Violu ......lecimy pomóc Kamci zakopać ten dół ...tylko trzeba fajurki zabrać ze sobą ,ale będzie choć raz fajny inny dzień ..tak przy łopacie-taki inny .......tak jak na znaku ...;-) I niech ino ktoś nam powie ,że my kobiety nie jesteśmy otwarte na pomysły, koleżeńską pomoc ,i gotowe do wszelkich prac ........i w ogóle i w szczególe i pod każdym inny względem ..a wogóle to my jesteśmy .....och ,ach i ech ........ BABY NA TRAKTORY !!!!
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > miałam nie pisać ... ... ale melduję posłusznie.... wynajęłam koparę, > sama łopata nie wystarczy pomożecie!!!!!!!! Krysiu Volu almad kto jeszcze
no i ja jeszcze ... oczywiscie .. nie było mnie na chwilkę i jakiegos doła wykopałas ?? co go teraz trza zakopac?? oj Basiuniu moja droga odezwij sie i daj znać jak idą roboty :))))
Krysiuuuuuuuuu ja jęstem chętna na kopanie.Hmmm........ tylko czy kogoś w .......? czy może pod kimś jakiś dołek ???Wieeeeem będę kopała i może odkopie jakiś skarb??????? HE HE HE
No nieeeeeee żartowałam,nie mam zamiaru kopać nikogo ani w.............. ani pod nim ,a i skarb swój też kiedys odkopałam.Ale łopat to mam duuuuuuużo,no może łopatek.Skoczę tylko do pracy i wezme.To jak ,która jeszcze chętna do zakopanie doła kamaxyz ??????????
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości: > Martuś......hihihih zakop ponownie ten skarb > hihihihihi........... Krysia tak mówisz ?????? to lecęęęęęęęę po łopatęęęę.
doła to niet...,ale łepetyna to mi nap...(w końcu ja nie hrabianka) i to tak od miesiąca. szło wytrzymać - ale trzy ostatnie dni to koszmar... mam zlecony pomiar ciśnienia przez miesiac, bo podobno cisnienie dolne za wysokie... Ale kopać w drugą stronę mogę pomóc- może wolniej niż inni, ale choć trochę...
Drogie panie dziś nasze śiwęto, aby wiec ładnie wyglądać i paznokietków sobie nie połamać załatwiłam sprzęt... który nam się napewno przyda szybciutko zakopiemy wszystkie doły i dołeczki
Jest jeszcze wśród chętnych do zasypywania doła Kamy ,taka która nie siupnęła z okazji...i bez okazji,,ja juz niestety na traktorek nie wsiądę...jeżeli jednak Kamie ma to pomóc to gotowa jestem pazurki poświęcic...bo łopatki u mnie nawet na lekarstwo...
Hej, hej, Kamusku! Jakiego doła???? Co to za porządki??? Wychodź z niego, i to już !!!! Nie widzisz, że na górze wiosna, kwitną przebiśniegi i krokusy, trawa się zieleni, drzewa pąki mają, a Ty będziesz siedzieć w dole??? No, jazda na górę !!! I zameldować się, jak już się wydrapiesz !!! A może drabinę podesłać, cobyś się szybciej wykaraskała z tych czeluści? A to na powitanie, takie wiosenne, ale jak już będziesz na górze
Prawa jazdy nie mam, ale jak przeczytałam, że koparka gotowa do zasypania "kamusiowego dołka", to na nic nie patrzę i już wsiadam i w drogę!!! Łopata rusza. Ludziska uciekajta, bo ja pierwszy raz za sterem koparki!!!
a ja mam normalnego doła
kama ....to masz zajecie na pół dnia ....bierz łopatę i do roboty kobieto !!!!!.....zakop ten dół....
Popieram Krysię
Violu ......lecimy pomóc Kamci zakopać ten dół ...tylko trzeba fajurki zabrać ze sobą ,ale będzie choć raz fajny inny dzień ..tak przy łopacie-taki inny .......tak jak na znaku ...;-)
......
I niech ino ktoś nam powie ,że my kobiety nie jesteśmy otwarte na pomysły, koleżeńską pomoc ,i gotowe do wszelkich prac ........i w ogóle i w szczególe i pod każdym inny względem ..a wogóle to my jesteśmy .....och ,ach i ech ..
BABY NA TRAKTORY !!!!
.KTO Z NAMI LECI KOPAĆ ?...................
miałam nie pisać
... ... ale melduję posłusznie....
wynajęłam koparę, sama łopata nie wystarczy
pomożecie!!!!!!!! Krysiu Volu almad
kto jeszcze
miało byś Violu przepraszam
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
odezwij sie i daj znać jak idą roboty :))))
> miałam nie pisać ... ... ale melduję posłusznie.... wynajęłam koparę,
> sama łopata nie wystarczy pomożecie!!!!!!!! Krysiu Volu almad kto jeszcze
no i ja jeszcze ... oczywiscie .. nie było mnie na chwilkę i jakiegos doła wykopałas ?? co go teraz trza zakopac?? oj Basiuniu moja droga
nie Ty jedna..... niestety
a ja na zasypywanie. Dziewczyny zasypujcie czym sie da! ja moj zasypuje pisaniem artykulu o moim urlopie. Pomoglo a i dwa nowe artykoly sa ufffff
kamusku - zolta kartka !!!!!!!! Ja Ci dam doly jakies !!!!!!
Martuś......hihihih zakop ponownie ten skarb hihihihihi...........
Użytkownik krysia64 napisał w wiadomości:
> Martuś......hihihih zakop ponownie ten skarb
> hihihihihi...........
Krysia tak mówisz ?????? to lecęęęęęęęę po łopatęęęę.
mam zlecony pomiar ciśnienia przez miesiac, bo podobno cisnienie dolne za wysokie...
Ale kopać w drugą stronę mogę pomóc- może wolniej niż inni, ale choć trochę...
Drogie panie dziś nasze śiwęto, aby wiec ładnie wyglądać
i paznokietków sobie nie połamać
załatwiłam sprzęt...
który nam się napewno przyda
szybciutko zakopiemy wszystkie doły i dołeczki
Jest jeszcze wśród chętnych do zasypywania doła Kamy ,taka która nie siupnęła z okazji...i bez okazji,,ja juz niestety na traktorek nie wsiądę...jeżeli jednak Kamie ma to pomóc to gotowa jestem pazurki poświęcic...bo łopatki u mnie nawet na lekarstwo...
Hej, hej, Kamusku! Jakiego doła???? Co to za porządki??? Wychodź z niego, i to już !!!! Nie widzisz, że na górze wiosna, kwitną przebiśniegi i krokusy, trawa się zieleni, drzewa pąki mają, a Ty będziesz siedzieć w dole??? No, jazda na górę !!! I zameldować się, jak już się wydrapiesz !!! A może drabinę podesłać, cobyś się szybciej wykaraskała z tych czeluści?
A to na powitanie, takie wiosenne, ale jak już będziesz na górze
Prawa jazdy nie mam, ale jak przeczytałam, że koparka gotowa do zasypania "kamusiowego dołka", to na nic nie patrzę i już wsiadam i w drogę!!! Łopata rusza. Ludziska uciekajta, bo ja pierwszy raz za sterem koparki!!!
Normalnie wszystkim serdeczne dzięki
...dół do połowy zakopany.
pozdrowienia słoneczne
no to teraz z górki :)) cmokaski Kamusiu :))