W dniu waszego Święta, Każda Wż-towa kobieta o Was pamięta. Przymijcie od nas, te piękne życzenia . Zdrowia, radości i powodzenia . Dochodowego biznesu...... Kasy ile trzeba ........ samych radości ..... z Waszymi kobietami czułości ...... Zawsze miłości ...... Spełnienia marzeń .. I w Dniu Waszego święta ........NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ !!!!!!!!....
Wasze Wż-towe kochane ....wiedżmy ,wiedżmulki i czarowniczki ;-)))))
A tu proszę ....wasz ulubiny METR piwka ........samcznego ....SIUP !!!!!!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Lip 2005 Posty: 744 Skąd: Forum
Wysłany: 2007-03-05, 14:37 2007.03.10 - Dzień Mężczyzn
10 marca jest obchodzony Dzień Mężczyzn, który jest okazją dla Pań do wyrażenia wdzięczności Panom za pamięć o Dniu Kobiet. Dzień Mężczyzn przypada na Dzień Świętych 40 Męczenników Angielskich i Walijskich.
Niestety nie wiadomo, kiedy i przez kogo dzień 10 marca został ustanowiony Dniem Mężczyzn. A istniejące teorie dotyczące początków obchodów tego święta wzajemnie się wykluczają. Jedni twierdzą, że Dzień Mężczyzn powstał z zazdrości Panów, którzy podobnie jak Panie chcieli mieć swoje święto. Tymczasem fani Chucka Norrisa uważają, że Dzień Mężczyzn jest obchodzony w rocznicę urodzin "prawdziwego mężczyzny" i ich idola, który przyszedł na świat 10.03.1940r. Niektórzy mężczyźni żartują, że na obchody Dnia Mężczyzn nieprzypadkowo został wybrany Dzień 40 Świętych Męczenników, bo wszyscy mężczyźni są męczennikami kobiecego feminizmu.
Z okazji Dnia Mężczyzn na wszystkich stronach, blogach i forach można złożyć życzenia Panom. Sklepy internetowe mogą przygotować specjalną ofertę dla Panów oraz Pań, które chcą kupić prezenty dla swoich Mężczyzn.
Dziś Wasze święto, więc dla odmiany My wam dziś pięknie życzenia składamy Dużo radości, miłości, wigoru I zawsze, na codzień dobrego humoru
Byście tu na W Ż ciągle z nami byli I codziennie pyszne potrawy pichcili Czasem jakiś wierszyk dla nas napisali Za to dziekujemy, jesteście wspaniali...........kawa3
...Dopiero niedawno ja z pracy wróciłem i włączyłem kompa no i sie żdziwiłem. Kliknołem na forum ? do nie uwierzenia a tu nasze Panie śla Panom życzenia. A zaledwie wczoraj wierszyk wam pisalem a tu nagle dzisiaj życzenia dostałem dzięki za te słowa od was miłe Panie każda od Pitera buziaka dostanie :)
Kochani Nasi ,Mężczyżni Panowie i Chłopcy .....

W dniu waszego Święta,
Każda Wż-towa kobieta o Was pamięta.
Przymijcie od nas,
te piękne życzenia .
Zdrowia, radości i powodzenia .
Dochodowego biznesu......
Kasy ile trzeba ........
samych radości .....
z Waszymi kobietami czułości ......
Zawsze miłości ......
Spełnienia marzeń ..
I w Dniu Waszego święta ........NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ !!!!!!!!....
Wasze Wż-towe kochane ....wiedżmy ,wiedżmulki i czarowniczki ;-)))))
A tu proszę ....wasz ulubiny METR piwka ........samcznego ....SIUP !!!!!!
No to i ja podpisuję się pod tymi życzeniami!!!
Wszystkiego najlepszego w dniu Waszego Święta!!!
siup siup siup !!!!
naj naj najlepszego nasi poeci i nie poeci !!!!!!
bede produkowac bukieciki z mysla o Was dzis :)
A dlaczego dzisiaj? Przecież dzień chłopaka jest 30 września.
Ozdoba Forum
Pomogła: 55 razy
Niestety nie wiadomo, kiedy i przez kogo dzień 10 marca został ustanowiony Dniem Mężczyzn. A istniejące teorie dotyczące początków obchodów tego święta wzajemnie się wykluczają. Jedni twierdzą, że Dzień Mężczyzn powstał z zazdrości Panów, którzy podobnie jak Panie chcieli mieć swoje święto. Tymczasem fani Chucka Norrisa uważają, że Dzień Mężczyzn jest obchodzony w rocznicę urodzin "prawdziwego mężczyzny" i ich idola, który przyszedł na świat 10.03.1940r.
Niektórzy mężczyźni żartują, że na obchody Dnia Mężczyzn nieprzypadkowo został wybrany Dzień 40 Świętych Męczenników, bo wszyscy mężczyźni są męczennikami kobiecego feminizmu.
Z okazji Dnia Mężczyzn na wszystkich stronach, blogach i forach można złożyć życzenia Panom. Sklepy internetowe mogą przygotować specjalną ofertę dla Panów oraz Pań, które chcą kupić prezenty dla swoich Mężczyzn.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Dużo radości, masy słodyczy,
Wszystkiego dobrego,
Buziaka ciepłego,
Życzę Wam właśnie
tego wszystkiego.
Dopisuje sie do tych życzeń i wszystkiego najlepszego Wam Panowie życze!!!!
Dziś Wasze święto, więc dla odmiany

My wam dziś pięknie życzenia składamy
Dużo radości, miłości, wigoru
I zawsze, na codzień dobrego humoru
Byście tu na W Ż ciągle z nami byli
I codziennie pyszne potrawy pichcili
Czasem jakiś wierszyk dla nas napisali
Za to dziekujemy, jesteście wspaniali...........kawa3
sto lat , sto lat ..niech żyją żyją nam ....................
Wszystkiego dobrego w dniu święta chłopaka Terwila życzy
Abyście czyści i pachnący byli,

sale wietrzyli, śmieci wynosili,
do szkoły po nauki
w radosnych podskokach pędzili.
Co tu napisać
w myślach się gubię
powiem po prostu
bardzo Was Chłopaki lubię
Basia
dziekuje wam moje wiedzmy kochane,
pamietajcie zeby wasze kuchnie byly posprzatane.
cmoki dla was slem,
co dalej pisac to ja nie wiem :)
hihihi
cmok:)
No to panowie...............STO LAT.
i włączyłem kompa no i sie żdziwiłem.
Kliknołem na forum ? do nie uwierzenia
a tu nasze Panie śla Panom życzenia.
A zaledwie wczoraj wierszyk wam pisalem
a tu nagle dzisiaj życzenia dostałem
dzięki za te słowa od was miłe Panie
każda od Pitera buziaka dostanie :)
WIELKIE DZIĘKI ZA PAMIĘC
Dla wszystkich panów Wszystkiego najlepszego !!!
Dla naszych WŻ-towych mężczyzn, wszystkim razem i każdemu z osobna życzę samych przyjemnych dni.
Buziak dla każdego z Was Panowie.
No to siup browarek za wasze zdrówko wżtowi mężczyźni (^.-)
30.09 dzień chłopaka - 10.03 dzień mężczyzny... coraz więcej świąt :))
Serdeczne dzięki Kochane Panie . Miło ,że pamiętacie o Nas. Buziaki
Ślicznie dziękuję.
..... i jeszcze jaaaaaaa biegnę z życzeniami dla NASZYCH Panów !!!!
:))))))
Wszystkiego najlepszego - Panowie