
Dziękuję serdecznie - masz racje z tym bledem taktycznym :)
Jejku, przecież że oglądałam, to ulubiony program naszej rocznej córci..... gdybym tylko wiedziała, to całą rodziną trzymalibyśmy kciuki:) Pozdrawiam i życzę powodzenia na przyszłość!!!!!
Założę się, że Łusia perfekcyjnie bije brawo :))))
No,no Andy... Gratulacje.Ale tam było Was dwóch! Hehe.Pozdrawiam dorota40
Bije brawo i robi tany tany;)
moje gratulacje ;)))) szkoda ze nie wiedziałam że będzie "nasz człowiek" :))
Gratuluje,nie widziałam ale może załapie się na powtórke w przyszłości :)
ja sie rowniez dolacze do gratulacjii!!!!
nie ma to jak WZ-towa rodzinka ogolnie uzdolniona:)
SIUP za finaliste, ale jednoczesnie opitolenie Ci sie nalezy Andy. Bo i ogladanie wielu z nas umknelo, a i efekt koncowy bylby inny.
:)))))
No właśnie! No właśnie!!!
Ja oglądałem, ale szkoda, że nie wiedziałem że to "nasz" człowiek....
Bahus
A ja nie mam bladego pojecia o co chodzi
ale skoro wszyscy gratuluja to pewnie jest do tego powod ;) i ja tez :))) GRATULUJE !!!!!
O to chodzi, Marylko :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaka_to_melodia%3F
Szkoda, że nie wiedziałam, bo też bym chętnie potrzymała kciuki i podesłała fluidy !
Dzieki Paola_r :) teraz juz wiem o co biega i tym bardziej gratuluje :)))