Kochani! Bardzo proszę o pomoc w sprawie fototortu, jeszcze nigdy nie korzystałam z jadalnych zdjęć na tort a w kwietniu czeka mnie rodzinna uroczystość , na którą będę piekła torty i chciałabym ozdobić je właśnie zdjęciami . W związku z tym mam takie pytania: 1. jakie zdięcia lepiej wybrać na tort pokryty bitą śmietaną lub kremem - na papierze cukrowym czy na opłatku ?; 2. czy takie zdjęcie można umieścić na torcie wcześniej ( ok.1 - 1,5 doby) czy dopiero przed samym podaniem.; 3. czy taki "wyzdjęciowany" tort dobrze się kroi?. Bardzo proszę napiszcie jakie są Wasze doświadczenia z tego typu ozdobami. Pytałam również na tortowni bo tam chcę zamówić zdjącia, ale odpowiedź była zbyt ogólna i mam wątpliwości.
witaj, ja zamówiłam zdjecie na tort na opłatku, tort był z bita śmietaną, nałożyłam opłatek około doby wczesniej kiedy zaczynam nasiakac peka ale potem dosyć ładnie wraca do stanu pierwotnego wiec nie ma sie czego bać tort kroi sie bez zadnego problemu kiedy opłatek nasiaknie jest zupelnie miekki i wlasciwie nawet nie odczuwa sie ze był to opłatek
Wiem gdzie zamówić takie zdjęcia, ale raczej prosiłabym o takie praktyczne porady i Wasze doświadczenia z takimi zdjęciami. Nie chciałabym żeby coś nie wyszło.
Kochani! Bardzo proszę o pomoc w sprawie fototortu, jeszcze nigdy nie korzystałam z jadalnych zdjęć na tort a w kwietniu czeka
mnie rodzinna uroczystość , na którą będę piekła torty i chciałabym ozdobić je właśnie zdjęciami . W związku z tym mam takie
pytania: 1. jakie zdięcia lepiej wybrać na tort pokryty bitą śmietaną lub kremem - na papierze cukrowym czy na opłatku ?;
2. czy takie zdjęcie można umieścić na torcie wcześniej ( ok.1 - 1,5 doby) czy dopiero przed samym podaniem.; 3. czy taki
"wyzdjęciowany" tort dobrze się kroi?. Bardzo proszę napiszcie jakie są Wasze doświadczenia z tego typu ozdobami. Pytałam
również na tortowni bo tam chcę zamówić zdjącia, ale odpowiedź była zbyt ogólna i mam wątpliwości.
witaj, ja zamówiłam zdjecie na tort na opłatku, tort był z bita śmietaną, nałożyłam opłatek około doby wczesniej kiedy zaczynam nasiakac peka ale potem dosyć ładnie wraca do stanu pierwotnego wiec nie ma sie czego bać tort kroi sie bez zadnego problemu kiedy opłatek nasiaknie jest zupelnie miekki i wlasciwie nawet nie odczuwa sie ze był to opłatek
http://www.tortownia.pl/ polecam ta stronke tam mozna zamówic sobie różne zdjęcia na torty
Wiem gdzie zamówić takie zdjęcia, ale raczej prosiłabym o takie praktyczne porady i Wasze doświadczenia z takimi zdjęciami.
Nie chciałabym żeby coś nie wyszło.