no to najlepszego !!!! powodzenia w zyciu zawodowym (no bo potrzebujesz!!!) :):):):):) i dalszej wytrwalosci przy wykonywaniu pieknych rzeczy :) cmok!!!!
Każdego roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności życzę Ci szczęścia i wiele radości to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było ..........Piter
Zycze Ci szczescia, zdrowia i wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci. Wszystko co piekne i wymarzone w dniu Twych urodzin niech bedzie spelnione!
Lilia rozkwita, róża opada, piękny tulipan listeczki składa. A ja Ci składam szczere życzenia, życzę Ci szczęścia i powodzenia. To, co miłe i wymarzone w dniu Twych urodzin będzie spełnione............
po pierwsze: zdrowia dobrego po drugie: życia pięknego po trzecie: smutków niewielu po czwarte: dojścia do celu po piąte: przyjaciół licznych po szóste: samych dni ślicznych po siódme: uśmiechu na twarzy po ósme: dalekich wojaży po dziewiąte: błogiego snu po dziesiąte: Lat życia STU
Kasiu wszystkiego co naj........ w życiu i tym prywatnym i równie w tym których się dzielisz. Wybacz że piszę dopiero dzisiaj - cóż nie będę owijał troszkę zapomniałem a troszkę z braku dostępu do netu, ale pozwolę sobie upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu - więc z okazji Dnia kobiet życzę tego co sobie sama życzysz najbardziej. Pozdrawiam. Tomasz.
no to najlepszego !!!!

to drzewko sama Cletti wykonala:) dziekuje:):):)
powodzenia w zyciu zawodowym (no bo potrzebujesz!!!) :):):):):)
i dalszej wytrwalosci przy wykonywaniu pieknych rzeczy :)
cmok!!!!
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego :)............
Każdego roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może, ja korzystając z tej sposobności życzę Ci szczęścia i wiele radości to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoje było
..........Piter
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego
Wszystkiego najlepszego Cletti, a przede wszystkim powodzenia w szukaniu pracy:)
Wszystkiego co piękne i przynoszące szczęście, no i powodzenia życzy piq
Zycze Ci szczescia, zdrowia i wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci. Wszystko co piekne i wymarzone w dniu Twych urodzin niech bedzie spelnione!
100 lat 100 lat 100 lat
Wszystkiego najlepszego:-)
Zdrowia,szczęścia i miłości
życzy Basia
Wszystkiego najlepszego!!!
wszystkiego najlepszego:))
Wszystkiego najlepszego życzy Agapis.
W dniu dzisiejszym, dniu radości,
Życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
Niech Cię radość nie ominie!
Wszystkiego najlepszego !!!
Dziękuję Wam bardzo za życzenia
WSzystkiego co najpiękniejsze i najważniejsze w zyciu dla Ciebie, oraz duzo zdrowia, zyczy Anielka
Dużo ciepła i słodyczy nika1979 życzy:))))))
Wszystkiego najlepszego - spoznilam sie, a moze tylko przedluzylam przyjemnosc otrzymywania zyczen ;))
Kasiu ...wybacz moje gapiostwo ...... :-(
....
Spóżnione lecz szczere życzenia urodzinowe
Lilia rozkwita, róża opada,
piękny tulipan listeczki składa.
A ja Ci składam szczere życzenia,
życzę Ci szczęścia i powodzenia.
To, co miłe i wymarzone w dniu Twych urodzin będzie spełnione........
po pierwsze: zdrowia dobrego
po drugie: życia pięknego
po trzecie: smutków niewielu
po czwarte: dojścia do celu
po piąte: przyjaciół licznych
po szóste: samych dni ślicznych
po siódme: uśmiechu na twarzy
po ósme: dalekich wojaży
po dziewiąte: błogiego snu
po dziesiąte: Lat życia STU
Kasiu wszystkiego co naj........ w życiu i tym prywatnym i równie w tym których się dzielisz. Wybacz że piszę dopiero dzisiaj - cóż nie będę owijał troszkę zapomniałem a troszkę z braku dostępu do netu, ale pozwolę sobie upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu - więc z okazji Dnia kobiet życzę tego co sobie sama życzysz najbardziej. Pozdrawiam. Tomasz.
Moc zdrówka szczęścia , pomyslności życzy Elek
Spełnienia marzeń i samych radosnych dni!!