W takim razie pokażę wam jakie kwiaty są co roku naszymi mieszkańcami , na wiosnę tak wyglada nasz mały ogród, , , , niezastąpione stokrotki, , i kwiaty na balkonach, ., ,, na balkonie , i na jesień , , nasze balkony
Slicznie już kwitną kwiatuszki...A możesz mi powiedzieć jak się nazywają? Nie spotkałam się jeszcze z takimi w mojej okolicy ( a może ich wcześniej nie zauważyłam ? )
Użytkownik asiek32 napisał w wiadomości: > Slicznie już kwitną kwiatuszki...A możesz mi powiedzieć jak się nazywają? Nie > spotkałam się jeszcze z takimi w mojej okolicy ( a może ich wcześniej > nie zauważyłam ? )
A więc te 1 od lewej, niebieskie to Pszylaszczki, następnie różowe to Żagwin ogrodowy i Śnieżniki :)
W takim razie pokażę wam jakie kwiaty są co roku naszymi mieszkańcami
, na wiosnę tak wyglada nasz mały ogród, , , , niezastąpione stokrotki, , i kwiaty na balkonach, ., ,, na balkonie , i na jesień , , nasze balkony
Wspaniałe widoki, nie mogę się doczekać kiedy będzie można te wszystkie kwiaty oglądać w naturze, a nie tylko na zdjęciach.
Ogród piekny i dekoracje domu równiez. widac, że kochasz kwiaty i masz do nich "rękę". Gratuluję. Ja tez nie moge się już doczekać wiosny i lata ...
kochani, prawie wszystko to zasługa mojej mamy Ja w większości podklewam, ucinam uschnięte kwiatki, ale zdaża mi się coś zasadzic
ależ mi zapachniało, wiosną ;)) przecudne :)) jak ja kocham kwiaty i nie mogę sie doczekać jak zaczną kwitnąć ...
Piekne kwiaty i piekny ogrodek jest gdzie milo wypoczywac- pozdrawiam
dziękuję ślicznie
Dzisiejsze fotki z naszego ogrodu :D
Coś pięknego !!
dziękuje :)
Jak ślicznie kwitną Twoje krokusy. Moje dopiero tak wyglądają :
moje tez podobnie... ;)))))
i na nie jeszcze przyjdzie pora ;)
Ja cię..... a u mnie śnieg jeszcze leży, a tu takie ........ widoki. Gratuluję hobby miło popatrzeć jak rośliny potrafią się odwdzięczyć!!!!
dzisiaj to dopiero pięknie wygladały :) Nie zdążyłam im fotek zrobić..ale reszta rozkwita, więc nie bawem następna sesyjka ;)
i kolejne kwiatki, które wraz z pojawieniem się słońca, pieknie się mu odwdzięczyły :)
Slicznie już kwitną kwiatuszki...A możesz mi powiedzieć jak się nazywają? Nie spotkałam się jeszcze z takimi w mojej okolicy
( a może ich wcześniej nie zauważyłam ? )
ZAraz odpisze, tylko zawołam eksperta ;)
Użytkownik asiek32 napisał w wiadomości:
> Slicznie już kwitną kwiatuszki...A możesz mi powiedzieć jak się nazywają? Nie
> spotkałam się jeszcze z takimi w mojej okolicy ( a może ich wcześniej
> nie zauważyłam ? )
A więc te 1 od lewej, niebieskie to Pszylaszczki, następnie różowe to Żagwin ogrodowy i Śnieżniki :)
Z niecierpliwościa czekam aż zakwitnie Magnolia
Pokaze wam jeszcze coś.
Te zdjecia zostały zrobione na jednym z większych Krakowskich osiedli
A to moje miejse do relaksu.Teraz juz odchwaszczone:)
A w tle moja mała altaneczka.
W takim miejscu rzeczywiscie mozna sie zrelaksowac. Na pewno cudownie spedza sie tam czas, ale pracy tez musi byc sporo!
Wkn - nie Pampas, ale zapomniałam się przelogować :)