Forum

Pomysł czy Problem?

jak to jest?

• Autor: Anielka Data: 2008-03-07 21:05:44

hej, jestem tu od nie dawna i mam juz problem..Nie wiem , jak jest na tym forum, ale na innym na mój dodany komentarz przychodzi zaraz odp. na maila. A tutaj nie. Jak to jest? CZy tutaj tego nie ma? A moze czegos nie zaznaczyłam?? Na mailu nie mam zadnych wiadomosci.. Prosze pomóżcie.

• Autor: luckystar Data: 2008-03-07 22:05:21

To co napisala Dorocik zgadza sie absolutnie jesli chodzi o komentarze do Twoich przepisow.....natomiast jesli Ty dalas komentarz do czyjegos przepisu, to Ty nie dostajesz zawiadomienia tylko autor..

• Autor: Anielka Data: 2008-03-08 08:49:42

mam tak zaznaczone, a mimo tego nie mam żadnych maili.. Nawet, jak wkleiłam fotki córki, były koimentarze ale nie dostawałam powiadomień...

• Autor: piq Data: 2008-03-08 10:00:23

A może to Twoja poczta szwankuje ?? U mnie bywa, że powiadomienia dostaję po paru dniach, kiedy już dawno przeczytam wszystkie komentarze...

• Autor: Bodek Data: 2008-03-08 10:41:39

to co sie dzieje na forum musisz sledzic sama:) nie otrzymasz maila nawet jak bys zalozyla 100 watkow:)
    to cie zmusza do logowania i ogladania forum :)
    pozdr....

• Autor: Anielka Data: 2008-03-08 12:57:15

acha...ale widzisz, jak wyzej, nikt mi tego nie powiedział od razu...Trochę szkoda, bo nie mam za wiele czasu na sledzenie wszystkich wątków...No ale to juz mój problem..pozdrawiam i dziękuję za wyjaśnienie wszystkim uzytkownikom!

Przejdź do pełnej wersji serwisu