Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Dlaczego?

• Autor: grandyna Data: 2008-03-09 18:46:08

Budyniowiec jabłkowy wypiekł sie ładnie, tylko , ze wycieka z niego budyń.Co sknociłam?Będę wdzięczna za podpowiedź...

• Autor: till Data: 2008-03-09 18:49:25

Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do przepisu, nie zaś na forum.
    Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych poradach. :)))

• Autor: grandyna Data: 2008-03-09 18:56:13

Użytkownik till napisał w wiadomości:
    > Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do
    > przepisu, nie zaś na forum.Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień
    > dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych
    > poradach. :)))

A zasady sa po to by je albo łamac na takim forum, albo zmieniac, bo forum ma słuzyc pomoca , po to w koncu jest , to nie Wersal , by sztywno trzymac się zasad, etykiety itp.

• Autor: alicja37 Data: 2008-03-09 19:04:39

Moim zdaniem poczekaj,aż budyń zastygnie i bedzie dobrze.Ciasta z budyniem muszą swoje odczekać przynajmniej 3-4godz.

• Autor: grandyna Data: 2008-03-09 19:17:34

Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
    > Moim zdaniem poczekaj,aż budyń zastygnie i bedzie dobrze.Ciasta z budyniem
    > muszą swoje odczekać przynajmniej 3-4godz.

Już wszystko jest ok. sory za marudziarstwo

• Autor: till Data: 2008-03-09 19:29:50

W takim razie zapraszam jeszcze do lektury Regulaminu naszej strony. Pozdrawiam.

• Autor: Wkn Data: 2008-03-09 19:32:35

Grandyno, uważam, że bardzo słuszną rzeczą jest pytanie o konkretne przepisy na forum (oprócz lub zamiast zadania takiego pytania w komentarzu pod konkretnym przepisem. Słuszną, ponieważ to właśnie forum jest miejscem wymiany doświadczeń, opinii.
    Jednak Powitalnia nie jest odpowiednim miejscem na takie pytania.

pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu