no i naszla mnie wena :) nie wiem moze z pod..... niebienia:):)
dla ......
jak się na WZ zalogowałem, tak tylko same wiedźmy poznałem. poźniej się z niektórymi spotykałem, a wybrane wiedźmy nawet pokochałem. więc życzenia WAM moje wiedźmy złożyć chcę, abyście lekko latały na swej miotle. by ona Was lekko wznosila, i nigdy sie nie ksztusila. co by oświetlenie i hamulce działały, i Wam mechaniki d... nie zawracaly. to wypije WASZE zdrowie.....
ups... mam nadzieje że żona sie nie dowie :)
przesyłam na ten Wasz 8 marca, buziaczki, uściski i cukierki... i nie zapmnijcie do schabu dodać panierki!!!!! gotujcie, smażcie i pieczcie, Obyście mi żyly WIECZNIE !!!!
Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > Użytkownik miauka napisał w wiadomości: > Bodek ja nie wiem czy moge > ....ale chyba moge wiec dziekuje :)bardzo dziekuje > panie Bodku zdolny :)i > ja też nie wiem czy mogą? ale i tak ślicznie dziekuję :))
i ja nie wiem czy mogę...ale chyba mogę :)))i dziękuję:)))
:))) przyjmuje te zyczenia, tym bardziej, ze w realu raczej nie otrzymam (maz nawet nie wie, ze cos takuego jak swieto kobiet istnieje:)) wierszyk genialny, zes Pan Bodek zdolny jak bum cyk cyk:)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > no i naszla mnie wena :) nie wiem moze z pod..... niebienia:):)dla ......jak > sie na WZ zalogowalem,tak tylko same wiedzmy poznalem.pozniej sie z niektorymi > spotykalem,a wybrane wiedzmy nawet pokochalem.wiec zyczenia WAM moje wiedzmy > zlozyc chce,abyscie lekko wsiadaly na swe miotle.by ona Was lekko wznosila,i > nigdy sie nie ksztusila.co by oswietlenie i hamulce dzialaly,i Wam mechaniki > glowy (d...) nie zawracaly.to wypije WASZE zdrowie.....ups... mam nadzieje ze > zona sie nie dowie :)przesylam na ten Wasz 8 marca, buziaczki, usciski i > cukierki...i nie zapmnijcie do schabu dodac panierki!!!!!gotujcie, smazcie i > pieczcie,Obyscie mi zyly WIECZNIE !!!!CMOK!!!!
Licząc jeżeli nie na miłość to chociaz na sympatię przeczytawszy wierszyk ,za serce się łapię żyję juz sporo latek na tym świecie jednak tak miłe życzenia otrzymałam po raz pierwszy w necie dziękuję Basia (proszę wybaczyć mi to grafomaństwo)
Kurcze, a mi nie dane jest dysponowac poetyckim talentem - to pozwolicie, ze SIUPNE za Wasze zdrowie, umiech i w ogole.... I po najpiekniejszym wiosennym zonkilu dla kazdej Pani. :))))))))
I po coś to napisała, toż będziesz z Bodkiem przez ścianę całe 3 noce! hihihihi Nie sądzę, żeby Ci odpuścił, tym bardziej, że Iza przylatuje dopiero w piątek. I nawet na zwiedzanie miasta z tym szalonym człowiekiem razem jedziemy :) Ja Wam będę legendy Sampa o Gdańsku, a Bodek Cię będzie przez całą wycieczkę całował, hihihihi, oj nie dożyję chyba września z uciechy na samą myśl o tym :)
cmoki juz wyslalem, pelno odpowiedzi dostalem. Petra retoryczne pytanie zadala... cala reszta sie usmiala:) serce mam jak autobusik, tylko kierowca jest moj Izusik!!!!! wiec dziekuje za odpowiedzi, i tyle mojej wypowiedzi :)
PS: pamietajcie : smazenie jest jak marzenie. gotowannie nie ma nic wspolnego z tym co zastaniesz w wannie. pieczenie co nie to samo co pier.... hahahahaha :) cmoki
no i naszla mnie wena :) nie wiem moze z pod..... niebienia:):)
dla ......
jak się na WZ zalogowałem,
tak tylko same wiedźmy poznałem.
poźniej się z niektórymi spotykałem,
a wybrane wiedźmy nawet pokochałem.
więc życzenia WAM moje wiedźmy złożyć chcę,
abyście lekko latały na swej miotle.
by ona Was lekko wznosila,
i nigdy sie nie ksztusila.
co by oświetlenie i hamulce działały,
i Wam mechaniki d... nie zawracaly.
to wypije WASZE zdrowie.....
ups... mam nadzieje że żona sie nie dowie :)
przesyłam na ten Wasz 8 marca,
buziaczki, uściski i cukierki...
i nie zapmnijcie do schabu dodać panierki!!!!!
gotujcie, smażcie i pieczcie,
Obyście mi żyly WIECZNIE !!!!
CMOK!!!!
