Anielko nie potrzebne sa do tego zadne zdolnosci. Marshmallows swietnie daja sie kroic nozyczkami a ksztalt platkow wychodzi doslownie sam, sprobuj a zobaczysz jakie to latwe , pozdrawiam
Droga Dorotoxx nie mieszkam w Polsce wiec trudno mi powiedziec gdzie mozna kupic ten cukier, ale mysle, ze chyba nie powinno byc z tym problemu, pewnie jest powszechnie w sprzedazy, pozdrawiam
Oto latwy sposob wykonania kwiatkow z pocietego nozyczkami marshmallow. Wyciete platki posypalam kolorowym cukrem .
Tak prezentowaly sie na cupcakes.
Ale super pomysł - napewno kiedyś takie cos zrobie
SUPER pomysł i wykonanie :)
Śliczne, cudowne, przepiękne! Naprawdę wspaniały pomysł.
Śliczne , fajny pomysł , także do udekorowania torcika urodzinowego ( i nie tylko ) no no
A ja nie wiem co to jest marshmallow?:(
to pianki inaczej jojo są różowo-białe i chyba niebiesko żółte wszędzie na stoisku z słodyczami dostaniesz w marketach
do tego trzeba mieć dar ..wspaniale !!
Anielko nie potrzebne sa do tego zadne zdolnosci. Marshmallows swietnie daja sie kroic nozyczkami a ksztalt platkow wychodzi doslownie sam, sprobuj a zobaczysz jakie to latwe , pozdrawiam
Piękne te Twoje kwiatuszki , z daleka wyglądają jak rozgwiazdy Napisz prosze gdzie kupiłas kolorowy cukier . Pozdrawiam
Dorotko, taki cukier kupisz na Allegro użytkownik- prostozformy - mam kilka opakowań i jest naprawdę fajny.
Mariolko dziękuje ślicznie za odpowiedz.
Droga Dorotoxx nie mieszkam w Polsce wiec trudno mi powiedziec gdzie mozna kupic ten cukier, ale mysle, ze chyba nie powinno byc z tym problemu, pewnie jest powszechnie w sprzedazy, pozdrawiam
Bardzo ładne i apetyczne, zwłaszcza dla dzieci!