...W dniu Waszego Święta Kochaniutkie Wiedzmy do Każdej z osobna z flaszeczką pojedzmy. Wypijmy butelke i kieliszek cały byście cały roczek na miotłach latały. I latajcie sobie nisko bez poparcia prosto z Łysej Góry do Wielkiego Żarcia.
Jak wylądujcie na tym naszym Czacie byście pamiętały że kolegów macie jest tu nas niewielu chyba z tuzin cały a więc pamiętajcie byście onas dbały gdy sie zrobi pózno tak gdzies przd północą ukochane wiedzmy do domów odleca.
A teraz na koniec za wierszykowanie kazdy z naszych męszczyzn buziaczka dostanie tylko nas całujcie nasze Panie Mlode w policzki i usta a nie tylko w brode
Kochaniutka wiedźma-to jeden z najprzyjemniejszych epitetów którym zostałam obdarzona.( zaocznie co prawda,ale wcale nie wiadomo co bym usłyszała gdyby autor wiersza mnie zobaczył ) Raczej nie czatuję,ale mam nadzieję,że wiersz skierowany był do wszystkich WŻetowych wiedźm,a za taką się uznaję. ha ha jestem samozwańczą wiedźmą Basia
Piter ......dziękuje.... Buziaka dostaniesz ,tylko czy oby jesteś tego pewnien ? wiesz ..... nos jak kartofel,pryszcz na pryszczu ,co drugi ząbek ......długie uszy ...brudne długie pazury ,,..no i kociołek z miksturką .....
...W dniu Waszego Święta Kochaniutkie Wiedzmy
do Każdej z osobna z flaszeczką pojedzmy.
Wypijmy butelke i kieliszek cały
byście cały roczek na miotłach latały.
I latajcie sobie nisko bez poparcia
prosto z Łysej Góry do Wielkiego Żarcia.
Jak wylądujcie na tym naszym Czacie
byście pamiętały że kolegów macie
jest tu nas niewielu chyba z tuzin cały
a więc pamiętajcie byście onas dbały
gdy sie zrobi pózno tak gdzies przd północą
ukochane wiedzmy do domów odleca.
A teraz na koniec za wierszykowanie
kazdy z naszych męszczyzn buziaczka dostanie
tylko nas całujcie nasze Panie Mlode
w policzki i usta a nie tylko w brode
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH PAŃ
Co prawda już nie Młoda Pani, ale za to prawie z Łysej Góry i do tego z miotłą, bardzo dziękuje za życzenia, całując przy tym w poliki a nie w brodę.
Oj, Piotruś ciężki dzień będziesz miał jak tak wszystkie wiedźmy z flaszeczklą oblecisz. Cmok wielki dla Ciebie
Szczególne podziękowania od prawdziwej czarownicy
Wielkie dzięki za tak piękny wierszyk.Hahahah dobry!!!
Cmok w policzek
Dzięki, swietny wierszyk.
Kochaniutka wiedźma-to jeden z najprzyjemniejszych epitetów którym zostałam obdarzona.( zaocznie co prawda,ale wcale nie wiadomo co bym usłyszała gdyby autor wiersza mnie zobaczył
) Raczej nie czatuję,ale mam nadzieję,że wiersz skierowany był do wszystkich WŻetowych wiedźm,a za taką się uznaję.
ha ha jestem samozwańczą wiedźmą
Basia
Wielkie dzięki od wiedzmy z Wielkiego Zarcia.
CMOK CMOK CMOK
Piitruś specjalnie dla Ciebie cos upichce
No to Piotrze-stanołeś na wysokości zadania.Kolejny talent.A masz ode mnie...karkóweczkę:))))Buziak.
Piter ......dziękuje....
nos jak kartofel,pryszcz na pryszczu ,co drugi ząbek ......długie uszy ...brudne długie pazury ,,..no i kociołek z miksturką
.....
Buziaka dostaniesz ,tylko czy oby jesteś tego pewnien ?
wiesz .....
Cmok , cmok , cmok i jeszcze raz cmok .
Dziekuje !
Dzięki
Pozdrawiam serdzecznie - Elek