Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wakacje w Polsce

• Autor: till Data: 2008-03-10 21:23:00

Był niedawno wątek, w którym wysłaliśmy się na ciepłe wyspy.
    A ja zapytam, niezupełnie we własnym imieniu, bo moje wakacje wydają się być już zaplanowane (choć kto tam wie...?), o jakieś miłe miejsce nad okropnie zimnym polskim morzem :)))) możecie coś polecić?

• Autor: ilka76 Data: 2008-03-10 21:25:19

Byłam w tamtym roku i bardzo mi się podobało:

http://www.orka.wczasowicz.pl/

• Autor: eNka Data: 2008-03-10 21:39:23

Polskie morze również potrafi urzec, mnie natomiast codziennie urzeka miasto, w którym mieszkam od 3 lat... Świnoujście:) Razem z mężem wynajmujemy letnikom mieszkanie 2 pokojowe w nowym bloku i ładnym miejscu. Goście z poprzednich lat, już zaczęli rezerwować, gdyż cena też nie jest wygórowana. Jeżeli ktoś chciałby wypocząć w Świnoujskim kurorcie, więcej informacji prześlę na meila. Serdecznie zapraszamy:)
    enka79@poczta.onet.pl

• Autor: Ave Data: 2008-03-11 19:48:09

Potwierdzam, jest bardzo fajnie, super deptak, ładna plaża, i można sobie "wpaść do Niemiec" z wizytą :) Byłam w ubiegłym roku i z przyjemnością jeszcze kiedys tam wpadniemy :)

• Autor: oloj77 Data: 2008-03-10 21:46:24

Ja w tym roku z rodzinka wybieram sie do Łeby  do osrodka wczasowego www.arenaslonca.pl

• Autor: ekkore Data: 2008-03-11 07:36:47

Ja polecałabym Rogowo - 20 km za Kołobrzegiem w kierunku Świnoujscia - to miejsce dla kogoś kto naprawdę chce odpocząć. Miejscowość to dawny ośrodek wojskowy, z tych ściśle tajnych, bo zaraz za Dźwirzynem był szlaban. Teraz jest ogólnie dostępny, strona ośrodka znajduje sie w internecie. generalnie miejscowość składa się z tego ośrodka, położonego prawie nad samym morzem, kilku bloków i ze dwóch czy trzech sklepów spożywczych. Nic tylko się plażować.
    w najbliższej okolicy Dźwirzyno, Mrzeżyno, Kołobrzeg. Na jednodniową wycieczkę da się też pojechać do Świnoujścia.

• Autor: Anna Latala Data: 2008-03-11 09:24:44

Ja również polecam Łebę :)

• Autor: piszczalka Data: 2008-03-11 13:25:06

A może ktoś mółby polecic domki letniskowe?

• Autor: Jadwiga Data: 2008-03-11 16:54:07

Użytkownik till napisał w wiadomości:
    > Był niedawno wątek, w którym wysłaliśmy się na ciepłe wyspy.A ja zapytam,
    > niezupełnie we własnym imieniu, bo moje wakacje wydają się być już zaplanowane
    > (choć kto tam wie...?), o jakieś miłe miejsce nad okropnie zimnym polskim
    > morzem :)))) możecie coś polecić?
    Ja polecam wszystkim Władysławowo byłam tam w ubiegłym roku
     na początku czerwca pogoda była super ,
    a nawet jak pogoda nie dopisze to jest tam co zwiedzać.

• Autor: cerekm Data: 2008-03-24 22:57:00

Darłówko;-)

• Autor: bahus Data: 2008-03-25 00:00:21

A ja proponuję prześliczny Poznań....a plażować to się można nad Wartą...(znam miejsca gdzie jeszcze nie śmierdzi)
    Bahus

• Autor: vena1980 Data: 2008-03-28 07:17:53

Widzę, że wiele osób wybiera się do Łeby, a ja mieszkam w Lęborku:).

• Autor: olusia1 Data: 2008-03-28 19:21:04

ja małam jechac do Mielna ....ale cena za 2 tyg domek letniskowy na 4 osoby to koszt 3080 zł za ta kase wolę jechac gdzieś za granice ,moze wyjdzie trochę drozej ale przynajmniej wiem , że pogoda będzoe super :)

• Autor: eNka Data: 2008-03-28 19:37:30

Olusiu, przyjedź do Świnoujścia, będzie o połowę taniej... co prawda to nie domek a mieszkanie, ale mnóstwo atrakcji gwarantowane:) Pozdrawiam i zapraszam;)

• Autor: olusia1 Data: 2008-03-28 23:02:49

dzięki za zaproszenie :) widzisz ja na wakacje wolę jechac do domku letniskowego , zeby wieczorkiem jak dzieci bedą sobie spaly , my mozemy wyjsc sobie przed domek , posiedziec , pogrilowac no i dzieci miec blisko , to jeden z powodow.......a wyjazd za granicę to tylko w powodu pogody , bo jestem zla , jak wydaję tyle kasy i potem muszę ciągle z parasolem chodzić i prawie w zimowej kurtce .....taki jest minus naszego polskiego morza , a cała reszta jest super :)

• Autor: eNka Data: 2008-03-29 06:43:45

Rozumiem Cię doskonale...:) Pozdrawiam

• Autor: Bongo Data: 2008-04-02 14:41:19

Użytkownik eNka napisał w wiadomości:
    > Olusiu, przyjedź do Świnoujścia, będzie o połowę taniej... co prawda to nie
    > domek a mieszkanie, ale mnóstwo atrakcji gwarantowane:) Pozdrawiam i
    > zapraszam;)
     Ja tez jestem z Wyspy Pozdrawaim serdecznie Bongo

• Autor: Bongo Data: 2008-04-02 14:38:46

Wyspa Uznam i gorad Swinoujscie , jak nie ma pogody jest zawsze cos w zamian koncerty ,jest bomba
    proponuje  i pozdrawaim Bongo

• Autor: olusia1 Data: 2008-04-02 17:33:54

tak tylko ze ja jade na wczasy odpocząc i polezeć na plazy , poopalać się , wykąpac itd a nie chodzić z parasolką :) szkoda ze tak to u nas jest z ta pogodą bo tak uwielbiam nasze morze

Przejdź do pełnej wersji serwisu