Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do przepisu, nie zaś na forum. Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych poradach. :)))
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do > przepisu, nie zaś na forum.Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień > dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych > poradach. :)))
A zasady sa po to by je albo łamac na takim forum, albo zmieniac, bo forum ma słuzyc pomoca , po to w koncu jest , to nie Wersal , by sztywno trzymac się zasad, etykiety itp.
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości: > Moim zdaniem poczekaj,aż budyń zastygnie i bedzie dobrze.Ciasta z budyniem > muszą swoje odczekać przynajmniej 3-4godz.
Grandyno, uważam, że bardzo słuszną rzeczą jest pytanie o konkretne przepisy na forum (oprócz lub zamiast zadania takiego pytania w komentarzu pod konkretnym przepisem. Słuszną, ponieważ to właśnie forum jest miejscem wymiany doświadczeń, opinii. Jednak Powitalnia nie jest odpowiednim miejscem na takie pytania.
Budyniowiec jabłkowy wypiekł sie ładnie, tylko , ze wycieka z niego budyń.Co sknociłam?
Będę wdzięczna za podpowiedź...
Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do przepisu, nie zaś na forum.
Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych poradach. :)))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Grandyna, pytania dotyczące danego przepisu zadajemy w komentarzach do
> przepisu, nie zaś na forum.Powitalnia jest działem na powiedzenie "dzień
> dobry". Sprawy kuchenne poruszamy w Gawędach o jedzeniu i Kulinarnych
> poradach. :)))
A zasady sa po to by je albo łamac na takim forum, albo zmieniac, bo forum ma słuzyc pomoca , po to w koncu jest , to nie Wersal , by sztywno trzymac się zasad, etykiety itp.
Moim zdaniem poczekaj,aż budyń zastygnie i bedzie dobrze.Ciasta z budyniem muszą swoje odczekać przynajmniej 3-4godz.
Użytkownik alicja37 napisał w wiadomości:
> Moim zdaniem poczekaj,aż budyń zastygnie i bedzie dobrze.Ciasta z budyniem
> muszą swoje odczekać przynajmniej 3-4godz.
Już wszystko jest ok. sory za marudziarstwo
Grandyno, uważam, że bardzo słuszną rzeczą jest pytanie o konkretne przepisy na forum (oprócz lub zamiast zadania takiego pytania w komentarzu pod konkretnym przepisem. Słuszną, ponieważ to właśnie forum jest miejscem wymiany doświadczeń, opinii.
Jednak Powitalnia nie jest odpowiednim miejscem na takie pytania.
pozdrawiam