To sie narobilo, moj niedokonczony post pojawil sie kilkanascie razy!! Przepraszam za zamieszanie, moderatorow prosze o usuniecie tych smieci! Tutaj wklejam tekst ktory mialam zamiar napisac: POMOC POTRZEBA mentalna.... nie zawracam glowy swoja osoba zbyt chetnie, ale skoro miauka powalila pol Europy na kolana dzieki wsparciu Zarlokow, to ja tez bardzo prosze! Bo ja tez w Europie walcze:) Dzisiaj o 14.45 mam bardzo wazne spotkanie, dzieki powodzeniu ktorego moze mi sie co nieco w zyciu na lepsze zmienic. Pomyslcie o mnie cieplo dziaij o 14.45:) O skutkach rozmowy dam znac. Pozdrawiam!
Tak miala wygladac ta wiadomosc, za zasmiecienie przepraszam:) ale o wsparcie prosze:)
Kochani, bardzo bardzo dziekuje za dobre fluidy. Rozmowa przeszla gladko i przyjemnie. W trakcie czulam, ze cos mnie niesie do przodu, mysle, ze to wlasnie Wasze i moich bliskich fluidy. Od czasu do czasu usmiechalam sie sama do siebie podczas rozmowy, bo to bylo takie dobre uczucie! Nie bylam tak bardzo spieta. Wyniki rozmowy beda przedstawione w przyszlym tygodniu, dam Wam znac! Jestescie wspaniali, dziekuje!
To sie narobilo, moj niedokonczony post pojawil sie kilkanascie razy!! Przepraszam za zamieszanie, moderatorow prosze o usuniecie tych smieci!
Tutaj wklejam tekst ktory mialam zamiar napisac:
POMOC POTRZEBA
mentalna.... nie zawracam glowy swoja osoba zbyt chetnie, ale skoro miauka powalila pol Europy na kolana dzieki wsparciu Zarlokow, to ja tez bardzo prosze! Bo ja tez w Europie walcze:) Dzisiaj o 14.45 mam bardzo wazne spotkanie, dzieki powodzeniu ktorego moze mi sie co nieco w zyciu na lepsze zmienic. Pomyslcie o mnie cieplo dziaij o 14.45:) O skutkach rozmowy dam znac. Pozdrawiam!
Tak miala wygladac ta wiadomosc, za zasmiecienie przepraszam:) ale o wsparcie prosze:)
tzrymać bede o 14,45 mocno kciuki aby się spełniło to co chcesz, pozdrawiam
Trzymamy kciuki , a ten maly wypadek na pewno wrozy SAMO DOBRO
SIUP- za powodzenie
Będę posyłać same pozytywne fluidy...
Powodzenia!!!!!
Tak samo jak Marinik uznaje ten zwielokrotniony post za dobry znak :)) a kciuki bede trzymac napewno. POWODZENIA !!!!
Ja też będe mocno trzymać i pozdrawiam.
Ja tez bede trzymac kciuki, bedzie dobrze:-)
Będę trzymać kciuki. Powodzenia.
Powodzenia i takze trzymam kciuki :)))
:))) będzie dobrze, a tu doklejam z jednego ze zwielokrotnionych wątków:
Autor: Kasia cz
Temat: Odp: Pomoc potrzebna
Data: 2008-03-07 13:49:18
Autor: Regina Florczak
Temat: Odp: Pomoc potrzebna
Data: 2008-03-07 13:24:52
Pozdrawiam Regina
Obiecuje , ze tez pomoge . Punkt 14.45 !!!
Cieszę się,że zdążyłam...trzymam kciuki za powodzenie...bo to coś ważnego to juz tuż tuz...
Powodzenia....:)))
Kurcze - spóźniłam się ale trzymam, trzymam kciuki i wysyłam dobre fluidy.
Cały czas jeszcze trzymam kciuki:-)) Powodzenia!!!!
Ja sie troszke spózniłam ale mam nadzieje,ze sie udało .Pozdrawiam.
juz po 14.45 ale moje dobre fluidy moze jeszcze pomogą..
ja z opoznieniem ale za to z mrrrruczeniem podwojnym mrrrrru mmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i nie pol Europy raptem wyspe, i nie na kolana :0
Trzym sie cieplo :)
miauka, nie wazne gdzie i na co, wazne, ze powalilas, no nie:))
że ja wczoraj nie widziałm tego wątku :( ale teraz przesyłam moc pozytywnych fluidów **************
Kochani, bardzo bardzo dziekuje za dobre fluidy. Rozmowa przeszla gladko i przyjemnie. W trakcie czulam, ze cos mnie niesie do przodu, mysle, ze to wlasnie Wasze i moich bliskich fluidy. Od czasu do czasu usmiechalam sie sama do siebie podczas rozmowy, bo to bylo takie dobre uczucie! Nie bylam tak bardzo spieta. Wyniki rozmowy beda przedstawione w przyszlym tygodniu, dam Wam znac!
Jestescie wspaniali, dziekuje!
no to mrrrrruu i siup :) i mruuuuuu na zapas :)