Bodek ja nie wiem czy moge ....ale chyba moge wiec dziekuje :)
bardzo dziekuje panie Bodku zdolny :)
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> Bodek ja nie wiem czy moge ....ale chyba moge wiec dziekuje :)bardzo dziekuje
> panie Bodku zdolny :)
i ja też nie wiem czy mogą? ale i tak ślicznie dziekuję :))
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
i ja nie wiem czy mogę...ale chyba mogę :)))i dziękuję:)))
> Użytkownik miauka napisał w wiadomości: > Bodek ja nie wiem czy moge
> ....ale chyba moge wiec dziekuje :)bardzo dziekuje > panie Bodku zdolny :)i
> ja też nie wiem czy mogą? ale i tak ślicznie dziekuję :))
Kochana Bakalijko, bylebyś zawsze kierował naszymi lotami i dobrze oświetlał pas startowy duża buźka dla Ciebie
:))) przyjmuje te zyczenia, tym bardziej, ze w realu raczej nie otrzymam (maz nawet nie wie, ze cos takuego jak swieto kobiet istnieje:))
wierszyk genialny, zes Pan Bodek zdolny jak bum cyk cyk:)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> no i naszla mnie wena :) nie wiem moze z pod..... niebienia:):)dla ......jak
> sie na WZ zalogowalem,tak tylko same wiedzmy poznalem.pozniej sie z niektorymi
> spotykalem,a wybrane wiedzmy nawet pokochalem.wiec zyczenia WAM moje wiedzmy
> zlozyc chce,abyscie lekko wsiadaly na swe miotle.by ona Was lekko wznosila,i
> nigdy sie nie ksztusila.co by oswietlenie i hamulce dzialaly,i Wam mechaniki
> glowy (d...) nie zawracaly.to wypije WASZE zdrowie.....ups... mam nadzieje ze
> zona sie nie dowie :)przesylam na ten Wasz 8 marca, buziaczki, usciski i
> cukierki...i nie zapmnijcie do schabu dodac panierki!!!!!gotujcie, smazcie i
> pieczcie,Obyscie mi zyly WIECZNIE !!!!CMOK!!!!
Czuję,że ten wierszyk dla mnie napisałeś

Choć prawdziwej wiedżmy nigdy nie poznałeś
No, ale jeśli boisz się żony
To jesteś jakby..wytłumaczony
Ja życzenia od Ciebie przyjmuję
I pyszny obiadek Tobie gotuję
Za twe życzenia, obyś żył wiecznie
I na Łysicę przybył koniecznie....
Buziaczki od wiedżmy
No w domu to ja jestem "wiedzmą naczelną" więc ślicznie dziękuję. CMOK
Wiedzmy nie są takie złe,jak CMOKA dają hhehehehe
Cmok
Licząc jeżeli nie na miłość to chociaz na sympatię
)
przeczytawszy wierszyk ,za serce się łapię
żyję juz sporo latek na tym świecie
jednak tak miłe życzenia otrzymałam po raz pierwszy w necie
dziękuję Basia
(proszę wybaczyć mi to grafomaństwo
Bodek twój wiersz normalnie powala na kolana,he he. I tak po góralsku............ HEEEEEJ
Noooooo ......Boguś ..od tej strony to Cie wiedzmy nie znały chyba ..hihihi ...ależ robisz konkurencje ....fiu fiu ...;-))
Dziękuję za piękny wierszyk ...
wiedżma ;-)
Krystyna
Kurcze,
a mi nie dane jest dysponowac poetyckim talentem - to pozwolicie, ze SIUPNE za Wasze zdrowie, umiech i w ogole....
I po najpiekniejszym wiosennym zonkilu dla kazdej Pani.
:))))))))
Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję i zasyłam uściski :-)
Siupnij- bardzo proszę. Za żonkila pięknie dziękuję.
Kwiatek,nawet wirtualny zawsze wywołuje uśmiech na mojej buzi...dziękuje za życzenia.
Dzieki Wiedzminie ;)))
Dziękuję za wiedźmowy cudny wierszyk, po buziaka zgłoszę się przy okazji. Pozdrawiam.
I po coś to napisała, toż będziesz z Bodkiem przez ścianę całe 3 noce! hihihihi Nie sądzę, żeby Ci odpuścił, tym bardziej, że Iza przylatuje dopiero w piątek. I nawet na zwiedzanie miasta z tym szalonym człowiekiem razem jedziemy :) Ja Wam będę legendy Sampa o Gdańsku, a Bodek Cię będzie przez całą wycieczkę całował, hihihihi, oj nie dożyję chyba września z uciechy na samą myśl o tym :)
nowoczesne wiedzmy lataja na odkurzeczach:P a ja sie opazylam przy czekoladowy founde akurat dzisiajXD
O,,artystyczna dusza się ujawniła?/
Bardzo ładne
Dzięki serdeczne-wiedzma Basia
Caly moj brat!
Wierszyki
Dobry jest w tym :-)
Po tacie
Pozdrawiam Arek
Piekne Bodku :)
No ciekawam, które pokochał?
i to pytanie niech zostanie retoryczne :) :P:P:P
Bodku! Dzięki wielkie za tak piękne życzenia!!! Prawdziwy z Ciebie wierszokleta:) Pozdrawiam. CMOK! ;)
Dzięki Ci za buziaki, dzięki za usciski i wielkie dzieki za cukierki. Za przypomnienie panierki tez wielkie dzięki.
Piekne Zyczenia :)
Ja też co prawda ....nie wiem czy mogę , ale .........dziekuję pięknie :))))
Pozdrawiam - Elek
cmoki juz wyslalem,

pelno odpowiedzi dostalem.
Petra retoryczne pytanie zadala...
cala reszta sie usmiala:)
serce mam jak autobusik,
tylko kierowca jest moj Izusik!!!!!
wiec dziekuje za odpowiedzi,
i tyle mojej wypowiedzi :)
PS:
pamietajcie :
smazenie jest jak marzenie.
gotowannie nie ma nic wspolnego z tym co zastaniesz w wannie.
pieczenie co nie to samo co pier....
hahahahaha :)
cmoki