Forum

Rozmowy wolne i frywolne

zaproszenie na warsztaty dla mężczyzn

• Autor: eNka Data: 2008-03-10 19:18:46

Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:

DZIEŃ PIERWSZY:

1.      JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU?

Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2.      PAPIER TOALETOWY- CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?

Dyskusja.

3.      RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.

Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.

4.      NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?

Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5.      PILOT DO TELEWIZORA- UTRATA PILOTA.

Linia pomocy i grupy wsparcia.

6.      NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY.

Otwarte forum tematyczne- Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.

7.      ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA.

Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEŃ DRUGI:

1.      PUSTE KARTONY I BUTELKI- LODÓWKA CZY KOSZ?

Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.

2.      ZDROWIE- PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA.

Prezentacja PowerPoint.

3.      PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ.

Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4.      CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, KIEDY ONA PROWADZI.

Gra na symulatorze.

5.      DOROSŁE ŻYCIE- PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ.

Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6.      JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH.

Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7.      TECHNIKI PRZEŻYCIA- JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE.

Dostępni indywidualni psychoterapeuci.

8.      CHOINKA- CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY.

Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja.

• Autor: oriona Data: 2008-03-10 19:26:31

Gdzie odbywa się ten kurs. Mam odpowiedniego kandydata.

• Autor: katex Data: 2008-03-10 19:27:15

Super :)))   to ja zapisuje swojego mężczyzne hihi.....   szczególnie z uwzględnieniem rodziału 1 z 2 dnia kursu heh ;)

• Autor: Balbina71 Data: 2008-03-10 19:27:15

Ha ha .....Dzien drugi, punkt czwarty....to chyba ja bym musiala przeleciec.

• Autor: anay Data: 2008-03-10 20:06:03

owmordę. ROTFL!

• Autor: Ave Data: 2008-03-10 21:25:02

Najbardziej uchachał sie mój mąż :))))))))))))))) czytając to wszystko znad mojego ramienia...

• Autor: kawa3 Data: 2008-03-10 22:44:08

Oj eNka, czyżbys znała mojego męża?.....hi hi hi.

• Autor: eNka Data: 2008-03-10 22:48:30

No ładnie, przez ten wątek jeszcze sobie biedy napytam i będę o coś podejrzewana;) hihi

• Autor: maniuś Data: 2008-03-11 07:59:04

hahahah

• Autor: ekkore Data: 2008-03-11 09:09:52

U mnie przydatne byłoby z pierwszego dnia - punkt 3,4,6,7a z drugiego 1i 6. reszta ujdzie.
    Może przydałoby się szkolenie z zakresu obsługi kont bankowych i kart bankomatowych i kredytowych z użyciem haseł i pinów (to zbyt przyziemne zapamiętanie jakiś numerków w odpowiedniej sekwencji) - choć z drugiej strony może i dobrze mieć nad sprawami finansowymi kontrolę.

no i sprawne wypełnianie dokumentów skarbowych bez głośnego zastanawiania się nad ich sensownością, debilnością itp itd

• Autor: eNka Data: 2008-03-13 13:44:41

Dziwnym tarfem żaden z WŻowych reprezentantów płci męskiej się nie ustosunkował do tematyki warsztatów... bo czcionka chyba nie jest za mała??;)hihi

• Autor: marinik Data: 2008-03-13 14:08:19

jak to nie? manius sie ustosunkowal, a i o rekacji meza Ave wiemy.
    Dla mnie tekst jest wcale nie smieszny - niestety nie potrafie spojrzec na to z dystansem skoro to ma byc PRAWDA o mezczyznach. Czuje sie facetem, ale te warsztaty nie dla mnie.

• Autor: eNka Data: 2008-03-13 14:11:29

Gratulacje dla Marinika, choć to niespotykane "zjawisko", oby takich mężczyzn więcej;)

• Autor: eNka Data: 2008-03-13 14:12:57

Na marginesie dodam, że to tylko żarty i każdy powinien umieć, czasem stanąć z boku;) Pozdrawiam serdecznie:)

• Autor: luckystar Data: 2008-03-13 14:56:50

eNko, ja tez siedzialam cicho, bo okazuje sie, ze gdyby moj maz czytal po polsku, to wyslalby na te warsztaty mnie :(( Zwlaszcza dzien pierwszy punkt 5, bo u nas jest akurat tak, ze jak maz oglada tv, co sie bardzo rzadko zdarza, a ja wchodze do pokoju to natychmiast oddaje pilota mnie - jest to juz absolutnie mechaniczny odruch ;) Dzien drugi, punkt 6 tez nalezaloby sie mnie przetresowac, bo ja nienawidze sklepow, jak idziemy po zakupy to ja z lista i biegusiem, a moj maz sie rozglada dookola i zawsze znajdzie powod, zeby wlezc do sklepu nawet jak nic nie kupujemy .... co mnie doprowadza do pasji ;))) Co do pozostalych punktow to ja nie mam zadnych powodow do narzekan, a on sie nie wypowie, bo nie rozumie :)))

• Autor: marinik Data: 2008-03-13 20:41:57

a ja sie raduje, ze sobie siupne z Charliem (no nie tylko z Charliem :))))))))

• Autor: luckystar Data: 2008-03-13 21:03:47

Oj nie przesadzaj z ta radoscia ;)) bo jesli chodzi o siupanie, to wyjdziesz lepiej liczac na mnie :))) Wiesz on jest raczej taki winko, piwko a cos mocniejszego??? ..... no owszem umoczy dziuba, ale raczej z grzecznosci niz z zamilowania :)))

• Autor: Bodek Data: 2008-03-14 01:59:46

no to ja wiem ze mu podac trzeba browarka na kaca:) hahahaha
    ps. a bede niedaleko :)

• Autor: luckystar Data: 2008-03-14 02:05:00

Hahaha cos mi sie wydaje, ze moj maz nigdy w zyciu nie mial kaca, a jesli to pewnie ze 30 lat temu ostatni raz :)))

• Autor: Bodek Data: 2008-03-14 02:31:25

dopilnuje sie :) aby poznal smak niedopuszczania :) hihihihih

• Autor: marinik Data: 2008-03-14 08:23:10

damy rade Bodek :))))))

• Autor: marinik Data: 2008-03-14 08:22:38

Ależ Marylko - siupac mozna nie tylko wysokooktanowymi trunkami. Prawde mowiac - wlasnie takki "lekki" model i ja preferuje

• Autor: luckystar Data: 2008-03-14 11:44:58

Super, to bedzie siupanie :))) bo ja sie tez troche obawialam, czy nie potrzebuje szkolenia ;)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu